Pages:
Author

Topic: Neo Cüzdanlarınızda az da olsa mutlaka NEP5 tipi token bulundurun :) - page 2. (Read 871 times)

member
Activity: 322
Merit: 23
Bugün aklıma geldi Neo cüzdanlarımın hepsini kontrol ettim. Hepsine 1000 MCT gönderilmiş. Toplam 5000 MCT var elimde. İnşlh değerlenir de yüzümüz güler. Bir airdroba katılmak için 3 tane Neo cüzdan açmıştım. Şans işi...
member
Activity: 152
Merit: 12
10.000 adet de ben bekletiyorum. Normalde kovalarım ama bu biraz şans oldu.
Zeepin olan neo cüzdanlarıma göndermişler. Bedavanın bedavası  Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Cüzdanda neodan başka birşey yok. Etherwallettan sonra arayüzü çok kullanıcı dostu gelmiyor.
member
Activity: 448
Merit: 17
Aynen bulundurmakta fayda var gerçi benimkinde bulunmuyordu ama mct diye bi token gelmiş airdroptan tutanlaramı artık bilmiyorum öyle bi hesap açmıştım
newbie
Activity: 56
Merit: 0
sırf bu yüzden alıp bulundurmak ne kadar mantıklı bunu bir düşünmek gerekiyor. gelecek olan tokenlar uzunca bir süre para etmeyecek zaten sonra ettiğinde de nerede işlem görecek boşuna maliyet
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Neo cüzdanınızda bulunan tokenları ben alabilirim.

Paraya çevirmek istediğiniz Mct, Thor, Eds, ve benzeri coinler için özelden bana ulaşabilirsiniz.
member
Activity: 302
Neo gelecekteki kripto dünyasının 1 numarası olmaya aday. Neo airdrop ve bountylerini kaçırmamaya çalışıyorum.Tavsiyenizi de göz önünde bulunduracağım.
member
Activity: 167
Merit: 10
NEO arkadaşın da dediği gibi son zamanlara da fiyatı düşmüş olsa da tekrar yerine gelecektir fiyatı. Bu düşüşü fırsat olarakta görebilmek önemli bence.
jr. member
Activity: 420
Elimizde neo olsa yetiyor mu acaba bu? Ben mesela neo tutuyorum. Ancak Neo'ya vermiyorsa cüzdana çekmenin mantığı yok gibi Smiley Biri açıklarsa sevinirim.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
neo ve nep5 token altyapısı ethereumla kıyaslanamaz bence. şu anda çoğu kişi neonun bu altyapısını etherle kıyaslıyor ama yanlış.  yine de piyasada daha iyisini sunan yok diyebiliriz. ileride çok daha iyi yerlere gelecektir. son zamanlarda biraz populerliği düşmüş olsa da. tekrar bir yükseliş trendine girecektir neo
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
Yakında elinde switcheo tutanlara bir airdrop daha yapacaklar. Alt limit 2000 adet diye biliyorum. Neo tabanlı çıkan token degerleniyor fırsatı kaçırmayın derim

kaynak var mı?
spotcoin ekibi switcheo token sahiplerine airdrop yapacaktı. fakat bu sınırlı katılımla form doldurmak suretiyle tamamlandı. halka açık tüm token sahiplerine genel airdrop yapan olacaksa bunla ilgili haber varsa alalım stoklayalım Smiley
full member
Activity: 332
Merit: 108
1000 mct başına 20 dolar ödüyorum. Satmak isteyen varsa mesaj atabilir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Yakında elinde switcheo tutanlara bir airdrop daha yapacaklar. Alt limit 2000 adet diye biliyorum. Neo tabanlı çıkan token degerleniyor fırsatı kaçırmayın derim
full member
Activity: 672
Merit: 110
bana da 1000 tane mct vermısler.arastırdım bıraz toplam 580 mılyon arzı var %2 sı ekıpteymıs. gerı kalanı da airdrop olarak dıgıtmıslar.azıcık para edebılır belkıde Cheesy
newbie
Activity: 131
Merit: 0
mct benim cüzdana da gelmiş sanırım  neişe yaradığını anlamadım 100 tane gelmiş 1 rht de gelmiş valla
mct leri satabılıyomuyuz
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bende cüzdanda sadece uzun vade için neo tutuyorum al sat yok. Token da yok, dolayısı ile birşey gelmemiştir.  Smiley
member
Activity: 156
Merit: 10
ONT vardı benim cüzdanımda NEO ve beraberinde olmazsa olmaz GAS ile beraber. Ama bana gelen bir şey olmamış anladığım kardıyla sizin dediğiniz tokenlerden birisi olması gerekiyor. Şans ne yapalım Sad
member
Activity: 336
Merit: 13
2000 mct kac para ediyor ve nerede satabilkriz bilen var mi?
member
Activity: 560
Neo tabanlı token sayısı az. MCT son çıkan neo tokeni . Onların sitesine girerseniz ne kadar nep-5 tokeni olduğunu görürsünüz
jr. member
Activity: 532
Neo çk başarılı bir platformş Benim fikrimce bir kaç yıl sonra etherumu bile geçecekdir.
Pages:
Jump to: