Pages:
Author

Topic: Neo Cüzdanlarınızda az da olsa mutlaka NEP5 tipi token bulundurun :) - page 3. (Read 871 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Madem konu açılmış biz de bilgisini verelim, haberi olmayan da belki katılmak ister.

Spotcoin 4 adet airdrop yapacak. Belirtilen tarihlerde cüzdanınızda belirtilen miktarlarda RPX, QLC, SWH ve EFX tokenları var ise karşılığında SPOT alacaksınız.

Bu tokenlerin hepsi NEO tokeni.

İlk airdrop bugün başlıyor. Cüzdanınızda minimum 800 RPX var ise 20 SPOT alacaksınız.

Diğer tarihler ve detayları için medium makalesine göz atabilirsiniz: https://medium.com/spotcoin/400-000-spot-airdrop-alert-register-on-spotcoin-com-b2240e6677eb

member
Activity: 224
Merit: 12
buaralar neo tabanlı bounty kampanyaları artmış durumda goblin sitesi bu konuda çok özveriyle çalışıyo ve de baya ciddiler follow to follow hesaplarını bile anında banlıyolar bence de neo tabanlı bountylere girmek lazım elinizde bulunsun bi bakmışsın patlama yapmışlar:))
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
benim cüzdanda hiç bişey yoktu. bi kaç bounty ye katılmıştım. dur dedim bakayım. bi de ne göreyim?

hala hiç bişey yok.

ama gayet başarılı projeler çıkacağını düşünüyorum bend neodan. faydalı bi paylaşım olmuş.

Az da olsa bir şeyler bırakabilir. Tabi ki bu airdroplardan çok bir şey beklememek lazım hepsi birer ONT olamıyor Smiley . Ancak bunlar tutulursa özellikle de projeleri sağlam olanlar elde güzel şeyler bırakabilir.
Bende cüzdanı kontrol ettim ama cüzdan da görünmediler. Bunun için neotracker.io ya girip cüzdan adresimi verdim. Orada görünüyor. Token bilgilerini alıp neo walleta eklerseniz orada da görünür yapmış oluyorsunuz.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Neoyu ve neo coinlerini hep sevmişimdir fakat son zamanlarda en çok beğendiğim SWH oldu,bugün exchangete hesap açtım ve alım yapıcam umarım güzel kar bırakır.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Insanlarin neo tutmasini saglamak icin boyle arada airdrop yapiyorlar ama neo genel itibariyle ethereum klonu ve altinda dogru duzgun token cikmiyor.
http://kaptankripto.com/2018/02/neo-nedir-ve-ethereum-ile-farklari/

Şurayı bi okuyun da sonra konuşalım.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
Insanlarin neo tutmasini saglamak icin boyle arada airdrop yapiyorlar ama neo genel itibariyle ethereum klonu ve altinda dogru duzgun token cikmiyor.

ya klonun sözlük anlamını bilmiyorsun ya da neo ile uzaktan yakından hiçbir alakan olmamış. eth ile neo çok farklı yapılarda farklı sisteme sahipler
full member
Activity: 840
Merit: 103
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Aynen katılıyorum, güzel tavsiye. Hem Neo tokenlerin gelecekte güzel şeyler yapma ve değerlenme olasılığını hesaba katarsak cüzdanda bu tokenden bulundurmak akıllıca olur.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
klasik boş boş ether tokenları gibi neo tokenları bunlar. bişey edeceğini sanmıyorum , reklam yapmak için yolluyolar
full member
Activity: 532
Merit: 151
Malesef sadece neo tuttuğum için cüzdanda gelen giden olmamış aklımda ont alıp cüzana atmak gelmişti bir ay önce keşke yapsaymışım , hem ont arttı hemde free airdropları kaçırmazdım...
full member
Activity: 602
Merit: 118
ben de dün kontrol ettim bana da 2000 adet MCT gelmiş. demek ki cüzdana her gelen tokeni satmamak gerekiyormuş. eğer neo cüzdanı değil de myetherwallet olsaydı  ve gelen toknlerin ederi olsaydı şimdiye kadar çoktan satmıştım. bazen bir şey yapmadan durmak ta faydalı olabiliyor. umarım bu gelen mct nin ilerde bir gün güzel bir ederi olur...
legendary
1 RHT
3.5 ONT
2000 MCT gelmiş. Nerden geldi nasıl geldi hiç bi fikrim yok Smiley

ont dagitiminda cuzdaninda 35 neo varmis Smiley 10:1 neo oraninda airdrop yapmis ont ekibi. rht nedir ne degildir bilmiyorum. mct leri herhalde cuzdanda tutulan nep5 token cesitine gore dagitmislar bende yalnizca ont vardi 1000 gelmis
Doğrudur. Bileydim daha çok neo tutardım Cheesy
full member
Activity: 630
Merit: 102
Neo cüzdanı kullanmıyorum normalde ama bu konuya denk geldiğim iyi oldu. Sonuçta alıp öylesine atsak ne olcağı belli olmuyor bu hayatta. En basit örneği tron oldu benim için havadan 150dolar civarı para gelmişti zamanında Binance hesabıma.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
1 RHT
3.5 ONT

ont dagitiminda cuzdaninda 35 neo varmis Smiley 10:1 neo oraninda airdrop yapmis ont ekibi. rht nedir ne degildir bilmiyorum. mct leri herhalde cuzdanda tutulan nep5 token cesitine gore dagitmislar bende yalnizca ont vardi 1000 gelmis
full member
Activity: 588
Merit: 125
Bana bir şey gelmemiş biraz oldun nep5 tipi token bulunduracağım artık ne olur ne olmaz diye neo zaten tutuyoruz ama ondan gelen yok
legendary
1 RHT
3.5 ONT

member
Activity: 252
Merit: 11
benim cüzdanda hiç bişey yoktu. bi kaç bounty ye katılmıştım. dur dedim bakayım. bi de ne göreyim?

hala hiç bişey yok.

ama gayet başarılı projeler çıkacağını düşünüyorum bend neodan. faydalı bi paylaşım olmuş.
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
2000 MCT gelmiş dursun unutmadan birşeyler kazanılmıyor
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bana hic bir cacik gelmemis:) haftalarca girmemistim, simdi girip bakayim dedim, hala eskiden kalma ONT ve ZNT var, baska da bir cacik yok... bana neden göndermediler acaba? En azindan GAS'larimi claim yapmis oldum bende simdi:)

neon wallette henüz mct görünmüyor belki sonraki güncellemede eklenir. adresini neotracker üzerinde taradığında görünüyordur hemen vazgeçme Cheesy
newbie
Activity: 191
Merit: 0
Bana 8.000 tane gelmiş

ama

Kesin bir işe yaramaz bana  geldiyse Grin
Pages:
Jump to: