Yukarida cumle bir "Yatirim Tavsiyesidir"
Ben 2 yıla yakındır bu forumu takip ediyorum. Geçen sene bu forumda en fazla konuşulan altcoin ethereum'du. Ethereum 10 dolar olduktan sonra tüh be treni kaçırdım artık girilmez diyordum çoğu kişi gibi. Şuanki rakamda ortada. Sizin mantığınıza göre geçen sene herkes forumda konuştuğu için 10 dolar'dan ethereum filanda almamak gerekirdi. Bu mantık kriptopara piyasasında tamamen hatalı, başka piyasalarda işleyebilir ama burda işlemediği çok bariz.
Çok yakında olabilecekleri düşününce Waves şuan pahalı değil, ucuz.
Zaten uzun vadeli yatırım yaptım diyen kişinin grafiğe, fiyata falan bakıp kafayı takmaması lazım.
Haberleri takip edersin, projenin gelişimini takip eder sevinirsin. Fiyata kafayı takıpta üç kuruş düştü diye tırlatmanın alemi yok. Projenin iyi yönetildiğini ve iyi yolda olduğunu düşünüyorsan zaten zamanı gelince ederini bulacaktır. Aksini düşünüyorsan da sat çık zaten, inanmadığın projelere paranı yatırıp sonrada burda ağlamakta iş değil.
Hocam bende de firstblood var az bişi, istediğiniz kadar olumlu-olumsuz görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Size olcakları söyliym, tamamen tahmindir: waves 80-90k'ları görecek, "tüh satmadık" diyenler çıkacak. Sonra 110k'yı görecek "aha artıyor" diyecekler. Sonra tekrar 80'lere gelecek "lan biraz bekliyelim" diyecekler. Derken 60-70 olacak biraz da buralarda takılacak. Ardından en son 35k'ya kadar inecek. Sonra tekrar toparlanacak bi 60-70k olacak geri 40-50'ye inecek. Filmin devamını ripple'dan izleyebilirsiniz. Çünkü "satış stratejisi" genelde aynıdır. (dolar bazında fiyatı btc'nin hareketi belirler)
Walla bu saatten sonra bi daha yazmam 80'leri görene kadar(cevap hakkı doğuracak bir sataşma olmazsa) 80'lerde bu yazıyı gösteririm. Selametle
80'ler geldi "lan biraz bekliyelim" kısmında. ytd
hepsi oldu
piyasanın tamamının altüst olduğu bir döneme geldiği için pek de bir önemi kalmadı. o kadar da kavga etmiştik halbuki tekrar 30'lara geldiğinde bol miktarda alınıp stoklanabilir bence, rusların bel bağladığı en önemli proje! abd'den ve bağlı exchangelerden farklı bir seçenek sunuyor, kendi tokeninizi üretmenize olanak veriyor vs.. btc'nin artmasına bağlı olarak yeni dex de işleme açılırsa binance gibi bir atak yapabilir işlem hacminde, o arada fiyatı da bayaa bi tırmanablir spekülasyon da olacaktır illa ki tabii sonra yine düşecektir yani 100 dolar olursa 1000 dolar olacak diye beklenmemeli bence.. uzun-orta vadede (tarihini tam bilmemekle birlikte 1 yıl içinde olabilir) iyi prim yapacaktır kanaatimce (hem btc hem dolar bazında)...ytd