Pages:
Author

Topic: Ne olacak bu altcoinlerin hali? - page 24. (Read 3615 times)

full member
Activity: 322
Merit: 154
February 20, 2018, 05:25:20 PM
önce bitcoin ayaklanacak sonra diğerleri. her şey sırayla. hodl acı veren bir eylemdir : )

altları dipte satmaniz için bekliyorlar, satmayin. btc olur da 9.5k altina düşerse ben de bu seçeneğe yönelebilirim ancak şu durumda anlamsız. altlar, btc bir tık yükselip sabittleyince kendine gelir diye düşünüyorum.
member
Activity: 476
Merit: 75
February 20, 2018, 05:21:59 PM
Sağlam altlar için sıra er yada geç geliyor. Proje çok saçma sapan değilse bir zaman mutlaka pump yiyor. Bu traderlar için göz önünde tutulabilir. Uzun vadeli yatırım için hedef fiyat ile hareket edilmeli. Altlarda ufaktan toparlanıyorlar kademeli alım satım.
full member
Activity: 336
Merit: 111
February 20, 2018, 02:53:17 PM
Altcoinler hepsi icin konusmamak gerekiyor, benim guvendigim bir kac altcoin var ve yuzumu kara cikarmadilar. Piyasa sallandiktan sonra yukselise bile gectiler.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
February 20, 2018, 02:49:51 PM
Bitcoinin biraz sabitlenmesi lazım 12bin dolar seviyesinden aşağı düşmeyeceğine inancı oluştursa altlar hemen kendini toplar zaten
member
Activity: 132
Merit: 10
"One Token to Move Anything Anywhere"
February 20, 2018, 02:33:50 PM
Bitcoin yükselir, altlar düşer...
Bitcoin düşer, altlar düşer...

Altlar her türlü düşüyor... Belli ki altcoinlerde yeni yükselişler olacak ve öncesinde fiyatları dibe çekmek istiyorlar.. Bu ara epey can yakabilirler.
Özellikle bu son 1 haftadır hiç toparlanma emaresi göstermeyen coinlerin üzerini direk çizin derim.

Hacimler inanılmaz düştü. 1 hafta önce BTC'e dönüp ve dün satanlar en karlı işi yaptılar. Sabrederlerse altcoinleri bayağı dipten toplayabilirler.
ya bu olaya çok basit bakmışsın bence btc borsasında oldugundan btcyle eş zamanlı hareket ediyor alt coin piyasası bu yüzden btc düştümü insanlar bozuyorlar buda altları etkiliyor btc yükselincede insanlar btc artıcak bendebtc alıyım yükselince kar ederim mantığıyla btc alıyorlar bu yüzden alt coinler gene düşüyor demek isteidğim herkezin korktuğu yerde cesur ol ozman kaznaırsın
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 20, 2018, 02:13:45 PM
seve seve artacak başka yolu yok! dogecoin reddcoin artarken diğerlerinin düşmesi ayrı bir enteresan...muhtemelen coinler arası parite nedeniyle bu ikisi düşer yani ben olsam öyle yapardım, 6k'lardan btc alıp altlara gömenler büyük ihtimalle servet elde edecekler. ha belki biraz bekletir ama bana pek inandırıcı gelmiyor bu düşüşler, tıpkı btc'nin 6k'ya sarkması gibi bir fırsat...
member
Activity: 294
February 20, 2018, 01:57:45 PM
Altcoinlerin gectigimiz aralik ayindaki gibi artmasini bekleyenler bence yaniliyorlar. Bitcoin kendisini toparlar, Ethereum guvenilir liman ve belli basli diger coin ler isi goturur. Tokenlarin geneli ve islevsiz coinlerden mucize beklemek yersiz.
member
Activity: 266
February 20, 2018, 01:56:32 PM
Bitcoin dominance'ı artıyor altlar yine kan ağladı oyüzden, btc nezaman sabit kalır bilinmez ama güzel günleri ozaman görürüz, şimdilik yapabileceğimiz hodl lamak beklemeye devam.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
February 20, 2018, 01:38:54 PM
Bitcoin için genelde olumsuz yorum yapanlarla çok karşılaşıyoruz fakat bitcoin ya da altcoinler için de geçerli olan tek şey iyi zamanlama derim. Kumar bu, altcoinler de kazandırabiliyor bitcoin de ve ikisi de kaybettirebiliyor. Altcoinler düşünce toparlanması uzun sürüyor sadece.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
February 20, 2018, 11:30:10 AM
Çok altcoin perişan durumda açıkcası ethereuma güveniyordum bu süreçte ama oda ayrıldı sonunda btc'den herhalde kral geri dönmeye başladı ve ethereum dahil ezip geçecek
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 20, 2018, 11:24:11 AM
Altcoinlerden bazıları ağlattı yalan yok fakat yatırım yaptığım coinlerin %50'si şuan maliyet fiyatının üstünde. Portföyü 7-8'e bölmenin faydaları Smiley
full member
Activity: 463
Merit: 107
February 20, 2018, 11:15:37 AM
Valla onu bunu bilmem ama bcd çok kötü kaybettirdi bana. Geneline bakınca hepsi düşüşte şuy an ama şu yükseliş biraz dursa yine toparlyacaklar ama..
newbie
Activity: 112
Merit: 0
February 20, 2018, 08:37:33 AM
11 binin üzerine tutunduğunda altcoinler daha da yükselecektir. mart ayında ciddi atılım bekliyorum ben altcoinler bazında
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
February 20, 2018, 07:01:08 AM
Ben takip ediyorum bitcoin saatlik %1 armaya baslayınca sağlam altlar %1,5/2 artmaya baslıyor düşüş baslayınca altlarda bir o kadar düşüyor yani btc 14k üzerine atsa kendini sağlam altcoinler kısa sürede katlayacaga benziyor.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
February 20, 2018, 06:57:00 AM
altcoinlerdeki çoğu insan btc yükselirkende düşerkende satma eğiliminde oluyor. dün gece 500 dolar kadar ani yükseliş yaptı. bir baktım altcoinlere çıkan çıkana. abi iyide sen acele ile ucuzdan sattığın o coinden dolayı btc'nin yükselmesi ile sıfıra sıfır kalıyorsun yani kafa kafaya. ulan ucuzdan satmasan elindeki alt coini tabi bu söylediğim btc olarak. dogal olarak hem btc olarak kara geçmiş olacasın hemde btc'nin fiyatındaki yükselişten. hala anlamış değilim bitcoin yükselirken insanlar neden altcoinleri satar. Sonuçta altcoinin değeri bitcoin ile değil mi. Tilt oluyorum böylelerine. adam bitcoin yükseliyor diye bir acele bir acele. emir veriyor önüne başkası koyuyor hemen onun önüne geçcem diye daha düşüğüne veriyor. laa bi sakin bitcoin yükseliyor ne güzel elindeki coininde bir btc karşılığı var, neden düşürürsün onu. külliyen mantıksız geliyor. hadi btc düşerken anlarım satıp yerel para birimine geçmek istersin, yükselirkende aynı. Bıktım vallahi bu piyasanın panikcilerinden, yetti arttıla. onların yüzünden bizde yanıyoruz.
sr. member
Activity: 401
Merit: 250
Presale is live!
February 20, 2018, 03:46:45 AM
Maalesef benim de altcoin portföyüm sancılı diyebileceğim derecede düşük seyrediyor. Yapılacak bişey yok. Sanırım birkaç balinanın bitcoin'den çıkıp yine altcoinlere para pompalamasını beklememiz gerekecek. Sabır.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 20, 2018, 01:22:42 AM
Şu sıralar biraz sabır gerekiyor. Özellikle tavsiyem; btc oranınızı %40-%50 altına düşürmeyin, bu dalgalanmada çok zarar edersiniz. Btc hariç elinizdeki %50 için sadece beklemeniz lazım, piyasa size alış için fırsat verecektir ama bunu elinizdeki btc satarak yaparsanız, çok kar etmeyebilirsiniz. Burada yapılacak olan ya dışarıdan para sokmaktır ya da beklemektir. Tek bir istisnai durum var o da; bir altcoinin 3x-5x yapacağını kesin olarak düşünüyorsanız, o zaman Btc'den alta belirli oranda geçirebilirsiniz.
member
Activity: 532
Merit: 22
February 20, 2018, 01:19:28 AM
tekrar bir rüzgar gelirse uçuş olur ve iyi paralar kazanabiliriz. yoksa çok zor
full member
Activity: 336
Merit: 100
February 20, 2018, 12:50:00 AM
Ne olacak dediğiniz aslında piyasa birkaç ay öncesine göre çok güzel yerlerde.

Altcoinlere gelince, bunu dot.com balonu gibi düşünün ve şuanki altcoinlerin %99.9 unun yok olacağını bilerek ona göre yatırımlarınızı dizayn edin derim ben şahsen.
member
Activity: 476
Merit: 31
February 20, 2018, 12:48:13 AM
Altlar canlandi ufaktan bitcoinde 11 bin dolari asti. Iyi gunler yakindir. Mart ayinda nisan ayinda guzellik bekliyorum benim sahsi dusuncem biraz daha bogalastiginda hepimizin yuzu gulecek
Pages:
Jump to: