Pages:
Author

Topic: Neden hiç Türk Youtuber yok? - page 3. (Read 2704 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
October 29, 2017, 03:28:20 PM
Aslinda birsuru youtuber var ama gereksiz,daha cok12 16 yas gruplarina hitap ediyolar.Bitcoin anlaminda elle tutulan alp hatricinde cidden yok
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 29, 2017, 10:53:33 AM
Hocam biz genelde teknolojiyi geriden takip eden bir millet olduğumuz içindir.
sen kanal aç izliyelim Cheesy
member
Activity: 70
October 29, 2017, 07:43:53 AM
Bu işi ciddiye alıp video çekecek insanlar pek yok. O yüzdende az ve yetersiz kalıyor. Ama keşke olsada çekseler.
member
Activity: 98
October 25, 2017, 05:03:25 PM
Ya adamların Youtube'dan para kazanmaya ihtiyacı yok da o yüzden yok bence zaten kazanmak için gelseler bile yurtdışında kazananların 5de 1i kadar kazandıkları için Türkiye'de zor iş yani ama keşke olsa da bişeyler öğrensek
sr. member
Activity: 574
October 23, 2017, 02:22:38 PM
Google Adsense gelirlerinde Türkiye'den bok gibi para kazanmasına rağmen bir cacık ödemiyor, bende yıllarca uğraştım bu sektörde fakat karlı bir iş değil. Biraz gönül işi haline dönüştü. Tüm para ingilizce içeriklere, ingilizce kanallara akıyor hocam. Diyorsan ki benim parada gözüm yok ben zevkine yapacağım valla sen aç biz izleriz Smiley

bence gönül işi değil, baya baya para işi. mesela alp ışık arkadaşımız benim mesajda da bahsettiğim gibi düzgün yayın yapan tek kişiydi, bu sayede artık televizyonlara röportaj veriyor konferanslarda çıkıp konusuyor. eminim konuya daha çok vakıf insanlar vardır ancak alp youtube kanalında yüzünü gösterdiği için, eli yüzü düzgün ve beyefendi oldugu için ve biraz da teknoloji takip eden gençlere yönelik bir tarzı oldugu için televizyonlara çağırılıyor. bitcoin artık herkesin aldıgı bir şey olursa alp de türkiye çapında meşhur olabilir.

bence youtube kanalı açarak meşhur olabilir ve görünüm ve diksiyonunuz da düzgünse televizyonlara uzman olarak çağırılabilirsiniz, hala geç değil Smiley çok detaylı anlatmaya gerek yok zaten, fork nedir basitçe anlatsanız ayda yürümüş astronotmuşsunuz gibi bakarlar yüzünüze Cheesy benim vaktim olsa valla yapardım ama vaktim yok
full member
Activity: 434
Merit: 112
October 23, 2017, 02:20:25 PM
ben yeterince türk youtuber olduğuna inanıyorum bu konuyu kaç yılında açtığını bilemem ama belki senin ilgi alanına hitap eden yoktur

post kasıyorsan eğer tavsiyem başlığa göre mesaj atmadan önce konuyu bi okuman. işte ozaman yazdığın mesaj biraz daha mantıklı olur .

ciddi youtuberlerden ekin soyak ve enes batur ile konuşmuştum bu youtuber hadisesini bundan 2 yıl önce. bu bahsettiğim 2 genç youtube den ciddi kazanç sağlamış insanlar hatalı bir bilgi olmaması açısından söyledikleri aylık gelirlerden bahsetmiyorum onun yerine bu işin nasıl zorlu olduğundan bahsedeceğim.

kurgulanması gerekiyor üstüne çalışılması gerekiyor
çekimler yapılacak gerekirse tekrar tekrar
montajlar geliyor ondan sonra bide video hazırlarken birşey demişlerdi onu yapıyorlar.
en sonunda youtubeye hazır hale geliyor video

ve uzun bir zaman gerekiyor bir abone kitlesine ulaşabilmek için.

bitcoin ile uğraşan adam (anlatabilecek kadar bilgisi olan demek daha doğru olur) sadece para için bu kadar yoğun bir çalışma temposuna gireceğini düşünmüyorum yaparsa da bunu bilgi vermek için aydınlatmak için öğretip btc yi türkiyede yaygınlaştırmak için yapar. ha onu da yapan 3 4 tane kişi var zaten
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
October 23, 2017, 01:33:06 PM
Google Adsense gelirlerinde Türkiye'den bok gibi para kazanmasına rağmen bir cacık ödemiyor, bende yıllarca uğraştım bu sektörde fakat karlı bir iş değil. Biraz gönül işi haline dönüştü. Tüm para ingilizce içeriklere, ingilizce kanallara akıyor hocam. Diyorsan ki benim parada gözüm yok ben zevkine yapacağım valla sen aç biz izleriz Smiley
sr. member
Activity: 574
October 23, 2017, 01:18:54 PM
ben yeterince türk youtuber olduğuna inanıyorum bu konuyu kaç yılında açtığını bilemem ama belki senin ilgi alanına hitap eden yoktur

çok boş bir mesaj yazmışsın. nasıl bilemiyorsun kaç yılında yazdığımı, yazının yanında gün ve tarih yazıyor baksaydın ya Smiley

ayrıca kim var türk youtuber, onu da yazsaydın bari. mesaj mı kasıyorsun ne yapıyorsun  Cool
newbie
Activity: 37
Merit: 0
October 23, 2017, 12:26:03 PM
full member
Activity: 238
Merit: 100
October 23, 2017, 09:11:16 AM
bahane bulmayı bırakıp ingilizce öğren adam akıllı bence. sonuçta türkiyede bunu anlatan youtuber yok diyip işe girmicek misin. tabi ki kafana koyduğun şeyi yapmak için hiçbir şey seni durdurmamalı. bu sorunun çözüm odaklısı şu olmalı. neden ben ingilizce konuşan youtuberleri anlamıyorum..
member
Activity: 90
October 19, 2017, 09:28:55 AM
Aç kardeşim bilgi paylaştıkça çoğalır Wink ilk abonen ben olurum Wink
full member
Activity: 616
October 19, 2017, 09:14:00 AM
Açıkcası bilmeyenler ilk önce youtubedan video izleyerek anlamaya başlıyor işin nasıl  yürüdüğü ne yapmak gerektiğini ordan anlamaya çalışıyor sizde youtube kanalı açın kendi videolarınızı yükleyin illaki izleyen olacaktır
newbie
Activity: 70
October 19, 2017, 03:21:14 AM
Alp IŞIK var soy ismi gibi Işıldanmak için yeterde artar izlemeni öneririm.
member
Activity: 62
October 19, 2017, 03:00:35 AM
Alp isik neyine yetmiyo kardesim adam on numara yapiyo isini ? Ama bence turkiyede fazla bilinmediginden oluyo boyle ama alp isik yeterde artar yani
sr. member
Activity: 434
September 26, 2017, 04:12:50 PM
Youtube Türkiyede çok para yok adam btcden kaldırıyosa niye ugrassın ben ugrasmazdım Cheesy
full member
Activity: 672
September 09, 2017, 06:33:27 PM
şaklabandan çoluktan çocuktan cringe içerikten seçemiyorki millet yararlı videoları sağ tarafta çıkan alakasız videolar konudan saptırıyor zaten ama alp ışık bu konudaki nadir örneklerden
newbie
Activity: 42
September 09, 2017, 06:07:05 PM
Çoğu youtuberın yaptığı alıntı olunca doğal olarak olmaması için hiç bir sebep yok sıfır içerik sıfır hepsini dahil etmiyorum fakat üzerine alınan alınsın
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
May 25, 2017, 05:19:36 AM
Benim takip ettiğim bir kisi var Duygu köseoğlu. Cs:go, GTA ve daha cok lol için videolar yapıyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
May 24, 2017, 09:00:40 PM
Video çekmenin bir dünya ön hazırlığı var. Daha sonra onu kes biç oynama yap... Birde bunu youtube dan para kazanmak için yapıyorsan tam bir aptallık olur hele Türkçe içerikle yapmak. Yanlış anlamayın para kazanmak için yapılırsa aptallık olur dedim yoksa Alp olsun diğerleri olsun bu işe gönül vermiş hobi için yapan kişiler. Türkiye de Bitcoin kullanıcısı bu kadar azken o çekilen videolara hitin ne oldugu ortada. Bu işin en kişilerinin izlenme rakamları ortada. Anca hobi için ve bol vakti olan için geçerli. Ayrıca yazın çalıştığım kurumdaki öğretmen arkadaşlara Bitcoin sunumu yapacagım. Bunun videosu paylaşırım.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
May 24, 2017, 06:58:42 PM
İşsiz misiniz?
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017/05/19/iskur-youtuber-yetistirecek

İşkur youtuber yetiştirecek...
kolay para nasıl kazanılır
Pages:
Jump to: