Pages:
Author

Topic: NANO - page 7. (Read 3382 times)

full member
Activity: 434
Merit: 109
January 26, 2018, 04:49:18 PM
Binance'a bi girsinde coşsun artık. 35 Dolarken satmadık Binance'a girecek diye, sorunlar sebebiyle Binance'a giremeyince 15 Dolara kadar düştü. Yinede Binance'a girdikten sonra 50 Doları görebileceğini düşünüyorum.
member
Activity: 322
Merit: 23
January 26, 2018, 04:23:14 PM
Son zamanlarda yaşanan sorunlar giderildi.
Borsadan cüzdana transfer hızı 2 saniye sürüyor. [https://twitter.com/XRBRaiBlocks/status/956964025543352320]
 Şimdi atağa geçti.
https://coinmarketcap.com/currencies/raiblocks/

Binanceye her an gelebilir.
member
Activity: 159
Merit: 10
January 22, 2018, 03:05:16 PM
Cüzdan sorunları çözüldü sadece mercatox borsasında problem devam ediyor. Fakat bugün verilen habere göre merca yetkilileri ile temasa geçmişler ve ortak çözmeye başlamışlar. Yani bu hafta içinde binanceye eklenmesini bekliyorum.
member
Activity: 322
Merit: 23
January 22, 2018, 01:19:32 PM
Yakında binanceye girecek ve iyi bir pump yiyecektir.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 22, 2018, 06:08:43 AM
yine vaktiyle yok pahasına toplamadığımız ve bu sebepten ötürü ağladığımız koinlerden biri. halbuki zamanında o kadar da gözümüzün içine soktular. bir arkadaşın blog yazısından öğrenmiştim ben bu koinin varlığını. önem ve özen gösterseydik şimdi zenginlik içindeydik Smiley
member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
January 22, 2018, 03:42:38 AM
En son 13 gün önce binance XRB yi en yakın zamanda ekliyecekleri ile ilgili bir mesaj yayınlamıştı. Eklenme tarihi ile ilgili bir bilgi bulamadım. (Bilen biri varsa bizide bilgilendirse çok makbule geçer. ) Eklendiğinde iyi bir pump olacağını tahmin ediyorum o yüzde fiyatıda düşmüsken bende katıldım XRB kervanına Smiley
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
January 22, 2018, 01:28:07 AM
aynı iota çok sert bir yükseliş yaşadığı için biraz zamana ihtiyacı var, kar satışları sona erince tekrar kaldığı yerden devam edecektir.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
January 21, 2018, 04:14:19 PM
Cüzdan sorunu ben bildimbileli devam ediyor. Bu sorunu bir türlü çözemediler. Bunların cüzdan sistemi biraz farklı o yüzden böyle sorunlar oluyor haklı olarak binance de bu çözülmeden ekleme yapmayacaklardır.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
January 21, 2018, 03:30:54 PM
Zamanında bir çok yerde duymuştum çok iyi projesi var diye. Binance'de göremeyince okumadım. Üşendim diğer borsalardan almaya. Çok pişmanım Grin Asıl vurgun böyle coinlerden yapılıyor sanırım.
newbie
Activity: 167
January 21, 2018, 01:42:11 PM
diğer coinler gibi birbirinin kopyası bir proje değil xrb. ek olarak da adamlar testler yapıyorlar ufak borsalarda binanceda sıkıntı olmasın diye.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
January 21, 2018, 01:12:23 PM
Aynen henüz çıkmadılar hocam binance'a bende bakıyorum arada, proje baya güzel whitepaperlarını okumuştum biara hoşuma gitmişti ufak da olsa yatırımım var, bitürlü artırma fırsatım olmadı başlığı görünce aklıma geldi tekrar. Binance mevzusunu bir sorayım ben telegramdan vesaire.
elimde bi miktar var hocam. binanceye çıkarlarsa direk satmayı düşünüyorum. ins 40 dolardan girmişti. bu da öyle olur diye düşünüyorum.

Hocam sizin dediğiniz gibi binance'ye yeni giren coinlerin fiyatları çok yüksek oluyor ama bu fiyatlar suni bir süre sonra normal seviyelere geliyor.Ben de Xrb'nin neden borsaya girişinin bu kadar geciktiğini merak etmeye başladım daha önce böyle olmuyordu.
RaiBlocks'un farklı bir sistemi var, mesela bir işlemin pending'den çıkıp onaylanması için alıcı tarafın cüzdanının açık olması gerekiyor. Halihazırda Bitgrail'de ve Mercatox'ta işlem görüyor ve bu borsalarda sorunlarla karşılaştı, BitGrail'in Twitter hesabına bakılırsa birçok kez bakım tweet'i atıldığı görülebilir. XRB yatırma/çekme işlemleri birçok kez bakıma alındı, yani henüz çözülmemiş sorunlar var. Binance bu sorunlar üzerine çalışıyor olabilir.

O zaman sizin mesajınızdan anladığım borsaya bir türlü eklenmemesi binance borsasından kaynaklanmıyor bizzat Raiblocks'un kendi sorunlarına dayanıyor.Umarım çabuk bir şekilde ekip bu sorunları çözmeyi başarır.Süreç daha fazla uzamasın. Grin
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
January 21, 2018, 12:59:55 PM
Aynen henüz çıkmadılar hocam binance'a bende bakıyorum arada, proje baya güzel whitepaperlarını okumuştum biara hoşuma gitmişti ufak da olsa yatırımım var, bitürlü artırma fırsatım olmadı başlığı görünce aklıma geldi tekrar. Binance mevzusunu bir sorayım ben telegramdan vesaire.
elimde bi miktar var hocam. binanceye çıkarlarsa direk satmayı düşünüyorum. ins 40 dolardan girmişti. bu da öyle olur diye düşünüyorum.

Hocam sizin dediğiniz gibi binance'ye yeni giren coinlerin fiyatları çok yüksek oluyor ama bu fiyatlar suni bir süre sonra normal seviyelere geliyor.Ben de Xrb'nin neden borsaya girişinin bu kadar geciktiğini merak etmeye başladım daha önce böyle olmuyordu.
RaiBlocks'un farklı bir sistemi var, mesela bir işlemin pending'den çıkıp onaylanması için alıcı tarafın cüzdanının açık olması gerekiyor. Halihazırda Bitgrail'de ve Mercatox'ta işlem görüyor ve bu borsalarda sorunlarla karşılaştı, BitGrail'in Twitter hesabına bakılırsa birçok kez bakım tweet'i atıldığı görülebilir. XRB yatırma/çekme işlemleri birçok kez bakıma alındı, yani henüz çözülmemiş sorunlar var. Binance bu sorunlar üzerine çalışıyor olabilir.
bende öyle düşünüyorum hocam. eth tokenlerinde direk contract adresini yazıp olayı çözüyorsun. ama bu çok değişik bi ağ. o yüzden uzamış olabilir.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
January 21, 2018, 12:56:52 PM

member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
January 21, 2018, 11:53:29 AM

full member
Activity: 406
Merit: 158
January 21, 2018, 09:14:37 AM
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
January 21, 2018, 07:09:11 AM
binance'ye girecekti ama sonra ne oldu takip edemedim. hala giremedi sanırım. ne zaman gireceği hakkında bilgi var mı ?
member
Activity: 336
Merit: 13
January 21, 2018, 07:06:27 AM
50 dolar olmali. ama hayatimin firsatini kacirdim. parmaklarimin ucundaydi. nasip degilmis.
full member
Activity: 630
Merit: 104
January 21, 2018, 06:55:56 AM
bi türk sitesi vaar ismini vermeyım orda millete caphta çözüdürp tanesini 10centten alan adamı cok merak edıyorum acaba kımdır sımdı napıyodur
newbie
Activity: 76
January 21, 2018, 06:12:22 AM
Her kesi şaşırtan bir coin oldu hakikaten.Market fiyatı şimdi 20 dolara yakın.Bence bekletilmeye değer bir coin.benimde elimde bir miktar var ve bekletiyorum.Hayırlısı
member
Activity: 159
January 21, 2018, 04:54:42 AM
Binanceye eklenmemesinin sebebi cüzdanda node sorunu vardı deposit ve withdraw yapılamıyordu. Bu sebepten binance dev team'e sorunu çözdükten sonra ekleyelim dedi. Haklı olarak problem yaşamak istemiyor binance şuan sorun çözüldü ve takip ediliyor bitgrail ve kucoinde bu hafta eklenmesini bekliyorum. Ayrıca E-ticaret siteleri için ödeme yöntemi olarak kabul etmek için modül yazıldı ve sorunsuz çalışıyor. Yakında bir çok sitede kabul edilmeye başlayacaktır.
Pages:
Jump to: