Pages:
Author

Topic: NBA 2021 Sezonu - page 2. (Read 1887 times)

full member
Activity: 854
Merit: 113
July 07, 2021, 06:59:50 PM
Bucks son iki yıldır normal sezonda fırtına gibi esen bir takım ancak play-off oynama konusunda sıkıntılılar Suns ise buralara hiç alışık değiller bu sezon kendi performanslarının çok üstüne çıktılar eğer Lakers serisinde Davis sakatlanmasaydı bence ilk turda bile play-offlara veda edebilirlerdi.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
July 07, 2021, 06:19:26 PM
Final serisinin ilk maçında izlediğimiz şey büyük çoğunlukla Chris Paul farkıydı. Takımının en çok ihtiyacı olduğu dönemde harika bir başlangıç yaptı. Paul'un, Suns'ın finale kadar gelmesindeki payı gerçekten azımsanamaz derecede. Booker ve Ayton'ın tabi ki hakkını yemem ama Paul farkı bir başka.  Grin  Ayrıca Giannis'in dönmesine sevindim. Seriyi bu şekilde izlemek daha zevkli olacaktır.
member
Activity: 756
Merit: 17
July 07, 2021, 01:48:44 PM
Paul Nba'in süperstar denilen seviyesinde bir oyuncu ama kimse sezon başı kendisinden bu performansı beklemiyordu takımı bir orkestra şefi gibi yönetiyor ve karşısındaki rakipler savunmada bir türlü buna çare bulamıyorlar.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1359
July 07, 2021, 09:22:31 AM
Dün geceki maç iyiydi keyifliydi, CP'nin domine edeceğini düşünüyorumdum çünkü bu adamın ilk final maçı ve burda olduğunu göstermek istedi,
Giannis sakatlıktan döndü bu maç çok bir şey beklemedim ama yine iyi ş çıkardı, 2.maça daha çok şey bekliyorum Giannis'den.
Harden'da bu şekilde sakatlıktan gelmişti Bucks serisinde ama performansını tutturamamıştı ve elenmişlerdi, Giannis daha iyi olucaktır.

2.Maçın daha heycanlı geçmesini bekliyorum çünkü bunun sonun artık Şampiyonluk.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
July 07, 2021, 04:34:09 AM
Final serisinin ilk maçı Phoenix'te dün gece oynandı. Suns sağlam bir oyunla rakibini 118-105 devirmeyi başardı. Giannis'in oynayabilme durumu bu maçta belli olacaktı ve oynayabildi de. 20 sayı 17 ribaund ile hiç de fena olmayan bir performans gösterdi. Daha çok sayı atmasını beklerdim ama sakatlıktan yeni döndüğü için yine iyi bence. Suns tarafında ise, Paul - Booker - Ayton üçlüsü sahnedeydi. Paul 32 sayı 9 asist ile neredeyse double-double yapıyordu. Booker 27 sayı ile oynarken, Ayton 22 sayı 19 ribaundluk sağlam bir performans gösterdi.

Serinin sıradaki maçı 2 gece sonra. Bu sefer Giannis'in daha iyi bir sağlık durumuna sahip olacağını ve takımını sırtlayabileceğini düşünüyorum.
legendary
July 06, 2021, 03:09:50 AM
Suns-Bucks maçında şuan ağırlık basan taraf Suns çünkü Bucks ta Antetokounmpo eksik küçümsenmeyecek bir eksik takımın all starı.
Suns tam kadro ile finallerde büyük ihtimallede kupayı kaldıran taraf olacak 2. veya 3. maçlarda Antetokounmpo dönmezse.
İlk maç Antetokounmpo'nun döneceğini hiç sanmıyorum, sonraki maçlara belki.

CP'nin bu kupayı almasını bende istiyorum hakkettiği bir kupa bence, Antetokounmpo bunu daha sonraki senelerde kazanabilecek potansiyele sahip.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
July 05, 2021, 05:36:51 PM
Finallerin adı belli oldu, Bucks - Suns.
İki takım da yıllar sonra ilk kez finale çıktı. Sürekli aynı takımları izlemekten sıkılmıştık, bu değişiklik çok iyi oldu.
Bucks adına en önemli soru şu, Antetokounmpo oynayabilecek mi? Oynarsa ne kadar sağlıklı olacak ve tam performans gösterebilecek mi? Sağlıklı bir Antetokounmpo olursa serinin en az 6 maç süreceğini düşünüyorum.
Suns tarafında ise geleceğin hall of famerı Chris Paul'un emeklilik öncesi bir yüzük taktığını görmeyi çok isterim. Antetokounmpo daha genç, muhtemelen ileride şampiyonluklar yaşayacaktır ancak Chris Paul için bunlar son şanslar. Çok daha iyi kadrolarla çıkamadığı finale şimdi Suns ile çıktı ve belki de şampiyon olacak. Çok güzel bir final serisi izleyeceğimize eminim.
legendary
July 02, 2021, 10:22:42 AM
Phoenix Suns 1993'ten beri ilk kez NBA finallerine çıktı. Chris Paul da kariyerinin sonlarına gelirken 16. sezonunda ilk kez finallerde oynayacak. Batı konferansında birçok takımın yıldız oyuncularının sakatlıklarıyla boğuşacağı tahmin edilmediğinden Phoenix'e pek şans verilmiyordu. Lakers, Nuggets ve Clippers'ı geçerek burada olmayı sonuna kadar hak ettiler.
Doğuda ise Bucks Hawks karşısında 3-2 önde. Serinin altıncı maçı yarın akşam Atlanta'da oynanacak. İki konferansta da normal sezonun liderleri konferans finali bile göremeden elendi.
legendary
June 29, 2021, 03:03:16 AM
Bu gece Suns final biletini almak için parkeye çıkacak. 4. maç çok önemliydi, Clippers bu maçı kaybederek şansını çok azalttı. 3-1'den çevrilen çok fazla seri yok. 2016 NBA finallerinde Cavs Warriors karşısında seriyi 3-1'den çevirip şampiyon olduğunda takımın başında Tyronn Lue vardı. Şimdi Clippers ile bunu başarmaya çalışacak. İşleri çok zor ama buradan bir galibiyet alırlarsa 6. maçı evlerinde alıp seriyi son maça taşıyabilirler. Aynı nedenden dolayı Suns işi bu gece bitirmek isteyecektir. Devin Booker ve Chris Paul gününde olursa iş Phoenix'te biter. Clippers'ta Kawhi Leonard yok, tüm sorumluluk Paul George'un üzerinde.

Suns'un 3-1 yaptıkları maçın ardından spiker CP'ye Clippers karşısında 3-1 öne geçtiniz diye soru soruyor ve CP: 3-1 hakkında konuşmak istemiyorum diyor.
Çünkü  2015 Playofflarında Clippersta oynarken Clippers 3-1 Houstun karşısında öne geçiyor, Houston 4-3 ile seriyi çevirip kazanıyor.

Dün geceki Clippers-Suns maçındada Clippers çok etkili oynadı ve seriyi 3-2 yaptı.
Clippers için hala maçı çevirme ihtimaller yüksek. 3-3 olursa bu seri tadından yenmez.
legendary
June 28, 2021, 06:07:47 PM
Bu gece Suns final biletini almak için parkeye çıkacak. 4. maç çok önemliydi, Clippers bu maçı kaybederek şansını çok azalttı. 3-1'den çevrilen çok fazla seri yok. 2016 NBA finallerinde Cavs Warriors karşısında seriyi 3-1'den çevirip şampiyon olduğunda takımın başında Tyronn Lue vardı. Şimdi Clippers ile bunu başarmaya çalışacak. İşleri çok zor ama buradan bir galibiyet alırlarsa 6. maçı evlerinde alıp seriyi son maça taşıyabilirler. Aynı nedenden dolayı Suns işi bu gece bitirmek isteyecektir. Devin Booker ve Chris Paul gününde olursa iş Phoenix'te biter. Clippers'ta Kawhi Leonard yok, tüm sorumluluk Paul George'un üzerinde.
member
June 23, 2021, 12:38:20 PM
Suns - Clippers maçını izlemediğim için çok pişman oldum valla. Her çeyreğin skoru başa baş gitmiş. Clippers 2. maçta kazanır diye umuyordum ama sadece 1 puan farkla boyun eğdiler (104-103). Suns'ta Ayton'ın performansını çok başarılı buldum. 12/15 FG ile oynamış ve 24 sayı, 14 ribaund ile double-double yapmış.
legendary
June 23, 2021, 06:08:11 AM
Bugün Suns-Clippers maçının özetine baktım çok keyif alamadım ben açıkcası. Bu maçı Clippers alır demiştim dün ama saolsun PG son 8 saniye kala 2 faulu de atamayınca maçı ellerinden aldılar, bildiğin maçı altın tepside Suns'a verdiler valla.
legendary
June 21, 2021, 03:16:38 AM
Durantula son maçta yine harikalar çıkardı ama bu sefer olmadı çünkü adam hiç dinlenmedi sadece molalarda benche geldi adam, yani uzatmalarda da gördük zaten adamın dermanı kalmadı topu atabilecek, bench yine aynıydı çok bir katkı alamadı nets.

Harden biraz ritim tutturabilseydi çok rahat kazanabilirlerdi ama sakatlığının etkisini üzerinden atamamıştı.
Olmadı napalım benim 2 favorim vardı bu nba finali için biri nets birisi clippers.
Teki elendi teki duruyor bakalım neler olacak.

Dün gece Clippers maçını izledim aynı güzel zevkli bir maçtı. 1-0 geriye düştü Clippers ama olsun evinde skoru 1-1 yapacaktır.
İki takım içinde durumlar eşit.
CP ve Kahwi olsaydı iki takımdada benim yine favorim Clippers olurdu.
Kawhi yokken PG kendini iyi gösteriyor, takımı taşıyor, ama Kahwi olunca bu kadar etkili olmuyor gözlemlediğim.

Sixers ve Atlanta serisinden Atlanta çıktı.
Ben Simmons tamamen çöptü bu seride.
Trae Young yine yaptı yapacağını mesafeli 3lüklerde tereddüt etmeden yolluyor son dakikalar fark çok az olmasına rağmen.

Milwauke-Atlanta maçı ikisi içinde kolay olmayacak bir maç, hangi tarafın geçeceğini kolay kolay söylemek zor.
legendary
June 20, 2021, 01:19:11 PM
Maçın uzatmalara gitmesini sağlayan çok zor bir sayı atmıştı Durant ama yine de 4 sayı farkla yenilmelerini engelleyemedi.

Normal sürenin sonunda attığı basket çizgiye bastığından dolayı 2 sayılık sayıldı, belki de ayak numarası çok büyük olduğu için turu kaybettiler. Smiley
İnternette baya bir dalga konusu oldu bu durum. Tabi Durant'in genel performansına bakınca insan üstü oynadığını görüyoruz. Burada yönetime bir eleştiri gelebilir, tüm maçı 7 kişilik rotasyonla tamamlarken her topu Durant ile oynamaları Nets'e zarar verdi. Kendine iyi bir pozisyona yaratamasa da maç sonu topunu oynaması doğruydu, ancak Nets'in tüm uzatmayı sadece 2 sayı ile bitirmesi yenilgide en büyük etkendi.
full member
Activity: 854
Merit: 113
June 20, 2021, 02:47:15 AM
Harika bir maçtı gerçekten ya. Durant yine harikalar yarattı ve 48 sayı ile oynadı. Harden keşke biraz daha fazla sayı atabilseydi. Maçın uzatmalara gitmesini sağlayan çok zor bir sayı atmıştı Durant ama yine de 4 sayı farkla yenilmelerini engelleyemedi. Bucks'ta da Giannis 40 sayı atarak çok iyi bir maç çıkardı. Nets sakatlıklarla boğuşmasa şu an durum çok daha farklı olabilirdi.
legendary
June 19, 2021, 09:21:05 PM
Kevin Durant için MVP sesleri yükseliyor. Harden çok yüzdeli attığı çizgiye giderek katkıda bulunuyor. Blake Griffin eskiden canavar smaçlarla bitirdiği pozisyonları şimdi basit turnikelerle de olsa bitiriyor.
Diğer tarafta Middleton çok şut kaçırdı. Antetokounmpo takımı taşıyor. İki takımın koçu da bench katkısı almadı, daha çok ilk beşlerine güveniyorlar. Son çeyreğe girerken Bucks sadece bir sayı önde. Bu maçtan her sonuç çıkabilir.
member
June 19, 2021, 06:18:03 PM
Batı Konferansı finalinin adı kondu: Los Angeles Clippers - Phoenix Suns
Doğu Konferansı ise iki eşleşmenin de 7. maça gittiği savaş alanına benziyor. 7. maçlar konferans finalistlerini belirleyecek ve ilkini bu gece göreceğiz. Nets evinde Bucks ile oynuyor. Tarihsel olarak ev sahibi ekiplerin 7. maçlarda çok büyük bir üstünlüğü var ancak bu maçın özelinde konuşacak olursak sakatlık sorunlarıyla boğuşan Nets'in evinde neler yapabileceğini görmek için merakla bekliyoruz. Durant'in durmaksızın oynayacağı bir başka maç izleyebiliriz. Harden sakat sakat ne kadar yardımcı olabilecek, Jeff Green yüzdeli üçlük atabilecek mi, bench katkısı ne kadar olacak ve en önemlisi Durant yine tanrı modunu açacak mı, tüm bunlar bu maçın kaderini belirleyecek.

LA Clippers Kawhi'nin üzücü sakatlığı sonrası yine de sağlam durarak Utah Jazz'ı elemeyi başardı ve konferans finaline yükseldi. Phoenix Suns zaten çok rahat bir şekilde Denver Nuggets'ı 4-0 geçmişti. 7 maçlık bir seri bizi bekliyor olabilir. Seri sonunda galibin Clippers olmasını umuyorum.

Nets - Bucks serisinin son maçına 1 saat civarı bir süre kaldı. Irving sakatlığı nedeniyle yok ve Harden da tam kondisyonuna kavuşamamış gözüküyor hala. KD'ye büyük iş düşecek bu maç. Bucks tarafında son zamanlarda Giannis - Middleton ikilisi baya iyi iş yapıyordu. Bu serinin kazananının da Nets olmasını umuyorum.
legendary
June 19, 2021, 06:11:30 PM
Batı Konferansı finalinin adı kondu: Los Angeles Clippers - Phoenix Suns
Doğu Konferansı ise iki eşleşmenin de 7. maça gittiği savaş alanına benziyor. 7. maçlar konferans finalistlerini belirleyecek ve ilkini bu gece göreceğiz. Nets evinde Bucks ile oynuyor. Tarihsel olarak ev sahibi ekiplerin 7. maçlarda çok büyük bir üstünlüğü var ancak bu maçın özelinde konuşacak olursak sakatlık sorunlarıyla boğuşan Nets'in evinde neler yapabileceğini görmek için merakla bekliyoruz. Durant'in durmaksızın oynayacağı bir başka maç izleyebiliriz. Harden sakat sakat ne kadar yardımcı olabilecek, Jeff Green yüzdeli üçlük atabilecek mi, bench katkısı ne kadar olacak ve en önemlisi Durant yine tanrı modunu açacak mı, tüm bunlar bu maçın kaderini belirleyecek.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
June 16, 2021, 11:48:28 AM
Dünkü Milwaukee-Brooklyn maçını izledim ve Kevint Durant'ın şovunu izledim, Bucks'ı tek başına mavhetti.
Harden sakatlıktan döndüğü için öyle büyük bir katkı sağlayamadı ama sahada olması bile farkettirdi.

Jeff Green de dün çok iyi bir maç çıkardı toplam 27 sayı buldu ve KD ile galibeyette büyük rol oynadılar.

KD süperstar olduğunu bu maçda herkese tekrardan gösterdi.
Yannis maç sonu açıklamasında  NBA in en iyi oyuncusu Kevin Durant diye açıklama yaptı.

Kevin Durant 49 sayı, 17 ribaund ve 10 asistlik bir performansla harika ötesi bir maç çıkarttı. Irving de yoktu bir de. Harden da zaten doğru düzgün oynayamadı evet. Jeff Green de 8'de 7 üçlükle harika oynadı. Böylece seri 3-2'ye geldi.

Kevin Durant gerçekten mükemmel ve çok özel bir oyuncu.  Smiley
legendary
June 16, 2021, 09:24:31 AM
Dünkü Milwaukee-Brooklyn maçını izledim ve Kevint Durant'ın şovunu izledim, Bucks'ı tek başına mavhetti.
Harden sakatlıktan döndüğü için öyle büyük bir katkı sağlayamadı ama sahada olması bile farkettirdi.

Jeff Green de dün çok iyi bir maç çıkardı toplam 27 sayı buldu ve KD ile galibeyette büyük rol oynadılar.

KD süperstar olduğunu bu maçda herkese tekrardan gösterdi.
Yannis maç sonu açıklamasında  NBA in en iyi oyuncusu Kevin Durant diye açıklama yaptı.
Pages:
Jump to: