Pages:
Author

Topic: Neden artık hep token ICO ları yapılıyor? - page 3. (Read 1344 times)

full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Son zamanlarda yapanlar oluyor aslında. Bunun örnekleri wanchain ve neblio olabilir son zamanlar açısından söylersek. Dediğiniz gibi neblio kendi blockchaini ve kendi walletıyla çıktı piyasaya çok bi yatırım toplamadı ama 18 cent bonussuz ico fiyatıyla çıktı ve şuan 2.5 dolar civarında geziyor. Wanchainin de öyle olacağını düşünüyorum. Kendi blockchainini kuran icoları gözden kaçırmamaya çalışıyorum çünkü eninde sonunda kazandırıyorlar.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
yeni coin gelip gelmemesi çok da önemli değil hatta gelmemesi sistemin dallanmasını engellediği için
market cap in büyümesini sağlıyor.
mümkün mertebe piyasaya güven ve stabilite gelmesi.
canı sıkılan fork diye bir idda atıp 3 ay piyasayı pert ediyor.
şu anda bile sadece bu fork muhabbetinin bitmesini bekleyen bir sürü ico vardır.

full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
yeni yapılan bir coin kendi ekosistemini kurmak ve sağlam bir kod altyapısı sağlamak zorunda
var aralarda yeni coin çıkıyor ama basit eklentilerle gediği için ses çıkmıyor
waves yaptı ama daha pek bir şeye derman olmadı
tezos da aynı şekilde
ama ethereum altyapısı hazır işleyen bir sistem fikrin varsa hızlı bir şekilde sisteme dahil olunabiliyor.

çıkacaktır mutlaka teknolojik gelişim devam ettikce yeni ihtiyaçlara göre yapılan coinler mutlaka olacaktır
bu sene ico yılı oldu seneye bakalım ne şekilde genişleyecek.

seneye daha da artacağını bekliyorum hocam icoların

aynı zamanda ortalığın tam bi mayın tarlası olmasını da bekliyorum , scam sayısı da acaip tırmanacak(şimdiki durumu mumla arayacağız muhtemelen) , epey zor olacak seçmesi .

yine de sağlam projeler gelmeye , sağlam kazandırmaya devam edecektir , tüm inovatif beyinlerin toplu intihara kalkıştığına dair bişey görmedim haberlerde .
seneye bu senenin kat kat fazlası ico olacaktır. bakalım neler olacak da , acaip umutluyum 2018den.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Blockchain kodlamasıyla uğraşmak yerine esas yapmak istediklerine (gerçek projelerden bahsediyorum elbette) odaklanmaları ve kaynaklarını o şekilde değerlendirmeleri daha olumlu bir durum olmuyor mu?
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
yeni yapılan bir coin kendi ekosistemini kurmak ve sağlam bir kod altyapısı sağlamak zorunda
var aralarda yeni coin çıkıyor ama basit eklentilerle gediği için ses çıkmıyor
waves yaptı ama daha pek bir şeye derman olmadı
tezos da aynı şekilde
ama ethereum altyapısı hazır işleyen bir sistem fikrin varsa hızlı bir şekilde sisteme dahil olunabiliyor.

çıkacaktır mutlaka teknolojik gelişim devam ettikce yeni ihtiyaçlara göre yapılan coinler mutlaka olacaktır
bu sene ico yılı oldu seneye bakalım ne şekilde genişleyecek.

full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
daha bi iki hafta önce wanchain icosu yapıldı hocam . token değil kendisi . gerçi token verdiler şimdilik de ; mainnet açılınca gerçek coinlerle swap yapacakmışız onları . eli kulağında 1-2 ayı var.

başka varsa bilmiyorum , bi ara korenin vardı , icon muydu neydi adı . bilen arkadaşlar yazar , ama wanchain diyerek +1 ekleyim şimdiden.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Bir şey dikkatinizi çekti mi?
2017 başından beri Tezos hariç ki oda ilerde çıkaracak, kendi cüzdanı, kendi blok zinciri, blok explorer'ı, node u olan hiç Coin çıkmadı. varsa yoksa ethereum / waves üzerinde tanımlanan token lar.
Artık bir ihtiyacı çözmeye yönelik farklı teknolojiler ortaya koyan Coinler çıkmıyor. waves, Ethereum, Bitshares, NXT gibi yapılar uzayın üretkenliğini ciddi oranda baltaladı gibi geliyor bana.
Sizlerin yorumlarınızı merak ediyorum.
Pages:
Jump to: