Pages:
Author

Topic: NCASH 'te sahte partnership iddiası - page 3. (Read 762 times)

jr. member
Activity: 125
Merit: 2
April 18, 2018, 07:05:17 PM
o değilde konuyu açan ve altına ilk yorumu atan kişi anlaşsa 1 dakika içinde konuyu gör konuya gir yazıyı oku anla sonra cevap yaz de sonra cevabı yaz yani flash olsa bu hızda davranamaz. yatırımım var diye söylemiyorum ama Türklerin bu kadar etkin rol oynaması binance üzerinde şaşırtıcı wavesten sonra sanırsam her kes ncash düşünmüş.
https://i.hizliresim.com/lOVX6Q.jpg

Dostum çok merak ediyorsan, moderatorden ip log isteyebilirsin benim için problem yok Smiley .
newbie
Activity: 154
Merit: 0
April 18, 2018, 06:41:10 PM
sahte partnership işi oldukça saçma, çünkü NCASH ciddi bir oluşum, tabi eğer bu iddalar doğru ise, çok bütük problem çıkar, çünkü az buz,  iddialar değil bunlar.
member
Activity: 429
Merit: 11
April 18, 2018, 06:40:37 PM
Haber borsalara yansımış bile eğer olay bundan ibaretse kimin neye yatırım yapacağı konusu 10 değil 100 kez düşünülecek. Elimde çok fazla yoktu bundan 3-4 gün çıkış yapmıştım. Umarım diğer arkadaşlar çok zarar etmezler.
full member
Activity: 532
Merit: 151
April 18, 2018, 06:39:55 PM
Büyük bir iddaa bu , ben scam olduğunu düşünmüyorum yine alttan toplamak için oluşturulmuş bir hikaye olabilir neyseki yatırımım yoktu ncashde. Yatırımı olan arkadaşlara geçmiş mi olsun hayırlı mı olsun zaman göstericek
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
April 18, 2018, 06:36:10 PM
Arkadaşlar Fud' un yayıldıgı hesap bildiginiz gibi Türk hesabı https://twitter.com/CryptoHades ve haftalardır Twitter üzerinden shillenip duruyor ncash için yok 1k sat olcak yok 10x yapacak diye biraz mantıklı hareket etmek gerekiyor yarın ne olacagını kimse bilemez ama bu twitter üzerindeki fud yayıldıktan sonra genelde cogunlugu Türklerin olusturdugu Ncash grupları satış bayragını çekti. Yani birileri Türklerin elindeki ncash tokenleri güzelce ucuzdan alıp stokladı gibi görünüyor. + Bir üst mesajda ncash ceosunun youtube üzerinden yayınladıgı mesajıda paylastım adam şirketin kendisiyle degil işte dukkanla anlastık falan gibi saçma salak bir acıklama yaptı.

Yatırımı olan arkadaşlar bence aceleci davranmasınlar biraz sakin düşünmeye calışın bunun aynısını forum olarak bundan 4-5 ay önce SYScoinde yasamıştık. Bittrex delist edip bir anda elimizdeki tüm syscoinleri 2400 sattan 800 sata eritmişti sonrasında syscoin 6200 sat'a kadar gelmişti.
full member
Activity: 721
Merit: 100
April 18, 2018, 06:27:25 PM
Fena bir dump yiyor gerçekten yazık oldu yani şöyle bir şey düşünsem aşırı fantezimi olur bilerek sahte anlaşma haberi yayınlayarak fiyat dşürüp toplamak desem? Aşırı polyanacı mı olurum?
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
April 18, 2018, 06:18:04 PM
Evet beyler bir projenin içine nasıl sıçılır sıvanır buyrun ilk agızdan ncash ceosu olacak sıgırdan dinliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=_dYSm2s8G4k

İngilizce bilmeyen arkadaslar içinde türkçe özet geciyorum. Bu sıgır sunu söylüyor ; store level partnership yani Dükkan seviyesinde ortaklığımız var diyor. Yani Lewis ile ortağız diyip, AVMlerdeki Lewis dükkanlarıyla diyor o dünya markası Levis ,bizi iplemedi bizde AVM deki bizim mehmet abinin levis dükkanı ile anlaştık falan gibi anlayın.  Grin

Bana göre bu acıklamayı hic yapmasa susup otursa bbundan daha güzel sonuc alırdı.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
April 18, 2018, 03:48:55 PM
Ncash ekibinden açıklama geldi, hiç açıklama yapmasalar kendi kendi toparlayacaktı sanki.
jr. member
Activity: 308
April 18, 2018, 03:43:33 PM
Şimdi adamın biri çıkıyo diyoki bu iş scam bunlar da delili. Çok kolay herkesin ulaşılabileceği şeylerden bahsediyo. Bir anda bir proje üzerinde belki milyon dolarlar oynuyo. Doğru veya yanlış farketmez, bu yatırımların aslında kumdan kale olduğu gösteriyo bence. Bi üfürükte dağılan işlere yüksek kar beklentisiyle araştırmadan etmeden girenlerin durumu çiftlikbanktan ne kadar farklı?
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
April 18, 2018, 03:42:02 PM
Bende bir türlü istediğim gibi toparlayamamıştım nCash'i. Ne zaman almak itesem fırladı gitti. Bu gün dump'ı görünce kesin dedim olumsuz bi haber gelmiştir, yoksa böyle çakmazlar diye düşündüm almadım.
İşin ilginç kısmı bu kadar bilindik bir markanın adını kullanırsanız mutlaka bir şekilde yaptığınız iş asılsızsa ortaya çıkar kaçınılmaz olarak. Ben bu haberlerin altında yatan başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Takım bu kadar büyük bir sahtekarlığı göz göre göre yapacak kadar tecrübesiz veya aptal değil. Bu işin altında mutlaka başka bir iş çıkacak.
jr. member
Activity: 203
April 18, 2018, 03:41:40 PM
Twitterı çok takmıyolar diye duydum ama bu işleri telegram slackta yayınlarlarsa çok fena patlar bu ncash elümüze verirler cash cash
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
April 18, 2018, 03:05:54 PM
Baba coinlerin dışında kalan coinlerin ben pek fazla artış yapacaklarını sanmıyorum. Çoğu belirli fiyat aralıklarında dolaşıp duruyor
jr. member
Activity: 252
April 18, 2018, 03:05:38 PM
Türkler piyasada gerçekten çok aktif. @Bitcoin twitter adresini alan mı dersin, globalde grafik paylaşan mı dersin, Ncashe dump yaptıran mı dersin yemin ediyorum hepsi var.

Katılıyorum ek olarak Meltem Demirors, Emin Gün Sirer de eklenebilir. Ne kadar doğru bilmiyorum ama tanıyanlar mocho17 ye de Türk diyorlar, henüz renk vermedi.

Ncash spekülasyonu gelip geçer, borsadan bir yaptırım gelmezse ki sanmıyorum. Bir ay sonra unutulur gider.
jr. member
Activity: 104
Merit: 2
April 18, 2018, 03:03:29 PM
o değilde konuyu açan ve altına ilk yorumu atan kişi anlaşsa 1 dakika içinde konuyu gör konuya gir yazıyı oku anla sonra cevap yaz de sonra cevabı yaz yani flash olsa bu hızda davranamaz. yatırımım var diye söylemiyorum ama Türklerin bu kadar etkin rol oynaması binance üzerinde şaşırtıcı wavesten sonra sanırsam her kes ncash düşünmüş.
https://i.hizliresim.com/lOVX6Q.jpg

sr. member
Activity: 532
Merit: 254
April 18, 2018, 02:55:04 PM
bu piyasada bir haberle herşey yerle bir olabilir arkadaşlar. en son örneğini centrada yaşadık. projeniz ne kadar ciddi olursa olsun. yalan yanlış duyurular yaptığınızda sonradan bu durum ortaya çıkınca malesef kimse gözünüzün yaşına bakmıyor. sonra başlıyor panik satışları, akabinde çık çıkabilirsen işin içinden. herşeye temkinli yaklaşmakta fayda var.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
April 18, 2018, 02:52:49 PM
Türkler piyasada gerçekten çok aktif. @Bitcoin twitter adresini alan mı dersin, globalde grafik paylaşan mı dersin, Ncashe dump yaptıran mı dersin yemin ediyorum hepsi var.

üretici değil tüketici konumunda olduğumuz için aktif olmamız bir şeyi değiştirmiyor. 
member
Activity: 406
Merit: 10
April 18, 2018, 02:43:41 PM
full member
Activity: 378
Merit: 103
April 18, 2018, 02:35:38 PM
baya düştü biraz toparladı geri asılsız çıkarsa sağlam pump gelir tekrar umarım asılsız çıkar birçok kişi yatırım yaptı uzun vadede
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
April 18, 2018, 02:33:46 PM
ln ile btc kral olacak, eth birkac sistem degisikligi yapip 2018 sonu 2019 basi son bir pump yapacak zamanla o da bitecek, geriye bir tek btc kalacak.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
April 18, 2018, 02:27:38 PM
Bana asılsız gibi geldi fakat genede  riske girmek istemedim bakalım bi açıklama gelicekmi ncash ekibinden
Pages:
Jump to: