Pages:
Author

Topic: Nexpara Türkiyenin 397.MİLLİ Kripto Parası - page 3. (Read 750 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
Ben de forumda gördüm, Eylem Cülcüloğlu falan varmış ekipte, bu başlık daha güzel olmuş sanki, birde her şeyin başına sonuna milli yerli eklemeye doyamadık. Bir şeyin reklamı bu şekilde yapılıyorsa ben korkarım
member
Activity: 194
Başlık kripto paradan daha güzel olmuş, ülkeye olan güvenin sarsılmasına sebep oluyor bunlar, bir gün güzel proje çıksa güvensizlik yüzünden zorlanacak adamlar
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Yeni dolandırıcılık sistemi bu herhalde artık Türkiyede.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Tam bir scam örneği,alan var mı acaba bunu merak ediyorum. Cidden 397. coin mi ? işe yarayan bir tane coin göremedimde  Huh İnsanları böyle kandırıp yeni yeşermeye başlayan piyasadan soğutuyorlar.
member
Activity: 252
397. kripto parası cok fazla para var piyasada iş gören sayısı yok denecek kadar az. herkez vurgun pesinde kısa zamanda parayı vurup ortadan kaçma peşindeler. böyle yapana kadar hepsı bır araya gelıp adam gibi bir para çıkarsalar daha güzel olur ve uzun soluklu olur.
newbie
Activity: 112
Burada da dolandırıcılık yöntemini bulup, oltaya düşen olursa diye sürekli bu tarz şeyler çıkar. Kısa yoldan vole vurmak tek amaç bu olmuş zaten bizim millette.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Bir önceki başlığa nazaran daha gerçekçi bir yaklaşım olmuş tüm söylenenler havada kalıyor vaadlerin hiç biri gerçekçi değil, zaten piyasaya çıkmadan 1 gün önce reklama başlamaları büyük bir soru işareti
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
397 derken bu gercek sayı mı, bukadar deneme olduğunu bilmiyordum oylesıne bır sayı mı yoksa harbı gercek mı kı gercekse daha kotu durum, en fazla 3-5 tanesini duyduk da. Bigun bitane duzgun basarılı ornek cıkar umarım yakında.
newbie
Activity: 70
Hocam durumu çok iyi özetlemişsin bundan farklı bi durum yok ortada resmen durum böyle ne yazık ki Türkiye'de bu coin anlayan insan tek tük durumumuz içler acısı
member
Activity: 168
ne ara okadar çoğaldı anlamadık o kadar oldu mu harbiden akche sikke biliyoruz o kadar para çıkartmışmıyız ya bunalar hiç reklam yapılmadı hiç duyulmadı  yada bir gecede ortaya çıkıp kapandı Smiley)
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
şu ana kadar hiç bir milli coin iş yapamamışken bu sadece bizim için değil diğer ülkelerin çıkardıkları da dahil yeni hiç bir şey koymadan nasıl bir özgüvenle ben dolandırıcıyım diye bağıran bir token çıkarılabilir. ilginç .
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
naçizane ustalara kıyasla fazla bir bilgim yok bu konularda ancak normal yaşamda bitcoin gurusu olarak görülüyorum Cheesy Cheesy gelen giden ripple alacam yardım et diyor 2-3 dolardan bu yana, düzgün bir şekilde şu anda alım zamanı olmadığını anlatıyorum ripple'da...

şimdi bir de bunlar çıktı, 100 lira atayım ileride bitcoin gibi olur elimde 100 tane olsun mantığı var. ben de diyorum ki 100 liran varsa 300-500 daha bul sigarayı bırak, sigara paranı üstüne koy, git btc al onu da borsaya at ufaktan ufaktan birşeyler al-sat öğren, ileride daha fazla para geçer eline ya da bir pump olur bitcoin'in artar ...hiç paran yoksa bountylere katıl airdroplara katıl birşeyler gelir en azından...bu şekilde anlatılırsa sanırım daha doğru olur, "bu yaptığın yanlış" derken "doğru" olanı da göstermek gerek...
member
Activity: 448
kaç 397 olucak daha neler milli ayağına çıkıcak bu işi bilenlere millinin bi bok olmayacağını biliyolar bu işlerde milli eksi demek ondan uzak durulması gereken token
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
akche sikke nexpara bircok proje var dahasida gelebilir... gidip biraz bitcoin alinda gelecegin ekonomisinde yeriniz olsun
full member
Activity: 532
Merit: 151
Sonunun akche gibi olacağını herkes kestirebiliyor sanırım almayın aldırmayın tek amaçları kısa yoldan zengin olmak bunların
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
youtuber eylemin bu iste olmasi acikcasi sasirtti beni. para tatli gelmis anlasilan. paranin bozamayacagi adam yokmus bunu anladik.
member
Activity: 365
Başlığı açan şahsın verdiği bilgilerden hareketle nexpara kolay yoldan emeksiz zahmetsiz başkalarının parasını toplama metodu. İş yapar mı yapar. Adam zaten düz mantk hesaplamış nufus kadar jeton hem de tanesi 1 lira. Hiç hesap yapmaya gerek yok. Tepeden satış herkese yetecek kadar da var.
full member
Activity: 728
Merit: 151
Katılıyorum dostum. Zaten bizdeki müslümanlıkta Türk usulü müslümanlık, aynen başkanlık sisteminde olduğu gibi , Türk usulü başkanlık sistemi...

ona Türk usülü demeyelim de BOP usülü diyelim..BOP'ta ne olaki diyenler google a yazıp öğrenebilir..Amerikan ılımlı islamı da bunun içindedir mesela....Türk usulünü öğrenmek isteyenler eski orta asya Türk devletlerine bakabilir...

tokenların satılma kısmına gelince...büyük ihtimal site üzerinden kendileri satın alacak tokenları..sonra da bu kadar satış yaptık hede hödö diyecekler  Grin

he bu arada , milleti 7 kere (galiba 7 idi Cheesy ) dolandıran JET FADIL'ı bi izleyin...benim korkum kripto fadılların türemesi..yazık olacak bu millete yine  Grin

https://www.youtube.com/watch?v=GO66-jR4b90
full member
Activity: 490
Merit: 100
Ciddi anlamda SCAM kimseninde o koini alacağınıda sanmıyorum zaten 75 milyonu satmayı bırak 1 milyon bile satamazlar.
full member
Activity: 938
Merit: 115
ya arkadaş yeter ya ülke olarak bir tane scam işimiz olmasın. aq müslümanlık denince kimseye pabuc bırakmayız domuz eti denilince haram yemem deriz böyle sahtekarlık olunca da elin gavuruna rahmet okuturuz. yazık günah artık iyice tiksinmeye başladım. her yerde sahtekarlığımız olmasın artık. bi erde kalitemizi olsun insan gerçekten üzülüyor...

Katılıyorum dostum. Zaten bizdeki müslümanlıkta Türk usulü müslümanlık, aynen başkanlık sisteminde olduğu gibi , Türk usulü başkanlık sistemi...
Pages:
Jump to: