Pages:
Author

Topic: Nexpara Türkiyenin 397.MİLLİ Kripto Parası - page 2. (Read 750 times)

member
Activity: 143
Merit: 10
Önyargılı yaklaşmak istemiyorum ama işi fırsatçılığa çevirmeye çalışan çok var, burada bir yazıda okumuştum %46 fail olma durumları var, güvensizlik ordamını tetikliyor bu tarz şeyler. İnşallah bu projeden güzel bir şey çıkar.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Aynen öyle, topla milletten parayı 3-5 ne gelirse, sonra salla projeyi geç yurt dışında bisürü proje bunu yapıyor bizim ne eksiğimiz var diye düşünmüş arkadaşlar belli, üç beş derme çatma bişey yazıp hadi proje yapıyoruz demişler.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Diğer 396 kripto para hangileriymiş?
Yalnız iyi reklam yapmış adamlar dışarıdaki tüm acemiler bundan bahsediyor.

hmm bu konuyu açma sebebim hakkında en ufak bir fikrin olmadığı halde.
tüm acemiler bundan bahsediyor demen çok ilginç.
Emin ol bu tür projeler insanları soymaktan başka bir işe yaramıyor.
Kimsenin desteklediği falanda yok.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Diğer 396 kripto para hangileriymiş?
Yalnız iyi reklam yapmış adamlar dışarıdaki tüm acemiler bundan bahsediyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Maalesef bu ico işi çok rikli, forumda çok fazla scam proje görmüş arkadaşlar var ama bu projede tecrübeye bile gerek yok, elle tutulur hiç birşey yok haklısınız. Rekabetin arttırğı bir pazarda daha iyi verilerle gelmeniz lazım
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Burda birçok arkadaş var artık bu işin kurdu olmuş. Coin çıkartıyorlar ama boşa. Bu coinlerin işe yaraması için bir amacı olması gerekiyor okumadım bile projeyi ama ne işe yarıyabilir ki? Ama Allahtan bu arkadaşlar biraz daha çok uğraşmış en azından eth tabanlı yapmışlar.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Türklerden yararlı bişey beklemek pek mantıklı değil sanmıyorum ben güzel bir iş çıkarabileceklerini ama bakalım göreceğiz. Hep scam oluyoruz bu ne olacak merak etdiom Cheesy
sr. member
Activity: 1834
Merit: 402
Gerçekten komedi, hırsızlık yapıyorlar ama bunun görüneceğini de bilmiyorlar okadar da cahiller, 20 milyonu kendilerine ayırcaklar fazladan, güya böyle çakallık yapıcaklar da valla komedi gibi.
turk akli hocam. sadece bunlara calisiyor kafalari. birazcik kafa yorsak cok iyi projeler yapabiliriz aslinda. ama ugrasmiyoruz turkler olarak.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
kısa yoldan voleyi vuralım, arabayı evi alalım biraz da yiyecek para kalsın kafasıyla yapılan işler. yapanın da yaptıranın da eline sağlık diyelim.
bu kadar kör göze parmak da olunmaz ya neyse...
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Gerçekten komedi, hırsızlık yapıyorlar ama bunun görüneceğini de bilmiyorlar okadar da cahiller, 20 milyonu kendilerine ayırcaklar fazladan, güya böyle çakallık yapıcaklar da valla komedi gibi.
sr. member
Activity: 1834
Merit: 402
80 Milyon adet diyorlar cüzdana bakınca 100 milyon adet olduğu gözüküyor.Yapacağız edeceğizle para toplayacaklar ne ala memleket.
kalan 20 milyonuda milletin kafasina dumplamak icin uretiyorlar mutlaka. sormazlar mi insana neden uretiyorsun projenin neresinde onlar diye.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Etherscanda 100 milyon total supply görünürken
80 milyon üretecez demek
ŞEREFSİZLİKTİR ALÇAKLIKTIR.
Ya bunların hiçbir halttan haberleri yok ciddi cahiller
Yada milletin aklıyla dalga geçiyorlar
newbie
Activity: 196
Merit: 0
ortalık yolunacak kaz dolu olunca böyle projelerin olması da çok normal.daha çook göreceğiz bu scamlardan..
jr. member
Activity: 268
Merit: 6
Crypto Worker
Bir önceki başlığa nazaran daha gerçekçi bir yaklaşım olmuş tüm söylenenler havada kalıyor vaadlerin hiç biri gerçekçi değil, zaten piyasaya çıkmadan 1 gün önce reklama başlamaları büyük bir soru işareti

Merhaba, bir önceki başlığı ben açtım. Sadece ülkemizde bu tarz girişimlerin olması, kriptonun gelişimi adına güzel şeyler. Yol haritalarına baktığımız zaman lisans alacakları yazıyor, bunun gerçekleşmesi durumunda kripto yasal bir zemine kavuşacaktır. Beni heyecanlandıran kısmı bu. Bir şekilde geliştiriciler ve yatırımcılar kriptoya ülkemizde daha farklı gözle bakacaktır.
member
Activity: 80
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
Zaten hep bu halkım milli duygularını sömürmedi mi bu dolandırıcılar. Yakında dini token bile çıkabilir. Kabeye gidildiğinde yol masraflarını bu tokenla yapacaksınız diye de bir whitepaper yaparlar... Road map 28 nisan umre 29 nisan capetown sahilleri...
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
ortada hicbir sey yok ki ? bi tane youtuber koymuslar danismanlara sadece bu. bi de demiyorlar mi bddk lisansi falan. bunlari gerceklestirmek icin fon toplamaya gerek yok. bakin digiliraya. hepsini kendisi yapti. ne ico ne bi sey topladi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Forumda 2-3 kişi bir araya gelsek yemin ediyorum vizyonu çok daha geniş bir proje çıkarırız, insanlar bunlara nasıl cesaret ediyor anlamıyorum
member
Activity: 574
Merit: 14
Elin red energy şirketi AB ile anlaşma yapıyor, vizyonu var ne? yenilenebilir enerji. Wepower da öyle. Coinmetro var o biraz gerisinde seyrediyor ama yine aynı kulvarda. kimisi üyelerinin alışverilerinden kripto para veriyor. Buradaki icoların çoğunda vizyon var. Nexpara ne katacak, ne getirecek halen bilmiyorum. Yalnız birileri Türkiye'deki icoları inceleyerek eksiklikleri görüyor ve o açıkları kapatarak yeni icolar getirecektir.
member
Activity: 448
Eylem Cülcüloğlu böyle twit atmış.
Nexpara ICO'suna bekledigimiz uzerinde bir talep geldi. Cagri merkezimiz ve chat operatorlerimiz talebe yanit vermekte zorlaniyor. EFT odemelerinin hesaplara aktarilmasi yogunluk yuzunden zaman aliyor. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

Herhalde yerli milli kelimeleri cezbediyor bizi. Bakalım zaman ne gösterecek, inşallah canı yanan olmaz

Nedene zaman alıyormuş anlamadım. ERC20 token i değil miydi bu ?? Smartcontract a mı yazmamışlar manuel gönderiyorlar yani. İşte daha bura da dananın kuyruğu kopuyor. Yalnız umarım yanılırım, umarım güzel şeyler çıkar.
member
Activity: 336
Metahash
Eylem Cülcüloğlu böyle twit atmış.
Nexpara ICO'suna bekledigimiz uzerinde bir talep geldi. Cagri merkezimiz ve chat operatorlerimiz talebe yanit vermekte zorlaniyor. EFT odemelerinin hesaplara aktarilmasi yogunluk yuzunden zaman aliyor. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

Herhalde yerli milli kelimeleri cezbediyor bizi. Bakalım zaman ne gösterecek, inşallah canı yanan olmaz
Pages:
Jump to: