Pages:
Author

Topic: Neki dobar altcoin u zadnje vrijeme? - page 3. (Read 10890 times)

hero member
Activity: 565
Merit: 503
April 22, 2016, 03:20:40 AM
..Nema to veze s negativnoscu, vec s realnoscu..

Vjeruj meni da si totalno negativan, imaš pravo da ljudi, oprosti na izrazu, seru o altcoinma, ali jebiga ovo je forum za takve stvari, ne moraš se toliko živcirati radi toga. Znam da si napisao: "ne". Ali dati ću ti savjet: "Opusti se". Neće ti škoditi. A što se tiče altocina, ljudi svi ostali ste u zabludi, većina transakcija se događa na deep webu i koriste se BTC-om, ostali altconi ne služe ničemu osim da se kupe i prodaju kada se cijena digne. Dokle god je tako možete samo maštariti da će cijena rasti, 90% ljudi prodaje altcoine da bi kupili BTC. Nemojte zamjeriti ništa, to je moje mišljenje Smiley
legendary
Activity: 1358
Merit: 1001
April 21, 2016, 06:43:59 PM
Uozbiljite se ljudi, kakav LISK. Vecu potencijalnu vrijednost ima LC (LaudaCoin). Cheesy

Da, 10 dolara po lisku bi znacilo da je market cap preko milijardu dolara a to je za sad uspjelo samo na par dana etheru i mislim litecoinu kratko vrijeme i čak rippleu ako se ne varam
Nemoguce, narocito kad ne zasluzuje ni $10M cap.

Nemam pojma,vidjet cemo uskoro kad Lisk izadje na exchanges.
legendary
April 21, 2016, 02:42:04 PM
Da, 10 dolara po lisku bi znacilo da je market cap preko milijardu dolara a to je za sad uspjelo samo na par dana etheru i mislim litecoinu kratko vrijeme i čak rippleu ako se ne varam.A opet sve je moguce, možda se uskoro ulije dosta novca u bitcoinov market cap pa pređe opet deset milijardi ali da ovaj put više ne ide ispod toga pa onda i dvoje troje kvalitetnih altcoina bude na oko milijardu market capa za stalno.Vidim da imaš oko 26-27000 liska. Ja bi na tvom mjestu prodao ove godine maksimalno 6-7000. A ostalo bi HODLLLLLLLLL. barem cu ja tak.jednu petinu prodajem a ostatak držim dugo za moguce stvarne visine.
full member
Activity: 209
Merit: 100
April 21, 2016, 02:11:58 PM
A cuj ima i onih koji mastaju o 10-25$, al po meni je to ipak JAKO tesko ostvarivo.
Ipak ako dojde do euforije, dojdu whales i pumpanje mjenjacnica (slicno ko za eth) ko ce ga znati do kud moze doci cijena.
Samo ce trebati cekati pravi trenutak i iskrcati se na vrijeme.
Treba vjerovat u projekt pa ce cijena sama doci  Grin
full member
April 21, 2016, 02:05:43 PM
Da, a onda ces i ti imati svoj ulog *10 sto nije malo Wink
Tako nekako bi trebalo biti. U biti moja je procjena ako sve bude ok s projektom u sljedecih 3-6 mjeseci da lisk mozda moze doci do 4-5$, e to je onda "poso".
legendary
April 21, 2016, 01:17:28 PM
Stvarno mislim da će teško doc do najgoreg scenarija a to bi bilo oko 18500 satoshija za jedan lisk. Oni tokeni su se na yobitu prodavali po 1800000 satoshija to je oko 100 puta više! halo,ako cijena bude samo 200 000 satoshija a trebala bi bit bez problema onda si stari moj upravo napravio vjerojatno jedan od najboljih financijskih poteza u životu i iz 5 bitcoina dobio 50. ma bolje da šutim više  Grin
full member
April 21, 2016, 10:59:28 AM
Jesam. Lisk ce ici live u sljedeca 2 tjedna pa koga zanima mozda uspije kupiti koji novcic po povoljnoj cijeni.

Kaj ti je bed rec za kolko si kupio? Ja sam za 0.75 btc i zao mi je jer nisam mogo više. Brijem da će se za lisk tek cut i da ce bit možda čak i broj 1 alt coin.

Nije, nisam znao da me to pitas. Za 5 btc i da i meni je zao sto nisam kupio vise  Roll Eyes

Cool, vidim da se i kandidiraš za 101 delegates na liskovom forumu,svaka cast. Da sam i ja tech savvy onda bi i ja a ovako se mogu samo nadat da sam ušo u dobar vlak a cini se da jesam. Stari moj cini se da je to bio dobar potez i ako za pocetak prodas samo oko 5000 liska po cijeni od jedan dolar (nadamo se, ali možda bude i viša) to je 5000 usd tj ok 11,12 bitcoina. vratio si investiciju i još je poduplao i još bi ti ostalo oko 20 000 liska da čekaš još vecu cijenu.Vidjet cemo uskoro.......sretno i tebi i meni   Grin

Hehe, vidim da skoro pa isto razmisljamo. Treba vidjet kak ce se razvijat situacija, al mislim da ne mozemo biti na gubitku, a to je ono najvaznije.
legendary
April 21, 2016, 10:42:04 AM
Jesam. Lisk ce ici live u sljedeca 2 tjedna pa koga zanima mozda uspije kupiti koji novcic po povoljnoj cijeni.

Kaj ti je bed rec za kolko si kupio? Ja sam za 0.75 btc i zao mi je jer nisam mogo više. Brijem da će se za lisk tek cut i da ce bit možda čak i broj 1 alt coin.

Nije, nisam znao da me to pitas. Za 5 btc i da i meni je zao sto nisam kupio vise  Roll Eyes

Cool, vidim da se i kandidiraš za 101 delegates na liskovom forumu,svaka cast. Da sam i ja tech savvy onda bi i ja a ovako se mogu samo nadat da sam ušo u dobar vlak a cini se da jesam. Stari moj cini se da je to bio dobar potez i ako za pocetak prodas samo oko 5000 liska po cijeni od jedan dolar (nadamo se, ali možda bude i viša) to je 5000 usd tj ok 11,12 bitcoina. vratio si investiciju i još je poduplao i još bi ti ostalo oko 20 000 liska da čekaš još vecu cijenu.Vidjet cemo uskoro.......sretno i tebi i meni   Grin
full member
April 21, 2016, 09:19:51 AM

legendary
April 21, 2016, 08:59:41 AM

hero member
Activity: 565
Merit: 503
April 21, 2016, 08:53:51 AM
Slaba je zarada na altcoin-ima ako nemaš dobar početni kapital, pratim ih stalno i samo treba znati kada kupiti i kada prodati, ali ponavljam, bez većih uloga ništa od toga.
full member
April 21, 2016, 06:40:16 AM
legendary
April 21, 2016, 06:30:29 AM
Ako vam se da malo se informirajte o Lisku. Mislim da vrijedi truda  Wink
  Istina,jesi sudjelovao u ico-u?
full member
April 21, 2016, 05:19:23 AM
Ako vam se da malo se informirajte o Lisku. Mislim da vrijedi truda  Wink
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
April 20, 2016, 07:03:57 AM
[...] a [javit] ću se [...] za mjesec dana, tj. pisat ću ovdje sa rezultatima. i pozitivnim ili negativnim rezultatima
To bi bilo zanimljivo vidjeti. (Molim vas i ukljućite troškove struje u obračunu...)

I?!? Koliko toćno?

sr. member
Activity: 541
Merit: 250
April 20, 2016, 05:29:42 AM
Morate shvatiti da je taj altcoin voz prosao vec davno. I ovaj 20x profit je sitno naspram situacije u Q4 2013 (e.g. Stablecoin, 0.2 BTC investicija == ~9 BTC). Nije bitno sta tocno radis, mozes ti raditi sta zelis ali kazem ti iz dva razloga (prvi primaran):
1) Navesti ces neke amatere koji imaju jos manje znanje nego ti da to pokusaju.
2) Ima mnogo boljih nacina da ulozis vrijeme.

Zadnje sto sam ja dotakao je bio DRK odnosno DASH sada. Imam vjerovatno toga jos negdje na nekoj WM. To je bilo u ranoj 2014toj. Pratim povremeno desavanja, ali je gubitak vremena manje vise.

pa meni 20x profit nije malo, s obzirom da sam uložio sat vremena složit grafiku u komp i pokrenut miner.

ali u pravu si, neću više pisat da nebi nekog amatera naveo da pokuša.
a tebi ću se javit za mjesec dana, tj. pisat ću ovdje sa rezultatima. i pozitivnim ili negativnim rezultatima

evo prošlo malo više od mjesec dana. Dostigao sam ROI za ove kartice koju su krenule kopat prije mjesec i pol do 2. u međuvremenu sam kupio još, za sada ne mislim više kupovat. uglavnom večinu ETH sam prodao dok je bio oko 0.03 i pogodio, za sada sve šta nakopam čuvam pa šta bude. Ionako sam već manje više sve isplatio.
Lauda, rekao si prije mjesec dana da je kasno za uč, nije bilo, ali sada definitivno je, diff raste kao lud.
legendary
March 14, 2016, 08:13:42 AM
[...] a [javit] ću se [...] za mjesec dana, tj. pisat ću ovdje sa rezultatima. i pozitivnim ili negativnim rezultatima

To bi bilo zanimljivo vidjeti. (Molim vas i ukljućite troškove struje u obračunu...)

legendary
March 14, 2016, 08:10:49 AM
Ether je trenutno jako isplativ za rudarenje, i mislim da će cijena ići samo gore [...]

Zašto to mislite?

[...]

Ukratko: spekulacija...

[...]

U potpunost se slazemo...
sr. member
March 14, 2016, 05:17:16 AM
Morate shvatiti da je taj altcoin voz prosao vec davno. I ovaj 20x profit je sitno naspram situacije u Q4 2013 (e.g. Stablecoin, 0.2 BTC investicija == ~9 BTC). Nije bitno sta tocno radis, mozes ti raditi sta zelis ali kazem ti iz dva razloga (prvi primaran):
1) Navesti ces neke amatere koji imaju jos manje znanje nego ti da to pokusaju.
2) Ima mnogo boljih nacina da ulozis vrijeme.

Zadnje sto sam ja dotakao je bio DRK odnosno DASH sada. Imam vjerovatno toga jos negdje na nekoj WM. To je bilo u ranoj 2014toj. Pratim povremeno desavanja, ali je gubitak vremena manje vise.

pa meni 20x profit nije malo, s obzirom da sam uložio sat vremena složit grafiku u komp i pokrenut miner.

ali u pravu si, neću više pisat da nebi nekog amatera naveo da pokuša.
a tebi ću se javit za mjesec dana, tj. pisat ću ovdje sa rezultatima. i pozitivnim ili negativnim rezultatima
sr. member
March 14, 2016, 05:03:21 AM
ja ne predviđam cijenu kakva će bit, nego kakva je trenutno. A nadam se samo (to predviđam) da se neće značajnije mijenjat u roku mjesec dana dok nedostignem ROI
Nadam se da ti je jasno da ljudi koji su sudjelovali u ETH IPO trenutno imaju oko 2000% profita. Nije pitanje hoce li, vec je pitanje kada ce titanik da potone. Grin

ja nikome ne savjetujem šta da radi, ali opek kažem nadam se da neće u roku mjesec dana.
a već je prošlo nekih 10 dana od kada sam krenuo rudarit, znači još se nadam 15 dana da će cijena ostat ista. kad sam krenuo bila je cijena oko 0.02 a sada je 0.032. nisam prodavao ETH, budem skoro
a onda mi je grafika odplačena, a DCR i neki x11/13 coini su isto dosta isplativi trenutno, znači samo da mi je zarada veća nego potrošnja struje, jer je investicija već odplačena
ako po tvojem predviđanju ETH potone, a ako ne, tim bolje
Pages:
Jump to: