Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 66. (Read 137314 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
gawminers kampanyasında olan arkadaşlar imza değişmiş güncellesinler sonra ödemelerde sıkıntı çıkıyor
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
kumara yönlendirerek vebal alıyorsunuz

Dostum trade yapıyormusun ?

trade kumardır mı diyceksin ?
trade'den kazandığın BTC'yi trade yapan bir başkası kaybetmiyor mu?
trade kumar değldir ama kumar kadar masum da değildir.
oo ona bakarsan bitcoini 10$dan satanların hakkını iki cihanda da ödeyemeyecez
yatırım yapıyorsun güzel kardeşim bitcoin 700 800 liraya düşünce kimsenin kafasına silah dayamıyoruz ki satması için ihtiyacı olan miner olan panikçiler satıyor biz alıyoruz
paramız haftalarca aylarca sanal parada mahsur kalıyor yükselince satıyoruz o fiyattan satanlar yükseleceğini bilmiyor mu veya biz min 3-5 yıl içinde 5-10 katına çıkacağını bilmiyor muyuz? ama satıyoruz hala 1000 civarından
bitcoine emtia gözüyle bakıyorum altın gibi dibe vurduğunda alıp piyasa yükselince satanlarla aynı işi yapıyoruz
veya hisse senedi gibi senedini aldığınız şirket haram işlerle uğraşmadıkça borsa bile helaldir onun zararına da karına da ortaksınız
full member
Activity: 238
Merit: 100
Sanırım BAN 11 Nisan'a uzadı...

trade'den kazandığın BTC'yi trade yapan bir başkası kaybetmiyor mu?
trade kumar değldir ama kumar kadar masum da değildir.
hero member

legendary
Activity: 2310
Merit: 1422

hero member
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
GAW Miners kampanyası ayda 50 post yazamayanlara belli bir süre veriyor 50'ye tamamlaması için. Ben de o süre verenlerin grubuna girmemek için yazacağım, az kaldı Smiley
Şöyle diyor ki:
(these people have additional 2 weeks to reach the required post count if they want to get paid, https://bitcointalksearch.org/topic/m.7087527)
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
aşağıdaki kampanya devam ediyor ve ikin ci imzayı kabul ediyor, isterseniz katılın

https://bitcointalksearch.org/topic/coins-source-signature-promotion-promote-something-positive-campaign-open-665860
legendary
Activity: 1554
Arkadaş haklı. Gereksiz mesaj atarsanız cezalandırılırsınız, çok az olsa bile. Adminler bu konuda çok sıkılar, forum çöplüğe dönüyor bazı kişiler var günde 300-400 mesaj atıyor.

O kadar mesaj atabilen yok ama hilariousandco 100 mesaj civarı atıyordu bir aralar. İstatistiklerde ilk 10'a girince yavaşladı. Şimdi forumda moderatör olmuş. Smiley
oli123123 gibi Hero Member seviyesinde üyeliğiniz olursa mesaj başı 1.5 TL'ye yakın para kazanırsınız. Forumda eski üyelikleri satanlar var, onlardan alıp imza kampanyasına katılanlar için yaklaşık 2 ayda kendini amorti ediyor.
legendary
Activity: 1445
Bende düşünüyorum biraz post kasabilirsem iyi olacak

Düzgün bir imza kampanyası en düşük Member üyelik kabul ediyor. Bunun için aylarca beklemen gerekir. "Post kasma" mantığında olursan Member seviyesine gelene kadar zaten forumdan banlanırsın. Smiley
Arkadaş haklı. Gereksiz mesaj atarsanız cezalandırılırsınız, çok az olsa bile. Adminler bu konuda çok sıkılar, forum çöplüğe dönüyor bazı kişiler var günde 300-400 mesaj atıyor.
legendary

Düzgün bir imza kampanyası en düşük Member üyelik kabul ediyor. Bunun için aylarca beklemen gerekir. "Post kasma" mantığında olursan Member seviyesine gelene kadar zaten forumdan banlanırsın. Smiley
newbie
Activity: 2
Merit: 0
legendary
sizce reklam almalı mıyım bu activity ile
Full Member, reklam almak için yeterli bir statü. Siz bilirsiniz, ancak yerinizde olsam alırdım. Hatta 1-2 ay önce yerinizdeydim, ve almıştım Smiley

Eksi trust rating ile biraz zor ama kabul edeni bulursanız alın.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Full Member, reklam almak için yeterli bir statü. Siz bilirsiniz, ancak yerinizde olsam alırdım. Hatta 1-2 ay önce yerinizdeydim, ve almıştım Smiley
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
legendary
Primedice dan ödeme gelmedi bana hala siz aldınız mı?
Bu gece yapıldı benim ödemem, saat 01.00 gibi.
legendary
Bu Prime Dice'ın mesaj başına son kampanyası olacakmış. Stunna değişik tipte bir ödeme planı düşünüyor. Bu ay katılanlar maksimumu bulmaya çalışsın derim. Wink
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus

Bazen geç ödüyor, ben daha bu ay tekrar başladım. Almadım o yüzden Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
legendary
Son olarak ödeme talep ettiğimiz formda Final Total Post Count kısmına toplam mesaj sayımızı mı yoksa 1 ay içerisinde attığımız mesaj sayımızı mı yazıcaz. Mesela ben imza kampanyasına 100 mesajla katıldım şu anda 150 mesajım oldu diyelim oraya 50 mi yazıcam 150 mi? Bunun takibi bize mi ait? Kayıt olurken post sayımızı söylüyoruz aslında onlar takip etmiyor mu 2. formu gönderirken? Çok soru oldu kusura bakmayın Smiley
Final post count bölümüne son mesaj sayınızı, Constructive Posts made this term bölümüne ise bu ay yaptığınız yapıcı mesaj sayısını gireceksiniz. Spam postları falan sayarsanız sıkıntı çıkabilir.
Pages:
Jump to: