Pages:
Author

Topic: Neden her 2 konudan ve 2 yorumdan biri Waves Alın ? - page 4. (Read 8510 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
Herkes waves alın der ben satın diyorum.
Ayın 13 ünden önce waves satın almak isteyen daha sonra tekrar alır.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Waves alanlar al/sat yapabilirler herhangi bir sakıncası yok. Ama waves asıl kazancı elinde tutanlar görecektir diye düşünüyorum. Ancak 2 yıl için de Btc 100k $ olacak beklentisi var ki yani yaklasıl x8-x9 gibi bu süre içinde waves beklentisi 100 $ gibi olası oda 1 ay önce ki 5$ ları düşünürsek x20 falan ediyor. Bugün itibariyle x10 ediyor yani Smiley cok fark yok gibi görünüyor ancak Waves e sadece değer olarak değil de platform olarak bakmak daha mantıklı.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Kısa vade altcoinde olduğum için waves almadım ama Waves uzun dönemde çok kazandıracak bir coin olma yolunda ilerliyor.digilira'nın bugün faaliyete geçmesi ile artık Türk borsalarında Waves tabanlı yeni bir borsamız oldu.Yoğun ilgiden şu an kilitlense de yakın zamanda güzel işler yapacağına inanıyorum.Waves platformu şu an güzel ivme yapacak gibi.Uzun vade düşünüyorsanız Waves az veya çok elinizde bulunsun derim.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Tepe noktası yoktur sallamayın proje yeni yeni gelişmeye başlıyor. Yorum yapıldığında 4 dolar civarıymış şimdi 11 dolar civarında 3 kat artış var. Demek ki neymiş millet malını satmak için uğraşmıyormuş. O söz tek başına anlam ifade etmiyor. Bitcoin oldu 16.000 dolar hâlen alın diyorlar değil mi? Kullanıldığı sürece artışta sürer.
member
Activity: 154
Merit: 16
Eger boyle genis kitlelere acik yerlerde "Sunu mutlaka alin" v.s. gibi seyler duyarsaniz bilin ki o coin coktan tepe noktasina cikmistir ve sizin uzak durmaniz gerekir.

Yukarida cumle bir "Yatirim Tavsiyesidir"  Wink

Aynen dostum katılıyorum Smiley
Siz hiç bir sarrafın bağırdığını duydunuz mu? Kıymetli malı olanlar bağırmaz...
Siz hiç bir sarrafın bağırdığını duydunuz mu?

Kıymetli malı olanlar bağırmaz.

Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz.

Eskici bağırır ama antikaci bağırmaz.
full member
Activity: 770
Merit: 103
aynen dostum. hele cüzdanda tutacaksan kirala daha da kazan. az az gelir ama madem uzun dönem bekleyeceksin hatırı sayılır bir miktar kazanabilirsin. Bakın geleceğin ethereum u olacak diyorlar ya. yalan Smiley ethereum u geçecek . daha önce hep sabır yazdık. şimdi kazanmaya başladık ama yine aynı şei yazıyorum. biraz daha sabır Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
7-8 ay once 20 cent olan waves su an 8 dolar alan her turlu kazandı o yuzden neden alın denıldığı bellı daha platform falanda yapmadı adamlar, uzun vadede kazanmak ıstıyorsanız waves alıp atın chrome cuzdanına bekleyın zamanında almadıgıma en pişman oldugun coınlerden bırısı waves
full member
Activity: 770
Merit: 103
yahu arkadaş alan alsın satan satsın. ama artık bende waves karşıtı insaların saçma sapan yorumlarını okumaktan bıktım Smiley son zamanlardaki grafiği ortada . ay sonuna doğru daha büyük bir atılım yapacak. hiç bir dönemimde pump coini olmayan bir coin için pump bekliyor bile denilmiş Smiley ben anlamıyorum ne alıp veremediğiniz var .
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Son 1 haftadır gayet güzel bir şekilde kar ettirdi waves.  Halen de ettiriyor . Sabırlı davrananların kazanacağı bir token tartışılmaz . Özellikle uzun vade de tutanların yeni bir ethereum vakası ile karşılacağını düşünüyorum (Fiyat bazında - ama 1 sene ama 2 sene)
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Nedenini çok güzel gösterdi sanıım waves son dönemde. 10 dolar sınırı üstünde biraz durabilirse çok daha fazla yükselir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bazen hakkında çok fazla konuşulması da o şeyi değersiz gibi gösterebiliyor, sabredemeyip  Waves'ini satanlar şimdi üzülüyor haklı olarak, çok oynak bir piyasadayız, iyi bir projenin  fiyatı en dibe de düşse tekrar güzel noktalara geliyor.
full member
Activity: 406
Merit: 100
İnsanlar yeni bir ethereum olabileceğini düşünüyor çünkü. Piyasa çok karışık 10 dolar civarlarında tutunabilmeye devam etse, üstüne bir de dexi osu busu hazır olsa yürüyüp gidecekler inş ama biraz daha sürecek gibi.
member
Activity: 532
Merit: 18
Dolar bazında bugün waves 10.00 doları geçti gerçekten büyük bir başarı yavaş yavaş bitcoin olarakta toparlanmaya başladı.Böyle giderse uzun vadede waves toplayanlar ileride çok kazançlı olabilir.
full member
Activity: 308
Merit: 100
çünkü forumdaki bazı insanlar wavesi çok övüyor, bir sürü yerli yersiz yorumlar oluyor, türkiyede waves desteği çok fazla. ben olumlu buluyorum fakat atıp tutmak yerine sağlam yorumlar gerekli.
member
Activity: 196
Merit: 10
Wawes hakkında düşüncem belli bir yerlere gelebilir ama şuan heryerde konusu açılarak pump'ın gelmesini bekliyorlar. Her iki konudan birinde wawes karşıma çıkıyor. 
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Artık bu günlerde coinmarketcap'de ki değerine bakarsan bu sorunun cevabını çok güzel bir şekilde almış olursun.
Bir kere Waves üzerinden coin çıkarılabiliyor en can alıcı noktası budur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Böyle yorumlara bakmayın. Almayın waves bence. Waves almak yerine bitcoin alsaydım inanılmaz kar ederdim. Ben zarar etmeden kurtulduğum için seviniyorum biraz da şu anki durumları gördükçe.
hocam dikkat ederseniz btc bazında düşeceğini iddia ettim 130-150k'lardan bu yana her defasında ama şimdi de 30k'lardan "alım fırsatı" sunduğunu iddia ediyorum. terste kalmasam başka coinden çıkar alırdım 30'lardan...bence orta yolu bulmak lazım, itidalli olmak lazım, tabii ki ytd
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Böyle yorumlara bakmayın. Almayın waves bence. Waves almak yerine bitcoin alsaydım inanılmaz kar ederdim. Ben zarar etmeden kurtulduğum için seviniyorum biraz da şu anki durumları gördükçe.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
tenx seviyesine gelirse alıp rahat rahat beklenir bence, özellikle uzun vadeci sağlamcılar için ideal bir coin waves. ytd

Tenx seviyesine gelmesi çok zor waves'ın . Baya bi speküle haberler gelmesi lazım . Ama gelirse bende pörtföy'de düşürüm Cheesy

hocam o dediğimde tenx 30k'lardaydı ama belli de olmaz tenx 20k'ya düşeceğini tahmin etmiyordum gerçi tenx 200k sınırını aşmamıştı belki ona istinaden daha fazla düşmüştür. waves de 30k'lardan tekrar alım fırsatı verecektir ama 20k'ları bilemem...ytd
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
tenx seviyesine gelirse alıp rahat rahat beklenir bence, özellikle uzun vadeci sağlamcılar için ideal bir coin waves. ytd

Tenx seviyesine gelmesi çok zor waves'ın . Baya bi speküle haberler gelmesi lazım . Ama gelirse bende pörtföy'de düşürüm Cheesy
Pages:
Jump to: