[i mg]https://i.imgur.com/tPpBgWy.jpg[/img]
Hala en sevdiğim dizi breaking bad üzerine henüz yok
Tamam sevmediğim saçma bulduğum noktalar vardı ama dizi kendi içindeki mantığı çok iyi oturtmuştu. Bence son dönemlerin en iyi dizilerinden birisi Dark.
Finali berbat edecekler diye çok tırstım aslında ama bence mükemmel bitirdiler.
Zaman yolculuğu, kuantum, schrödinger'in kedisi falan biraz merakınız varsa tadından yenmez bir dizi aslında Dark.
Hocam gerçekten ilgimi çekti bayağı da sardı ilk iki sezon ohaaa süper falan diye geçirdim ama üçüncüsü biraz daha diğer iki sezona göre sönük kaldı bence tabii bu kişisel görüşüm tabii ki diğer dizilere göre daha başarılıdır orasına laf söylemek haksızlık olur bir de dizinin sonunda ulrich yoktu neden orayı anlamadım
Bazı bölümlerdeki olayların sebebini açıklamadan kendi kendime "lan işte sonunda schrödinger'in kedisine bağladılar" dediğim zaman benim hoşuma gidiyordu çünkü. Dediğim gibi bu alanlara az merak varsa daha güzel geliyor göze
3. sezon yoksa cidden ağır ve karışık. Son 2 bölüme kadar her şey karıştıkça karışıyor, Allah'tan tertemiz açıklayıp bitiriyorlar.
Ulrich neden yoktu? Neden var olsun ki? Aslında net bir sebebi yok. Senaristlerin kafasındaki kurgu bu yönde sadece.
Tabii film saçma bitti demek saçmalık olur herşeyi mantığa uygun şekilde tertemiz açıklayıp bitirmişlerdi 3. Dünyanın ortada olması, asıl sorunun 3. Dünyadaki tanhaussun maddeyi bulması diğer iki dünyayı oluşturması falan. Wöller bizim hannahın kocası olmuş çocuğun adını sordular ya Jonas güzel isim aslında dedi . Benim hanım aha yine yarım bitirecekler yine çıkacak bir jonas ortalık karışacak diyor hahaha güzel sondu vesselam izlemeyenler izleyebilir
SPOILER ALERTT!!!!!!
Lütfen bir dizi film kitap hakkında içerik bilgisi verirken spoiler vermemeye, verirseniz de uyarı koymaya özen gösterin. İzlemeyenlerin keyfini kaçırabilir bu durum