Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 63. (Read 137314 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Haftada 0,067 geliyor daha karlı bir kampanya var mı?

Hiç fena değil grolll. Benimkinde haftada max 0,025 geliyor. Bu aralar yazamıyorum galiba, hiç o kadar alamadım Smiley Bildiğim daha iyi bir yer yok. Şu başlığı takip ediyorum: https://bitcointalksearch.org/topic/overview-of-bitcointalk-signature-ad-campaigns-last-update-01-jan-23-615953
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Haftada 0,067 geliyor daha karlı bir kampanya var mı?
member
Activity: 84
Merit: 10
0.1 kazanc yoksa, o kadar post kasmanin da bir anlami yok...

ben post kasmak içi bir çaba göstermiyorum zaten her ay 60-70 post yazıyorum fix 0.1 btc de havadan geliyor olaya öyle bakıyorum

Sahsen isim yazmak da olsa pek blog entry'si, forum entry'si yazmaya useniyorum niyeyse... once bi senior falan olalim da o zmaan bakariz dicem fakat o zamana kampanya kalmamis olur Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

ben post kasmak içi bir çaba göstermiyorum zaten her ay 60-70 post yazıyorum fix 0.1 btc de havadan geliyor olaya öyle bakıyorum
member
Activity: 84
Merit: 10
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Arkadaşlar imza olayı ile ilgili bilgi ve linkler için teşekkür ederim, açıkçası daha önce bilmiyordum (daha önce derken foruma üye olmadan okuduğum zamanlarda, yoksa zaten kaç günlük üyeyim Smiley ), deneyelim bakalım..
legendary
gawminers a scam diyen arkadaşlar vardı burda okuyup anlamadan.
ben her ay düzenli olarak 5. ödememi aldım. toplamda 0.46 btc ett.i şuanda kanpanya devam ediyor. boş kontenjan yok maalesef
full member
Activity: 120
Merit: 100
pocket zaman kaybı bence çekme limitine ulaşıncaya kadar baya bi uğraş gerekiyor Smiley
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
reflerinizden pocketdice a üye oldum verilen 0.01mbtc yi 2.2 mbtc ye katladım baktık sonu gelmiyor hepsini basıp kaçtım çok zamanımı yedi  Grin
legendary
Activity: 1554
Bu gidişle PrimeDice'ı çok ararız. Smiley
legendary
İmzamdaki kampanya ikinci hafta %50 kesinyi yaptı bile. Haftada 50 mesaj kabul ederken şimdi maksimum 25 mesaj kabul ediyor. Gerçi 50 mesaj atamıyorum ama olsun...
legendary
Trust herkeste farklı görünüyor. Orada önemli olan kıdemli üyelerden negatif trust olmaması.
legendary
yanlış hatırlamıyorsam pocket dice'ta +1 itrader'ınız olması lazım. o yüzden onay bekliyor olabilirsiniz.

ilk mesajda pozitif trust diye yazmışlar ama konu içinde sorulmuş negatif olmasın yeter 0 kampanyaya başvurabiliyor
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Yeni üyeler için kampanya kalmadı herhalde. Member olsam bile açık kampanya göremiyorum.
legendary
Biz de kabul edildik ama ödemeyi almadan konuşmamak lazım. Daha önce 1 hafta dayanamadan kaçanları iyi biliyoruz.
hero member
Activity: 938
Benimki kabul edilmemiş. Şu an için Full Member üye kabul etmiyorlarmış..
legendary
Bekleyen herkesinki onaylanmış. Senior ve üstü için 9 kişilik yer kalmış, Full için yer yok.
legendary
Benimki onaylanmış bugün.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
yanlış hatırlamıyorsam pocket dice'ta +1 itrader'ınız olması lazım. o yüzden onay bekliyor olabilirsiniz.
legendary
Pocket dice'a geçtik bakalım. Hala pending'de gerçi. Bakalım ne çıkacak?

Ben cuma'dan beri bekliyorum
Hafsonu diye olabilir
Yarın anlarız..

Pending görünüyor değil mi hala? Adam sistemi otomatize etmiş ama moderasyon koymuş arkasına. Tıkır tıkır çalışan bir sürü manuel kampanya geldi geçti Smiley -1 puanı yedi benden.
Pages:
Jump to: