Pages:
Author

Topic: Neo nun hedef fiyatı - page 39. (Read 56024 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
February 06, 2018, 03:20:15 AM
BTC düşerse hiç bir güvenli liman olmaz her ne kadar bağımsız denilse de tüm koinler btc ye bağlı. BTC de bir ümidim var oda lightining. Nasrettin hoca misali oda olmazsa seyreyle bende ki feryat-ı figanı.

Bu gidişle Lightining de kurtaramayacak bizleri .. Şu an için Lightining ' a umut bağlamak da yanlış gibi düşünüyorum . Çok yoğun bir şekilde karalama çalışmaları devam ediyor .Yasaklar geliyor . bu yasaklar geldikçe en ufak bir müspet haber de bile bayır aşşağıya gidiyor . Ortalığın sakinleşmesi gerekiyor ..
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
February 06, 2018, 03:14:39 AM
BTC düşerse hiç bir güvenli liman olmaz her ne kadar bağımsız denilse de tüm koinler btc ye bağlı. BTC de bir ümidim var oda lightining. Nasrettin hoca misali oda olmazsa seyreyle bende ki feryat-ı figanı.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
February 06, 2018, 02:35:20 AM
60 dolarlardan alayim diyordum piyasa da süt limandi vallahi dedim az daha bekleyeyim belki düşer derken 70  80 öylee yürüdü gitti anasini satayim tam arkasindan bakacak olduk bu sefer de market alt üst oldu o da dayanamadi tabi nereye kadar dayancak elde avucta ne varsa aldi götürdü bu btc. şimdi diyorum alayimmi acaba biraz ama  en son cakildiği noktaya toplayana kadar ne kadar zaman gececek ve değer mi soruları önemli bir de ayirabilecegim uzun vadeli bir fon olmali bu neo için şuan da. yoksa bir anlami yok.

neo dayanamadı lafına katılmıyorum. şuan fiyatı etkileyen btc nin düşüş trendinde olması. bitcoin tarafında değer kaybı tölere edilebilecek düzeyde. bu düşüş trendinde kaç tane altcoin bitcoin karşısında değerini koruyabildi ki?
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
February 05, 2018, 12:42:18 PM
60 dolarlardan alayim diyordum piyasa da süt limandi vallahi dedim az daha bekleyeyim belki düşer derken 70  80 öylee yürüdü gitti anasini satayim tam arkasindan bakacak olduk bu sefer de market alt üst oldu o da dayanamadi tabi nereye kadar dayancak elde avucta ne varsa aldi götürdü bu btc. şimdi diyorum alayimmi acaba biraz ama  en son cakildiği noktaya toplayana kadar ne kadar zaman gececek ve değer mi soruları önemli bir de ayirabilecegim uzun vadeli bir fon olmali bu neo için şuan da. yoksa bir anlami yok.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
February 05, 2018, 11:13:20 AM
neo nun hedefi bence uzun vadede 500 doları bulur şu anda btc nin düşüşlüğünden biraz geriledi bence şu an tam alma fırsatı
member
Activity: 70
Merit: 10
February 05, 2018, 10:41:48 AM
Neo 170 dolar olduğunda satış yaptım, şimdi 100 dolar altına indi almaya cesaret edemiyorum. Ethereum yerine Neo alınır, zira artış aşaması gelirse hızlıca x2 yapar. Ethereum artış hıxı genelde yavaş oluyor.
member
Activity: 370
February 05, 2018, 07:34:47 AM
Bu dönemde neo ya yatirim yapilmicakta hangisine yapilacak arkadaslar?? Eth yerine neo ya yatirim yapmayi daha mantikli buluyorum..
full member
Activity: 182
Merit: 100
February 05, 2018, 01:56:24 AM
çakılmayan token kalmadı arkadaş . Son zamanlarda hepten bu tarzlı düşüşleri göreceğiz gibi sene içersinde .. Birileri fiyatı düşürüp düşürüp kendilerine güzel bir kar sağladı / daha da devam edecek gibi . Ama bir yerde artık yeter denilecek ve o süreçte BTC ' den sonra hızlı bir ivme kazanacak olan token NEO bana göre ..
member
Activity: 238
February 04, 2018, 02:16:23 PM
Çok iyi artış yaşayan coinlerden biriydi neo. Bundan sonra da bu şekilde devam edebileceğini düşünüyorum. Yıl içinde hızlı artışlarla 300 doları bulabilir bence.

Yılın ilk yarısı bitmeden 300-500 USD arası bir rakamda olacaktır. Benim tahminim yıl bitiminde aynen Ethereum' un gösterdiği performans gibi bir performans gösterip 1000 USD barajını aşacak olması yönünde.
Yıl bitimine kadar 1000 doları görmesi çok zor gibi bana göre. Piyasa toparlanınca 300 dolara kadar çıkacaktır bence de ama 2018'in sonuna kadar göreceği en yüksek değer 500 dolar olur benim tahminime göre.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
January 29, 2018, 03:48:58 PM
öncelikle ilk hedef top 5 diyelim :d ada henüz daha yolun başında iken ulaştığı fiyat inanılmaz onu bir geçmesi lazım öncelikle takriben 20milyar dolar market hacmini aşmasını ve güzel güzel devam edeceğini umuyorum.
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 29, 2018, 01:23:14 PM
Çok iyi artış yaşayan coinlerden biriydi neo. Bundan sonra da bu şekilde devam edebileceğini düşünüyorum. Yıl içinde hızlı artışlarla 300 doları bulabilir bence.

Yılın ilk yarısı bitmeden 300-500 USD arası bir rakamda olacaktır. Benim tahminim yıl bitiminde aynen Ethereum' un gösterdiği performans gibi bir performans gösterip 1000 USD barajını aşacak olması yönünde.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
January 29, 2018, 01:19:33 PM
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
January 29, 2018, 10:30:42 AM
neo trade coini değil aslında alıncan beklicen yükselsede düşsede bakmıcan .
ben 30 dolardan 100 tane aldım 50 dolardan aldım 90 dolarda da aldım bekliyorum.
eğer çok agrasif bir yükseliş yapmazsa yani yüzde 150 - 200 gibi beklerim ama böyle bir harekette en azından yüzde 50 geri geliceğinden satarım diğer türlü bekliceksin.
bana göre sakin sakin çıkarsa 1k doları görürü yıl sonu
member
Activity: 336
Merit: 13
January 29, 2018, 08:23:30 AM
dun aksam genel bir dusus tahmin edip 150 dolardan satmistim. çoğu koin dusmus neo yukselmis. trade yaparak. 2.1 den 2.77ye cikarmistim bu sefer tutmadi.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
January 29, 2018, 05:47:05 AM
neo çok guzel olan bir coin ve neonun ethereum gibi çıkacaktır ama bunun için bir sene beklemeniz lazım ama buna emin olun herzaman uzun vade düşünmek daha iyidir
hero member
Activity: 560
Merit: 501
January 29, 2018, 04:09:43 AM
NEO ALMAK İSTEDİĞİM COİN AMA BİR TÜRLÜ ALAMADIM  ALDIĞIM COİNLER ÇOK ZARAR OLDUGU İÇİN BEKLETİYORUM.UUN ZAMANDIR TAKIP EDİYORUM UYGUN BİR SEVİYEDEN ALMAK İSTİYORUM. HEDEFİNE BAKILIRSA DA ÇOK İDDİALI BİR COİN HERKESİN SEPETİNDE OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

seni capslock ışığını söndürmeye davet ediyorum öncelikle . hiçbir coine sıkı sıkı sarılmayın eğer elinizdeki miktarın büyük bölümünü zararda yatan projelerde bekletiyosaniz ve en azından maliyet azaltmaya gitmiyorsaniz ve yeteri kadar beklediğinizi düşünüyosanız ( roadmap e göre en azından bikac güncelleme yakaladiysaniz ve hala istenilen seviyeye gelmediyse ) artık vazgeçme zamanı gelip daha iyi bir projeye geçiş yapma zamanı gelmiştir zamanında bi hata yaparak indorse icosuna girmiştim uzun bir süre bekledim baktım bi cacik olmuyor cikiş yaptım farkli ico lara girdim ve zararı kapatip biraz da kar etmiştim belki sizde düşünebilirsiniz

neo bir ay önce sanırım bi ara 65-70 dolar arasindaydi o zamanlar tam alım seviyesiymiş aslinda fakat gidişatida ethereum gibi onunla kıyasladigimizda hala alım seviyeleri olarak görülebilir fakat uzun bir de hold süresi gerekli bekleyebileceğim bir süre ve yatırımım olsa heralde gözü kapali girerdim
member
Activity: 448
January 29, 2018, 04:07:05 AM
Bugün Apex satışı oldu ve 1-2 gün önceden fiyat yükselmeye başladı.  Önümüzdeki günlerde ICO lar da artınca yükselme devam edecek gibi. Alıp 10-15 tane elde tutak gerek. ICO ya katılmasak bile ICO culara satılabilir.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
January 29, 2018, 02:51:37 AM
Neo bence güvenilir bir coin kendinide ispatladı şu piyasa biraz daha düzelse 300 400 dolarlara kesin gelicegini düşünüyorum ama alınır mı güvenli oldugu için ufak miktarda kenarda durabilir

Fırsat bu fırsat . Son zamanlarda ki sıkıntılar - BTC - ETH fee lerinden tutun ağda ki şişmeler vs . NEO ' nun tam zamanı . Piyasa az bir kıpırdanmaya başlayınca NEO bir tık daha üste atıyor kendini . Sanırım bu sene içersinde ICO ' larının da verimli çalışmasıyla NEO zirvelere taşıyacak kendisini .
full member
Activity: 206
January 28, 2018, 02:30:08 PM
Neo bence güvenilir bir coin kendinide ispatladı şu piyasa biraz daha düzelse 300 400 dolarlara kesin gelicegini düşünüyorum ama alınır mı güvenli oldugu için ufak miktarda kenarda durabilir
member
Activity: 336
Merit: 17
January 28, 2018, 02:29:13 PM
Neo nun bende değerlenecegini düşünüyorum. Son zamanlarda biraz durgunluk ama bu bütün alt coinlerde var nerdeyse. Benimde beklentim 3-4 ay sonra 400 dolar olmasi. İnşaallah beklediğimiz gerçekleşir
Pages:
Jump to: