Bu üç oyuncuda çok büyük yıldızlar ama hepsi aynı anda sahada nasıl top paylaşacak asıl sıkıntı bu.Irving Cavs yıllarında Lebron gibi dağıtıcı bir yıldızla bile anlaşamamıştı.Benim şampıyonluk adayım Los Angeles Lakers.
Bana kalırsa çokta güzel oynarlar brooklyn kadrosu çok iyi, Aldridge de geldi takımı takım çok iyi oldu benim kesinlikle favorim Brooklyn bu sene o sene bu sene şampiyonluk için çok rahatta başarabilecek bir kapasiteleri var takım all star takımı full.
Aldridge'i ben Spurs'deki son sezonunda beğenmiyordum takıma katkı sunmaktan ziyade zarar vermeye başlamıştı zaten takımdan ayrılma sebeplerinden başlıca bir tanesi bu.Brooklyn zaten hücum gücü çok yüksek bir takım bence savunma anlamında daha ciddi bir transfere ihtiyaçları vardı.
Brooklynin tek sıkıntısı bana kalırsada şuan savunma, bunuda halledeceklerdir diye umuyorum Aldridge ile bu sorunda çözülürse şampiyon diye düşünüyorum, zaten Kyrie, Kevin ve Harden üçlüsünü tam göremedik, bunlar beraber oynadıklarında neler yaptıklarını göreceğiz.
Brooklyn bence de savunmaya bir çare bulacaktır ama Aldridge ile savunmaya bir sertlik geleceğini düşünmek çok gerçekçi değil.Aldridge hiçbir zaman savunma yönüyle öne çıkan bir oyuncu olmadı.
Haklısın hocam ama şuanki takıma kattıkları oyunculardan hiç biri bu yönlü olmadı diye düşünüyorum ama bunu birisi üstlenmesi gerekli bu bence Aldridge olmalı, Blake Griffinden beklemiyorum böyle bir şey.