Pages:
Author

Topic: Neo nun hedef fiyatı - page 43. (Read 56024 times)

hero member
Activity: 700
Merit: 553
January 19, 2018, 04:00:56 AM
neo  benimde güvendiğim projelerden biri ve yatırım da yaptım, 1000 dolar üstü benim sürpriz olmaz açıkçası neo potansiyeli için, eth tabanlı projelerden neo tabanlı projelere kayacak gibi duruyor piyasa.
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 19, 2018, 03:52:45 AM
Eğer Çin Hükümeti yine yamuk yapmazsa bu sene Neo'dan çok büyük beklentim var.

1. Btc ve Eth gibi ağır değil, transaction fee çok ucuz, hızlı
    2. Neo/Gas olayı bildiğimiz bugün bankaların sağladığı faiz. (cüzdanda Neo tuttuğunuz zaman size bedava Gas veriyor.)
    3. ÇOk sağlam İcoları geliyor. Eth gibi scam Ico çıkma olsaılığı yok denecek kadar az çünkü çin hükümeti'nin gözü zaten Icoların üzerinde. En ufak bir yanlışta bitirirler Kripto olayını.

bende sana katılıyorum. şuandaki değeri hakettiğinin çok altında. eminim bu sene çok daha fazla prim yapacak.

Spekülasyon olduğunu düşünüyorum Çin hükümetinin olaylarını . Bir şekilde yine bir çözüm bulunacaktır . Ve Neo yeni trend haline gelecektir . GAS ücretlerinin artması / ve ico ların artmasıyla ki bildiğim kadarıyla yaklaşık 40 adet ICO söyleniyor . Gayet renkli bir NEO dönemi bizi karşılayacak.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
January 19, 2018, 03:40:11 AM
neo coinleri yine rekor kırmaya devam edıyor zeepin 2günde kırdı geçirdi ortalıgı ve 60m topladı gerçekten bu sene neo nun yılı olacak gibi eth ile yarışabilir ytd..
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
January 18, 2018, 09:56:17 PM
Benim Neo'daki yeni hedef fiyatim 3500$ bu gerceklestiginde bende emekli olur elimi ayagimi cekerim artik bu piyasadan Smiley  tam yükselmeden önce iyiki arttirmisim NEOlarimi cok iyi geldi.
full member
Activity: 350
Merit: 106
January 18, 2018, 08:28:37 PM
Eğer ICO lar bu hızla devam ederse eth in 2017 deki performansını neo 2018 de gösterebilir.erken almadığıma çok pişmanım gerçekten.10 dolarken alıp atacaktık kenara kraldık şimdi.neyseki piyasada fırsatlar bitmiyor kovalamaya devam edeceğiz
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
January 18, 2018, 08:05:32 PM
Neo' nun yil sonunda $400 u görmesini hedefliyorum. Ben de yaklasik 20 adet var. Yıl sonuna kadar hold etmeyi planlıyorum.
member
Activity: 476
Merit: 10
January 18, 2018, 05:18:35 PM
Neo'yu çok fazla araştırmadım ancak şöyle durumu gözönüne aldığımız uzun vadede artık 500 dolar hedefdir denebilir. Zaten çok hızlı yükseldi, Waves den beklenen Neo da gerçekleşti.
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 18, 2018, 05:14:07 PM
piyasa toparlanırsa yeniden 200 usd üzerine çıkacaktır fiyatı. en azından benim görüşüm bu yönde ve buna göre düşünerek yaklaşık 10 adet toparladım. kısa vadede kar edebilirsem çıkacak 500 usd ile ethereum almayı planlıyorum.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
January 18, 2018, 04:47:51 PM
3. ÇOk sağlam İcoları geliyor.

NEO'ya yatırım yapmanın yanında NEO tabanlı ICO'lara da yatırım yapılarak çok ciddi kazançlar elde edilecektir. Nex, Thekey gibi projelerin çok yüksek paralar toplayacağı kesin gibi bir şey daha şimdiden.
full member
Activity: 378
January 18, 2018, 04:46:59 PM

2. Neo/Gas olayı bildiğimiz bugün bankaların sağladığı faiz. (cüzdanda Neo tuttuğunuz zaman size bedava Gas veriyor.)
    3. ÇOk sağlam İcoları geliyor. Eth gibi scam Ico çıkma olsaılığı yok denecek kadar az çünkü çin hükümeti'nin gözü zaten Icoların üzerinde. En ufak bir yanlışta bitirirler Kripto olayını.

bende sana katılıyorum. şuandaki değeri hakettiğinin çok altında. eminim bu sene çok daha fazla prim yapacak.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
January 18, 2018, 04:44:02 PM

member
Activity: 370
January 18, 2018, 03:25:43 AM
Azda olsa neo aldim, sene sonuna 300 görse güzel olur.
300 çok kötümser hemen güncelle hedefini lütfen Cheesy

Hocam insan ögrenci olunca hedefler de kücük oluyor😂😂
member
Activity: 152
Merit: 12
January 18, 2018, 02:46:10 AM
NEO, Çin'in baskılarına rağmen teknolojisi ve altyapısının güzelliği sayesinde usulca yükseliyor. 2018 yılında aynı Ethereum'da olduğu gibi hakettiği değeri bulacaktır.
full member
Activity: 350
January 18, 2018, 02:42:36 AM
Neo'nun fiyatını yukarılara sabitlemesi için yapması gereken NEO altyapısını kullanan sağlam altcoin icolarının gerçekleşmesi. Gözüme çarpan birkaç tane var. Neo'nun ethereumdan sonraki en sağlam altcoin olduğu kesin artık.
member
Activity: 448
January 18, 2018, 02:20:42 AM
$500 görürü var. Hiç de olmaz olmaz demeyin. ICOlar asyalı paraları ether fiyatının şişmesi vs gibi bir sürü gelişmeler yaşanıyor. Neo nun geleceği çok sağlam, piyasanın %90 ından daha sağlam hatta.

Neo unun kısa vade de x2 var bence neo üzerinde yapılan icolar arttıkça fiyatı da artacak ve önümüz de neo ile yapılan icolar da patlama yaşanacak bir durum var. Buda fiyata olumlu yönde yansıyacak. Neo dan beklentim yüksek aldım biraz ve almaya devam edeceğim zira lazım olacak sadece tutmak için değil.
sr. member
Activity: 453
Merit: 251
Presale Starting May 1st
January 18, 2018, 02:16:12 AM
$500 görürü var. Hiç de olmaz olmaz demeyin. ICOlar asyalı paraları ether fiyatının şişmesi vs gibi bir sürü gelişmeler yaşanıyor. Neo nun geleceği çok sağlam, piyasanın %90 ından daha sağlam hatta.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
January 18, 2018, 01:14:45 AM
Azda olsa neo aldim, sene sonuna 300 görse güzel olur.
300 çok kötümser hemen güncelle hedefini lütfen Cheesy
full member
Activity: 518
Merit: 102
January 18, 2018, 01:13:40 AM
Neo yu kaçırdığıma üzülmüştüm ancak şuan resmençoğu kaçırdığım coinlerde alım fırsatı var sermayeyi doğru bölerek güzel bir kazanç portfoyu oluşturulabilir.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
January 18, 2018, 01:11:40 AM
btc seri şekilde düşerken neoya 200 doalra dayandığında ohh yeah çekenler bir düşüş gelecekti tabi btcyi takiben ve fiyatına bakıldğında hala iyi seviyede düşüşe rağmen.vet hızlı etkilniyor fakat sürekli çamur atanlar bilmiyolar neoda çok dikkat çekici icolar aktif şuan.gerçekten güzel projeler neoyu sadece çine bağlamamak lazım bunu yapmıyalım lütfen zira çin ülkesnini genel oalrak icolara katılması yasak zaten peki o zaman bu icoalr neden ve nasıl yapılıyor cevap basit çin kökenli olsada neo evrensel bir değerdir ve çin icoları yasaklıyor falan fistan diye neo üzerinden icolar ve neonun çalışma sistemi durmuyor aksine bir yolunu bulup çinli firmalar bile neo tabanlı icolar düzenliyor.Neo fiyatta zirveye tırmandığında yine çok ilgi çekici bir projenin ico sürecindeydi.aman neyse sallamayalım neler yapıyor bir bakalım.hedefim hiç değişmedi şubatta 350$ bekliyordum fakat artık temmuza kadar 500$ olarak güncelledim hedefimi son olaylarla birlikte.
member
Activity: 275
Merit: 11
January 17, 2018, 06:48:27 PM
ethereum'un fiyatı neyse bana görede neo'nun hedef fiyatı öyle olmalıdır arkadaşlar. neo bence ethden daha iyi hatta.
Pages:
Jump to: