Pages:
Author

Topic: Neden artık hep token ICO ları yapılıyor? - page 2. (Read 1344 times)

full member
Activity: 532
Merit: 100
Bu konu altında bu tarz coinleri takip edenler paylaşırsa çok tatlı olur. Ben de gördükçe yazarım buradan neblionun geldiği yer ortada 5400 sat ico fiyatı şuan 81200 ve gördüğüm incelediğim kadarıyla da natural bi büyüme.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
şu an takip ettiğim universa var dediğiniz şekilde proje. iş yapabilir olarak görüyorum hatta forumda konusu açılmıştı dün  https://bitcointalksearch.org/topic/ann-universa-ico-icin-blockchain-protokolu-2277781
sitesine üye olarak 50 token kazanablirsiniz, bu arada bounty başlığıda mevcut forumda. proje yatırım toplarda piyasaya girerse uzun vadede iyi kazandırablir bence.
o yüzden bounty veya icodan gelenlere bi süre dokunmamak gerek
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
ICO lar olmasaydı şuan ethereum hala 10$ altında olurdu.Ico lar sayesinde circulating supply ı arttırdı bu kadar.
Benim merak ettiğim şey patreon tarzında bir sitenin ICO'su yapıldımı hiç? Steemit i saymıyorum
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
ya şu gerek yok zaten var diyen tipleri anlamıyorum amına koyyım , daha iyisi yapılamaz mı lan ? daha tıkır tıkır yürüyeni ? yapılabilir .

yapılmayacak mı ? yapılacak , daha bir sürü yapılacak hem de .

ne gerek var diyen arkadaşlarım , bankalarla da rahat rahat tıkır tıkır yürüyodu işimiz , blockchaine ne gerek vardı lan ?

sen gelip şurda bi finansal devrimin parçası oluyon , hala ne gerek var kafasındasın . wanchain yapıldı , polkadot yapıldı ama 2019a kadar kilitli polkadot coinleri.

daha bunlar bu ay içinde olanlar ha , sadece bu ay içinde 2 yeni blockchain . daha da fazlası gelecek .

şu nere gerek var saçmalığını bırakın amına koyyım .
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Zaten yürüyen bir sistemden devam etmek kolaylarına mı geliyo diyosunuz yani?
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Aslında yatırım yaparken düşünmek gerekiyor. Ethereum kusursuz olabilir evet ama icolar da kolaya kaçıyor kolaya da kaçmaktan ziyade smart contractları kullanıyorlar. Ortada kendi zincirlerini oluşturan icolar daha çok emek veriyor ve bunun tutması için daha fazla bi efor sarfediyorlar. Yatırım yaparken ne kadar ekmek o kadar köfte kafasıyla bakarsak belki bir faydası olabilir.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Gerek yok ki. Zaten muntazam bir şekilde tasarlanmış olan Ethereum varken neden bir projeniz için yeni bir chain oluşturasınız? Bunun ne kadar zor bir şey olduğunu bilen bilir. Forumda bazen "Bitcoini al, ismini değiştir, yap üret, bu kadar basit" gibi yorumlar okuyorum. Bunları belli ki bir coinin nasıl ortaya çıkartıldığı konusunda hiç bir bilgi sahibi olmayanlar yazıyor. Gülüp geçiyorum. Hele ki bunu geliştirmek? Bu çok daha zor bir iş. Ethereum altyapısı ise zaten hali hazırda her şeyi size sunuyor. Waves konusuna girmeyeceğim çünkü o platform henüz çok yeni.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Hazır işleyen bir ekosistem varken yenisini yaratmak ekstra maliyet.
Ethereum'un amacı da bu değil miydi zaten?
full member
Activity: 560
Merit: 113
Çünkü zor bir şey ve çok para gerektiriyor. Bir contract yapmak ve onun security audit'i bile acayip para demek. Aslında ico scam değilse başta baya para harcıyorlar.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
etherium zaten token icoları kolay yapılsın diye yazılmadı mı ? token olan icoların vaatteiği şeyler blockzinciriyle ilgili bi değişim değil daha farklı şeyler o yüzden erc-20 şeklinde token oluşturmaları yetiyor.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Yav forumda ne cevherler var neblio ve wanchain'i ilk kez duyuyorum, bunları takıp için bir başlık gerekiyor bence nerelerden nereye gelmiş coinler bunlar.
Neblionun imzasındaydım, borsaya girince biraz tırsak anıma denk geldi ve hemen sattım, full member olarak iyi para almıştım ama sabırlı olsaymışım daha da iyi olurmuş.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Yav forumda ne cevherler var neblio ve wanchain'i ilk kez duyuyorum, bunları takıp için bir başlık gerekiyor bence nerelerden nereye gelmiş coinler bunlar.

wanchain için başlık açıp haber verdim millete hocam ; kimse gelip iki satır bişey yazmadı . monethanın götünde dolanmaya devam ediyolar .

acaip soğudum o yüzden . çok ender gelip çıtlatıcam artık bişeyleri , demin quantstamp için başlık açtım . yine kaybolur gider arada , temiz 2-3x i alır uzarım ben .

forum tayfa monethanın mabadında tavafa devam eder.

kardeşim bunu bir başlık altında devam ettirsen, arkadaşa katılıyorum. Hani ico sinyal alanım gibisinden gerçekten faydalı olur. şimdi quantstamp ile ilgileneceğim teşekkür ederim bilği için
full member

wanchain için başlık açıp haber verdim millete hocam ; kimse gelip iki satır bişey yazmadı . monethanın götünde dolanmaya devam ediyolar .

acaip soğudum o yüzden . çok ender gelip çıtlatıcam artık bişeyleri , demin quantstamp için başlık açtım . yine kaybolur gider arada , temiz 2-3x i alır uzarım ben .

forum tayfa monethanın mabadında tavafa devam eder.
full member
Activity: 266
Merit: 242
full member
Son zamanlarda yapanlar oluyor aslında. Bunun örnekleri wanchain ve neblio olabilir son zamanlar açısından söylersek. Dediğiniz gibi neblio kendi blockchaini ve kendi walletıyla çıktı piyasaya çok bi yatırım toplamadı ama 18 cent bonussuz ico fiyatıyla çıktı ve şuan 2.5 dolar civarında geziyor. Wanchainin de öyle olacağını düşünüyorum. Kendi blockchainini kuran icoları gözden kaçırmamaya çalışıyorum çünkü eninde sonunda kazandırıyorlar.

ağzından bal damlıyor hocam ya , wanchain çıksın oralara ; haberleri aç izle ' yalova heykelde zeybek oynayan genç' diye . el sallarım sana
full member
Activity: 336
yerli ve milli coinimiz de geliyor, bol bol yerli ve milli tokenı destekleyecek, yerli ve milli haftası vardı eskiden chiquita muzlarla falan kutlardık  Wink Cheesy

Yerli milli coinlerimiz vardı zaten tabi onlar tokendi Smiley rte coin mi ne çıkarmıştı biri bir de helal coin mi ne vardı ahahaha Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
yerli ve milli coinimiz de geliyor, bol bol yerli ve milli tokenı destekleyecek, yerli ve milli haftası vardı eskiden chiquita muzlarla falan kutlardık  Wink Cheesy
Ülkemizde blockchainde uzmanlaşmış programcılar veya bilgisayar mühendisleri mevcut mu kendi blockchainimizi yapacak kadar? Yoksa makara mı yapıyorsunuz  Grin

walla ben demiyorum CoinAK47 diyor  Wink Cheesy
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
yerli ve milli coinimiz de geliyor, bol bol yerli ve milli tokenı destekleyecek, yerli ve milli haftası vardı eskiden chiquita muzlarla falan kutlardık  Wink Cheesy
Ülkemizde blockchainde uzmanlaşmış programcılar veya bilgisayar mühendisleri mevcut mu kendi blockchainimizi yapacak kadar? Yoksa makara mı yapıyorsunuz  Grin
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Bu konuda katılıyorum kendi sistemiyle gelen yok denecek kadar az. Neblio sadece cryptopia'da var mesela ama çok iyi kazandırdı. Wanchain'i bilmiyordum takibe alayım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Pages:
Jump to: