Pages:
Author

Topic: İNANÇ ANKETİ - "Satıp çıktınız mı? yoksa Hala devam mı?" - page 4. (Read 757 times)

member
Activity: 476
Merit: 12
şu an zararda değiliz sadece paramız biraz değer kaybetti. asıl zarar sattığımız zaman olacak. ben daha ne kadar düşer bilmiyorum ama sağlam coinlere ufaktan yatırım yapmayı düşünüyorum
full member
Activity: 301
Merit: 100
Hala bekletiyorum. O kadar zarara uğradım ki daha çok zararı bile göze alacak derecede Smiley Bekletiyorum artık bir kaç yıl sonra tekrar uğrarırım tabii istediğim seviyeye gelirse.
member
Activity: 406
Merit: 14
Bu gece acayip düşüş başladı bende artık dolar geçtim. Bu gidişle 3000 dolara kadar gidecek bakalım sonumuz ne olacak. Nereden dönecek anlamadım gitti.
member
Activity: 504
Merit: 11
Hafta başında yeni gelen bounty kazançlarının hepsini bozdum. Bir ilk oldu benim için. Biliyorum ki ilk yükselişte fırlayacaklar ama bu sefer gözümü kararttım ve bozdurdum. Ama aynı şeyi kendi yatırımlarıma yapamadım/yapamıyorum.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Biz doğuştan holdçuyuz gençler. Tezosu 1 yıl beklemişiz 1 yılda btcyi bekleriz şunun şurasında bakkt a ne kaldı ki bir daha ertelemezler umarım. Güzel fiyatlardan satmak dileğiyle
jr. member
Activity: 93
Merit: 2
Buradan satılır mı Allah aşkına kapı gibi duruyor

Burdan satılır mı diye diye bu hale geldik, allah sonumuzu hayır etsin. Kafayı bir kaldırsa çıkıp gidenlerin hepsi patır patır geri gelecekler ama niyeti yok gibi.
jr. member
Activity: 127

3 hafta içinde %30 düştü piyasa çok ciddi bir oran.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
jr. member
Activity: 127
Evet arkadaşlar katılımın yoğunluğuna bakarak kendi çapımızda piyasa pisikolojisini öğrenmeye çalışıcağız.Ankete katılmak toplumun düşünmesini öğrenmek hepimiz için önemli ve fikir verici olacaktır.
Pages:
Jump to: