Pages:
Author

Topic: İNANÇ ANKETİ - "Satıp çıktınız mı? yoksa Hala devam mı?" - page 2. (Read 757 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
Dolara geçmiş bulunmaktayım. Kripto paralara olan inancım tam ama doğru zamanı bekliyorum.

Bir şekilde bu düşüş trendi kırılacak ve yükseliş başlayacak. O ara tekrar bitcoin’e geçip eldeki btc miktarını artırmak şu an için en mantıklı yatırım planı olarak duruyor.
member
Activity: 448
Merit: 33
Bir bounty katıldım. Ödüller açıklanmadan önce tanesi 0,5 dolardı. Ödüller açıklandı ve kazandığım ödül 20.000 adet. 20 bin adet 10 bin dolar ediyordu. Sonra Coinler bana teslim edilinceye kadar toplam 10 bin dolar eden coinler, 500 dolara düştü. Biraz beklesin dedim, keşke demez olaydım...Suan 20 bin adet coin sadece 15 dolar ediyor:)
Satsam ne olacak ki?. Sahip çıktığımdan değil para etmediğinden satmıyorum.
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Zaten yüzde 90-95 kaybetmişsin kalan % 10 senin için değerliyse ve artık bu piyasanın adam olmayacağına inanıyorsan leblebi çekirdek parası olsun dersin çıkarsın. Yok bu piyasa ölmez elbet çıkar diye düşünüyorsan borsada USD- BTC değerine baktıkça moralin bozulmasın at cüzdana bekle. Gelecek vadettiğini düşündüğüm coinleri ATH nin yarı fiyatına  gelse çok iyi para eder diye umut ederek kendi cüzdanlarına attım bekliyorum.

Ben yatırdığım parayı geçen haziranda almıştım.Karı ile coin tutuyorum.Zararım yok kardan zarar yani ven sağolsun 2 ayda x8 yaptırmıştı.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Zaten yüzde 90-95 kaybetmişsin kalan % 10 senin için değerliyse ve artık bu piyasanın adam olmayacağına inanıyorsan leblebi çekirdek parası olsun dersin çıkarsın. Yok bu piyasa ölmez elbet çıkar diye düşünüyorsan borsada USD- BTC değerine baktıkça moralin bozulmasın at cüzdana bekle. Gelecek vadettiğini düşündüğüm coinleri ATH nin yarı fiyatına  gelse çok iyi para eder diye umut ederek kendi cüzdanlarına attım bekliyorum.
jr. member
Activity: 252
Geçen sene bu zamanlar aldığım hiçbirşeyi satmadım. Zararımda hep kardan oldu. Fakat bu son düşüş ile ilk kez ana parayıda zarara uğrattım. Gittiği yere kadarda satmayacağım.
full member
Activity: 630
Merit: 104
gerçekten güzel bir anket olmuş ve bu anket doğruysa bekleyeceğiz daha uzun süreler bekleyeceğiz ki bu insanlar çıksın ve piyasa yukarı gitsin.
member
Activity: 476
Merit: 75
Satmadım mecbur olmadıkçada satmam diye düşünüyorum artık durum sıkıntılı değil olan oldu düşerken yakalayıp satmak lazımdı artık dipteyiz Cheesy yani acımıyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Hemen pes etmek bize yakışmaz.Son kurşunumuza kadar savaşa devam.İstedikleri oyun olsun biz bu oyunu kazanırız.Yeterki biraz sabır ve hedefi gözden kaçırmayalım.2019 güzel bir yıl olacak.Artık dibe vurduk şimdi çıkma zamanı.
jr. member
Activity: 462
hedeflediğim miktarı elde edene kadar piyasadan ayrılmak benim için söz konusu dahi değildir. satıp bırakanların yolu açık olsun.
member
Activity: 252
Merit: 11
Satıp çıkma ve alttan yeniden toplama zamanı çoktan geçmiş olabilir. Zira BTC nin dibi görmüş olması çok büyük olasılık.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Ben satmadım satmam da. 10 dolar olsa bile satıp çıkmayacağım. Anlık veya ani kazanç benim için önemsiz. Belki kendimi kandırıyorum ama geleceğe yatırım yaptığıı düşünüyorum.
member
Activity: 564
Merit: 19
Satıp çıktınız mı? Yoksa aç gözlülük kurbanı mısınız?
full member
Activity: 756
Merit: 104
İnançta sorun yok maddi olarak mecbur kalmadıktan sonra satmayıda düşünmüyorum ama eth gerçekten çok düştü baya koydu bana 300lerde bari tutunabilseydi.
member
Activity: 328
Merit: 11
ısrarla tutacağım. Bu piyasada satıp kaçanlar değil sabredip duranlar kazanır. Acil paraya ihtiyacı olanlar için bişey diyemem. Aksine daha dün neo'ya yüklü bir miktarda yatırım yapıp sağlam alım yaptım.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Nereye satacaksın bu saatten sonra 1 haftada 3 de 2 eridi portfoy yok böyle kayıp hele benim gibi altlarda iseniz vay halinize artık bekleme modu açıldı dönüş sinyali falan gelirse trade girebilirim.
newbie
Activity: 101
Merit: 0
Anlaşılan beraberce tutmuş durumdayız da neyi tutuğumuz aşikar Smiley Aylar önceden nakite dönülseymiş elimizdekileri katlamak işten bile değilmiş. Ha birde neymiş onun bunun lafıyla iş yapılmazmış bu piyasa başka hiçbir piyasaya benzemezmiş...
Okuduğum ve çok güldüğüm bir yorumdu bugece Cheesy
Şahsen yaz sonunda çıktım piyasadan, bugün itibari ile yenden girdim, zararda olan arkadaşlar umarım en kısa sürede en azından anaparalarını kurtarır...
member
Activity: 713
Merit: 31
Çıkmak yok bu saatten sonra, ya atarına ya batarına artık. Şaka bir yana ama bu düşüşe dayanmak zor. Piyasaya yatırım yapan ve nakite ihtiyaç duyanlara allah sabır versin...
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
her zaman söyledim satmak zararı kabul etmektir diye. piyasadan çıkma niyetim yoktu fakat dönem dönem al sat yapsaydım diyorum.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Zaten dusmus dusecegi kadar bundan sonra satmak bana kalirsa yalnis bir hamle olur zaten ben sahsen cikacagini ve guzel bir noktaya gelecegine tekrardan inaniyorum.
member
Activity: 574
Merit: 14
satıp çıkma konusunda ben 18K civarında hep yaptığım işlemler bunlar. aldığım fiyatın çok altına düşme durumuna gelmeden, sınırlı zarar ile işlemleri hep kapatıyorum. satıp çıkmayanlar özellikle kendi başlarını yaktılar. hakkımızda hayırlısı.
Pages:
Jump to: