Pages:
Author

Topic: NCASH 'te sahte partnership iddiası - page 2. (Read 762 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
April 19, 2018, 05:10:00 PM
Bir anda bir olumsuz rüzgarda fiyat çakıldı gitti ve boğa sezonunun başı diye tanımlayabileceğimiz bir süreçte biraz garip geldi bana 2-3 olumlu haberle yeniden beli daha üstlere dahi çıkabilir.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
April 19, 2018, 04:54:39 PM
Bu partnershipler zaten gerçek olsaydı bu fiyatlarda olmazdı ki. O kadar büyük firmalara hizmet edecek olsaydı ilk 10da falan görürdük zaten.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
April 19, 2018, 04:29:49 PM
Toplayan topladı 400 lerden alanlarda boşa almadı malum. Takipte kalın xvg gibi olmasada sağlam bir çıkış yapabilir.
member
Activity: 210
Merit: 10
April 19, 2018, 02:40:31 PM
Uzun zamandır ncash ile ilgili yazıları okuyordum baya takipçisi ve yatırımcısı vardı. Fiyat takibi yapıyordum bir miktar yatırsam mı diye ucundan dönmüşüm olayın. Bir kere yalan habere karışınca coin uzak durmak en iyisi
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
April 19, 2018, 02:06:33 PM
Büyük zarar edenler nasıl ediyor, günlük işlem yapanlar mı? Forumda 300 lerden beri konuşuluyor belki daha düşük maliyeti olanlar da vardır.
Fud olan gün alan adam bile %20 nin altında zarar etmiştir.
member
Activity: 365
April 19, 2018, 01:16:34 PM
Scam iddiaları büyük zarar ettirdi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
April 19, 2018, 12:30:30 PM
Twitterda garip yalnız bırkac fenomen denen ınsan mılletle dalga gecme yoluna gırmısler, sukur ncash almadım ama resmen maytap gecer gıbı atılan tweetler hos degıl mıllet para kaybedıyor orda.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 19, 2018, 12:28:17 PM
Benim elimde yoktu ama bizim ülkeden çok fazla rağbet vardı Ncash için yılın projesi falan deniyordu umarım çok zarar yoktur bizden yada olmaz. Tommy Hilfiger ile değilde bayileri ile anlaşma açıklaması komedi olmuş. Tommy de aslında çok büyük yaygın bir şirket değil ürünlerini pahalı satan butik bir marka.

Burda olay firmanın küçük büyük olması degil. Adam Pepsi ile anlaştık ortak projemiz var deyip logoyu güzelce websitesine montelemiş. Biriside arayıp pepsiye soruyor abi harbiden bunlarla sizin işiniz varmı diye oda tabi yok cekiyor. Ncash ekibine soruyorlar ne ayaksınız diye oda cıkıp Youtube üzerinden abi biz pepsi ile anlasmadık bizim köşedeki tekel bayinin pepsi dolabına iş yaptık diyor  Grin durum bundan ibaret.
Abi örnek çok iyi yalnız ahahahahaha Cheesy
Tekelci abiyle anlaşmak kolay tabi Cheesy
member
Activity: 196
April 19, 2018, 07:31:02 AM
Bu haberi rcbtrading ekibinden duydum ilk olarak 5 dakka içinden elimdekileri çıkarttım iyiki de çıkartmışım bu derece kötü bir habere bile iyi direnç gösterdiğini düşünüyorum
member
Activity: 1263
Merit: 43
April 19, 2018, 06:03:03 AM
Vay arkadaş.. Boğa gelmeden önce dolandırıcıları geldi piyasanın.. Hergün yeni bir saçmalığa şahit olmaya başladık.. Aslına bakarsanız nerede Türk fazla varsa oradan uzak durmak daha mantıklı bir hareket olabilir..
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
April 19, 2018, 05:58:48 AM
Benim elimde yoktu ama bizim ülkeden çok fazla rağbet vardı Ncash için yılın projesi falan deniyordu umarım çok zarar yoktur bizden yada olmaz. Tommy Hilfiger ile değilde bayileri ile anlaşma açıklaması komedi olmuş. Tommy de aslında çok büyük yaygın bir şirket değil ürünlerini pahalı satan butik bir marka.

Burda olay firmanın küçük büyük olması degil. Adam Pepsi ile anlaştık ortak projemiz var deyip logoyu güzelce websitesine montelemiş. Biriside arayıp pepsiye soruyor abi harbiden bunlarla sizin işiniz varmı diye oda tabi yok cekiyor. Ncash ekibine soruyorlar ne ayaksınız diye oda cıkıp Youtube üzerinden abi biz pepsi ile anlasmadık bizim köşedeki tekel bayinin pepsi dolabına iş yaptık diyor  Grin durum bundan ibaret.
full member
Activity: 742
Merit: 140
April 19, 2018, 05:18:23 AM
member
Activity: 79
April 19, 2018, 05:03:05 AM
Temkinli olmak lazım. Etrafta bu kadar scam haberleri dolaşıyorken, çeşitli iddialar ortaya atılmışken de projeye güvenmek mantıksız geliyor. Bunca eleştiriye bir kulak vermek gerek.
full member
Activity: 518
Merit: 102
April 19, 2018, 04:53:26 AM
Bu haber bize ders olmalı adamlar sadece web siteisnde partner olarak gösterilen kuruluşa kanıp peşini bırakmıyor, Twitter dan soru soruyor partnerlere gerçekten bir ortaklığınız var gibi. Söylediklerimi yanlış anlamayın ama ne yazık ki bizde sürü psikolojisi hakim hakkında çok konuşulan, tanıtılan coinlere rağbet fazla oluyor. Yatırım yaparken 1 değil 10 kere düşünün iyi araştırın. NCASH daha piyasaya gireli 2 ay bile olmamış. Lütfen uyarıları dikkate alalım.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
April 19, 2018, 04:34:24 AM
ne olacak acaba ya.Her yerden darbe yemeye devam ediyorum eridik bittik.Herşey artarken aldıklarım hep en dipte geziyor bıktım valla ben.

hocam kusura bakma ama sende biraz dik kafalısın.
burda herkes uyardı seni ebtc konusunda moon dedin ucacak dedin dinlemedin kimseyi.
bu kadar net scam olan bir koinden bile çıkmadın o kadar uyarıya ragmen.
sana tavsiyem aldıgın koinlerle duygusal bag kurma biraz daha rasyonel olmaya çalış.
eger bunu yapmayı basarabilrisen o zaman akmasa bile en kötü damlayacaktır.
geçmiş olsun.
member
Activity: 364
GR
April 19, 2018, 04:28:54 AM
Benim de dikkatimi cekti,  bazi coinlerin boyle sahte partnerligi var bu bariz belli,  siteye bir logosunu koyuyorlar sozum ona partnerin sonra bak biz bununla anlastik diyip fiyat sisirme pesine dusuyorlar.  Fiyati sisirip ellerindekini satip gercek yatirimciyi dimdizlak birakiyorlar.  Cok dikkat etmek lazim.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
April 19, 2018, 03:12:22 AM
ne olacak acaba ya.Her yerden darbe yemeye devam ediyorum eridik bittik.Herşey artarken aldıklarım hep en dipte geziyor bıktım valla ben.
legendary
April 19, 2018, 03:10:24 AM
Evet beyler bir projenin içine nasıl sıçılır sıvanır buyrun ilk agızdan ncash ceosu olacak sıgırdan dinliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=_dYSm2s8G4k

İngilizce bilmeyen arkadaslar içinde türkçe özet geciyorum. Bu sıgır sunu söylüyor ; store level partnership yani Dükkan seviyesinde ortaklığımız var diyor. Yani Lewis ile ortağız diyip, AVMlerdeki Lewis dükkanlarıyla diyor o dünya markası Levis ,bizi iplemedi bizde AVM deki bizim mehmet abinin levis dükkanı ile anlaştık falan gibi anlayın.  Grin

Bana göre bu acıklamayı hic yapmasa susup otursa bbundan daha güzel sonuc alırdı.

BU açıklama ilginç olmuş. Türkiye'den çıkan iddialara direkt ceo'nun cevap vermesi ve kıvırması gerçekten üzücü. Ncash güzel ve güvenilir bir projeydi.
Bu fud ne götürür zaman gösterecek.

Dostum sende aktif olarak twitteri takip eden bir adamsın ve twitterde dönen shill rüzgarını gömedigini söyleme bana  Grin 40 50 bin takipçili elemanlar haftalardır ncash aldım ncash aldım diye bas bas bagırdı bizim Türklerin burda ciddi yatırımı var kim ne derse desin aynı şeyi bir kaç ay önce GVT de de yaşamıştık yine böyle bir fud cıkarıp Türklerin elindeki GVT lere çökmüşlerdi.
Gördüm hepsini iyi biliyorum. Ncash manyaklığı yaşanıyordu resmen. Ve eminim bir çok kişi de bu rüzgardan aldı.
Benim kendi tanıdığım 5bin tl'lik aldı twitter'da yazılanlardan sonra. Bi 15 binlik daha alacaktı vazgeçirmiştim...
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
April 19, 2018, 02:46:46 AM
Evet beyler bir projenin içine nasıl sıçılır sıvanır buyrun ilk agızdan ncash ceosu olacak sıgırdan dinliyoruz.

İngilizce bilmeyen arkadaslar içinde türkçe özet geciyorum. Bu sıgır sunu söylüyor ; store level partnership yani Dükkan seviyesinde ortaklığımız var diyor. Yani Lewis ile ortağız diyip, AVMlerdeki Lewis dükkanlarıyla diyor o dünya markası Levis ,bizi iplemedi bizde AVM deki bizim mehmet abinin levis dükkanı ile anlaştık falan gibi anlayın.  Grin

Bana göre bu acıklamayı hic yapmasa susup otursa bbundan daha güzel sonuc alırdı.

BU açıklama ilginç olmuş. Türkiye'den çıkan iddialara direkt ceo'nun cevap vermesi ve kıvırması gerçekten üzücü. Ncash güzel ve güvenilir bir projeydi.

Dostum sende aktif olarak twitteri takip eden bir adamsın ve twitterde dönen shill rüzgarını gömedigini söyleme bana  Grin 40 50 bin takipçili elemanlar haftalardır ncash aldım ncash aldım diye bas bas bagırdı bizim Türklerin burda ciddi yatırımı var kim ne derse desin aynı şeyi bir kaç ay önce GVT de de yaşamıştık yine böyle bir fud cıkarıp Türklerin elindeki GVT lere çökmüşlerdi.
legendary
April 19, 2018, 02:41:21 AM

Pages:
Jump to: