Pages:
Author

Topic: Neden hiç Türk Youtuber yok? - page 2. (Read 2704 times)

newbie
Activity: 31
Merit: 0
November 04, 2017, 04:17:23 PM
Emek isteyen bir iş olduğu için olabilir Smiley biz çalışmadan kazanmak isteriz Smiley
member
Activity: 148
Merit: 10
November 04, 2017, 03:18:07 PM
bizim millet enes batur gibi şimdi ağzımı bozmayayım neyse işte öyle ergenleri izliyor..

kızlarda makyaj videoları izliyor...ev kadınları da dizi tekrarlarını izliyor..

adam boşuna yayıncı olup -yotuber demeyin şuna olm bozmayın dili - kendini   niye heder etsin ?
Tam benim diyeceklerimi dile getirmişsin kardeşim, ben biraz daha açayım;
Youtube 5-18 yaş arasında çalışıyor ve fark etmişsen milyonlarca takipçiye ulaşanlar hep bu kitleye hitap ediyor. Sen çık bitcoini anlat kimse anlamaz ve aklını çalıştırmayı sevmezler.
Bilgisiz, içeriksiz, saçma sapan, birbirine diss atan, o ona çıkma teklifi etmesi, minecraft vb. sayacağım çok şey var daha...
Bizim gençler Sırf bir youtube unlüsünü görebilmek için metrelerce kuyruk oluşturup yağmur altında bekleyebilirken, bir öğretmenine aynı hayranlık ve aynı ilgiyi göstermiyorlar gerçekten çok yazık.
Bir öğreticiliği olmayan çok boş içerik var youtubeda.

valla hocam bu toplum herşeyi ile bitti..çöktü..kesinlikle düzelmez..bitcoinden altcoinden nerden vuracaksak parayı vuralım kendimizi sağlama alalım..suudi arabistan bizden daha medeni olacak bu gidişle
full member
Activity: 840
Merit: 111
November 04, 2017, 10:19:24 AM
bizim millet enes batur gibi şimdi ağzımı bozmayayım neyse işte öyle ergenleri izliyor..

adam boşuna yayıncı olup -yotuber demeyin şuna olm bozmayın dili - kendini   niye heder etsin ?
Tam benim diyeceklerimi dile getirmişsin kardeşim, ben biraz daha açayım;
Youtube 5-18 yaş arasında çalışıyor ve fark etmişsen milyonlarca takipçiye ulaşanlar hep bu kitleye hitap ediyor. Sen çık bitcoini anlat kimse anlamaz ve aklını çalıştırmayı sevmezler.
Bilgisiz, içeriksiz, saçma sapan, birbirine diss atan, o ona çıkma teklifi etmesi, minecraft vb. sayacağım çok şey var daha...
Bizim gençler Sırf bir youtube unlüsünü görebilmek için metrelerce kuyruk oluşturup yağmur altında bekleyebilirken, bir öğretmenine aynı hayranlık ve aynı ilgiyi göstermiyorlar gerçekten çok yazık.
Bir öğreticiliği olmayan çok boş içerik var youtubeda.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
November 03, 2017, 08:06:49 PM
bu arada devlet vergi alıyor mu?

hangi kanaldaydı hatırlamıyorum da bir arkadaş videosunda anlatıyordu %68 i kesiliyor şeklinde. tam bilgisi olan var mı?
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
November 03, 2017, 02:42:10 PM
türk youtuber var birsürü hepsi birbirinin gtünü yalıyor o ona diss atıyor o ona diss atıyor yok o helikopterle klip çekmişl yok o lambo ile cekmiş bi gir bak komediler resmen cmylzmdan daha komikler
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
November 03, 2017, 10:38:55 AM
Bizdeki çakma ünlüler anca ortaokul-lise seviyesinde kaldığı için YouTuber çıkmaz içlerinden
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
November 02, 2017, 03:48:47 PM
Almanca ile İngilizce'nin farkı yok. Büyük ihtimalle gelir oranları da aynıdır. Ama Türkçe ile aralarında senin de dediğin gibi uçurum var. Aynı şeyi söylüyorsun yani.
full member
Activity: 226
Merit: 100
November 02, 2017, 06:37:11 AM
Çünkü Youtube işinde para yok. Özellikle Türkiye gibi 3. sınıf ülkelere hiç ücret ödemiyorlar. Youtube'dan para kazanmak için İngilizce video eklemek lazım. Buradaki insanlar zamanını daha çok para kazanabilecekleri işlere harcıyorlar. Youtube'a Türkçe video ekleyen bunu yalnızca hobi olarak yapar.

Kesinlikle katılıyorum. Youtube'dan çok paralar kazanabilmek için ingilizce video yüklemek lazım fakat Türkiye halkının ingilizce konusundaki eksikliği buna engel oluyor. Yoksa iyi türk youtuberlar var.

ingilizce ile alakasi yok .. türkiye genel olarak ilgi görmüyor YouTube yönetimi tarafindan
Almanya da millet videolari ingilizce mi yüklüyor sanki Cheesy
Türkiye genelinde cok az ödüyor YouTube .. istersen arabca Video yükle fark etmiyor Cheesy Almanya da Adam her 1 milyon izleme sayisina 1000 euro aliyor , türkyie de her 1 milyon izlenme sayisina Adam 100 euro para ödüyor
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
November 02, 2017, 04:00:26 AM
Geçenlerde eski bir Youtube "ünlüsü" Türk arkadaş intihar etmiş. Bizim arkadaşlar tanıyormuş. Kısa zamanda az ünlü olup sonra yıldızı sönünce bunalıma giren çok genç var.
member
Activity: 148
November 02, 2017, 02:03:24 AM

sr. member
Activity: 672
Merit: 251
November 02, 2017, 12:03:41 AM
Çünkü Youtube işinde para yok. Özellikle Türkiye gibi 3. sınıf ülkelere hiç ücret ödemiyorlar. Youtube'dan para kazanmak için İngilizce video eklemek lazım. Buradaki insanlar zamanını daha çok para kazanabilecekleri işlere harcıyorlar. Youtube'a Türkçe video ekleyen bunu yalnızca hobi olarak yapar.

Kesinlikle katılıyorum. Youtube'dan çok paralar kazanabilmek için ingilizce video yüklemek lazım fakat Türkiye halkının ingilizce konusundaki eksikliği buna engel oluyor. Yoksa iyi türk youtuberlar var.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
November 01, 2017, 10:05:48 AM
Video o işi zor, çetrefilli ve maliyetli. Ekipman olarak bir blog açmak neredeyse bedava iken, video çekmek için biraz paraya kıymak gerekiyor. Öyle oturur telefonun arkasına konuşurum demek yeterli gelmiyor. Haydi onu geçtim görsel içerik geliştirmek çok zor.
member
Activity: 205
Coming Soon
November 01, 2017, 08:26:42 AM
Nejdat Delioğlu abimiz var yandan da olsa mining işlerine de el atmış bulunmaktadır.

https://www.youtube.com/channel/UCPAD3S_qaC9_nNPcXQXAXQQ
full member
Activity: 226
Merit: 100
November 01, 2017, 07:34:24 AM
Ben Almanya da yasadigim icin .. burdaki Alman youtuber arkadaslarimdan biliyorum

Almanya da youtuber her 1000000 izlenmede 1000 Euro para aliyor ama türkiye de her 1000000 izlenen bir Video icin YouTube cok cookkkkk daha az para ödüyor ..
onun icin youtuber eksikligi var .. olanlarda saten geliri daha cok reklamdan vs aliyorlar
newbie
Activity: 37
November 01, 2017, 01:46:21 AM
Çünkü iste sağlam kazanç yok
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
October 31, 2017, 09:00:39 AM
Alp ışık haricinde bu işi tam anlamıyla yapabilen yok daha bence
newbie
Activity: 23
October 30, 2017, 03:57:05 PM
Çünkü millet olarak kendimizden başkasının kazanmasını pek sevmiyoruz ; ama istisnalar var tabiki yardımseverlik konusunda kazancın nasıl olcağı konmusunda yardımcı olmaya çalışan kişilerde var tabiki.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 30, 2017, 02:42:43 PM
Var fakat Alp Işık ve Mehmet Hamdi Bol kadar bilinir değiller kendine ve bilgine güveniyorsan süreklilik sağlayabileceksen hiç durma içerik üret bol şans.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
October 30, 2017, 05:54:34 AM
Yabancılar bu işin ehli ya Türkler biraz çekiniyo galiba şu youtube işlerinden ama sen yaparsın ilk abonelik benden Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
October 29, 2017, 03:59:44 PM
Youtuber olmak ayri bir konu bitcoin konusunu hakim olup o konu hakkında youtuber olabilmek ve btc ile ilgili  bilgi aktarmak ayrı bir olay , bitcoin konusunda ülkemizde bilgili insanların sayısı çok az bu sayı zamanla artacaktır , uluslararası ortam bitcoin konusunda bizden daha aktif  Tony Vays falan var adamlar aşmış durumdalar ve zevkli videolar çekiyorlar uluslararası alanda ilgi çekiyorlar, Bizdede Alp var kendisinin emeği çoktur. Teşekkür ediyoruz burdan ona . Dediğim gibi bizdende çıkar ama zaman lazım.

Pages:
Jump to: