Pages:
Author

Topic: Niye bu kadar tedirginsiniz ? - page 2. (Read 735 times)

full member
Activity: 378
Merit: 103
March 09, 2018, 03:03:45 PM
sağda solda bitcoin zengin ediyor haberleri duyan girdi piyasaya şimdi düşüşe başlayınca tedirgin olmaları çok normal hatta zararına satanlar vs vs
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
March 09, 2018, 02:54:32 PM
köpek balıklarıyla aynı havuzda yüzüyoruz çok normal.
full member
Activity: 364
Merit: 102
March 09, 2018, 02:02:40 PM
adamlar alıştı x10 x20 lere düşüş görünce kaplerine iniyor tabi. bu piaya böyle işte biranda 5 e de katlarsınız parayı hi,çte edersiniz sabrınız yoksa panikseniz hiç bulaşmayın.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
March 09, 2018, 11:31:18 AM
Düşüşleri alım fırsatı olarak görenler ve iflas bayrağını çekenler var, hangisi olmak istiyorsak özgürüz..
full member
Activity: 252
Merit: 105
March 09, 2018, 10:15:49 AM
Tedirgin olmak, temkinli olmak para piyasalarında her an olması gereken bir durum bence, ama abartmamak gerekli çünkü en önemlisi sağlıklı kalmak, bunun içinde moralli olmak gerekir, insan bünyesi sürekli devam eden gerginliği kaldırmaz. Zengin olma yolunda süreniz uzadı sadece diye düşünün.
full member
Activity: 462
Merit: 100
March 09, 2018, 10:11:08 AM
Neden korkmasın tedirgin olmasın millet, yeni başlayan 'enişte bitcoin diye bişey var  çok karlıymış evi köyü satalım biz de kazanalım' diye balıklama atlayanlar için gayet normal bu tedirginlik. Bu işte sabır lazım bir de nerde alıp nerde satacağını iyi bilmek lazım yoksa yok olur birikimler
full member
Activity: 406
Merit: 101
March 09, 2018, 09:37:03 AM
Panik yapılacak bir durum yok , 2 ay öncesi bu kadar sert düşüşü gördükten sonra şuan ki iniş çıkışlar olağan normal durumlardır. dalgalanmalar olacaktır , olması da normaldir. btc belli bir istikrarı yakalamış durumda. panik yok!
member
Activity: 532
Merit: 22
March 09, 2018, 09:20:00 AM
bu coin işine yeni başladım çok düşünce bayağı bi korktum. galiba sabırla beklemekten başka çare yok gibi...
full member
Activity: 314
Merit: 101
March 09, 2018, 09:07:56 AM
sahsen oldukca memnunum bu dususlerden ve hic tedirgin degilim. alim firsati kolluyorum. halen piyasanin siskin oldugunu dusunuyorum. dususler daha da devam edecektir. kriptoya girip izlemekle olmuyor. satacaginiz alacaginiz noktalari iyi belirlemek lazim. uzulme potansiyeli olanlarin isi degil bu. tedirginliklerinin sebebi iflasa dogru gittiklerini dusunmeleridir. ama yaniliyorlar. zararina satan adam kaybeder.
member
Activity: 406
Merit: 12
March 09, 2018, 09:02:06 AM
Bitcoin ne zaman gündem de olsa weak hand tabi edilen kişiler piyasaya giriyor, sonrasında panikle yada ana parayı kurtardıklarında çıkıyorlar.
Sabır bu işin anahtarı.
full member
Activity: 350
March 09, 2018, 08:57:37 AM
bu piyasaya girerken sagdan soldan duyduklarina gore hareket edip biraz coin de ben alayim belki zengin olurum mantiginda olanlar, farkinda olmadan tepeden aldiklari coinlerin dususunu tabiki hazmedemiyorlar. neyseki kayiplar bu piyasada size sabirli olmayi da ogretiyor. cogu insanin buna ihtiyaci oldugunu dusunuyorum
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
March 09, 2018, 08:52:48 AM
Geçen hafta sipariş ettiğim ledger wallet geldi. Az evvel coinlerimi güzelce gömdüm içine ve rafa kaldırdım Smiley Dutluk niyetine yatsın bi kenarda. Bahar’a  yaza olmadı seneye dut verirse yeriz, müteahhit gelirse dutluğu iptal eder inşaat dikeriz, o da olmazsa seneye kışın ağaçları keser sobada ısınırız kardeşim. Tedirgin olmaya gerek yok, dibin dibini görse  bile, bu işi kumar olarak görmeyip yatırım olarak düşünüyorsan seneye bugün kardasın. Btc 9-8-7-6 bin olsa ne olur ki sabaha kadar? Ya da 15 bin olsa bi gecede ne farkeder? Haftaya geri düşmeyeceği ne malum? Beyler bu hesaplar saç ağartır, bi tık öte kel eder, hatta ve hatta sperm kalitenizi düşürür Smiley Akıllı olun, bırakın al satı, yatın kulağınızın üstüne. Kısa vade plan coin piyasasında inanın üzer

Arsa alıp 10 sene bekleyen ataların çocukları kripto parada bir sene bekleyemiyor.
İşlem yapmayan birisinin günlük takip etmesi psikolojisini bozar.
member
Activity: 596
Merit: 14
March 09, 2018, 08:30:25 AM
cunkı herkes geçmişten tecrübeli değil.! herkes o tepelerden girenlerden olusuyor (yanı buyuk cogunluk) tecrübeliler ise altlardan topluyor kazanan kım olcak bakalım
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
March 08, 2018, 06:14:15 PM
Geçen hafta sipariş ettiğim ledger wallet geldi. Az evvel coinlerimi güzelce gömdüm içine ve rafa kaldırdım Smiley Dutluk niyetine yatsın bi kenarda. Bahar’a  yaza olmadı seneye dut verirse yeriz, müteahhit gelirse dutluğu iptal eder inşaat dikeriz, o da olmazsa seneye kışın ağaçları keser sobada ısınırız kardeşim. Tedirgin olmaya gerek yok, dibin dibini görse  bile, bu işi kumar olarak görmeyip yatırım olarak düşünüyorsan seneye bugün kardasın. Btc 9-8-7-6 bin olsa ne olur ki sabaha kadar? Ya da 15 bin olsa bi gecede ne farkeder? Haftaya geri düşmeyeceği ne malum? Beyler bu hesaplar saç ağartır, bi tık öte kel eder, hatta ve hatta sperm kalitenizi düşürür Smiley Akıllı olun, bırakın al satı, yatın kulağınızın üstüne. Kısa vade plan coin piyasasında inanın üzer
full member
Activity: 462
March 08, 2018, 05:58:45 PM
Her zaman kazanmak olmaz. Ben baya bi zarardayım şu an ama yine de pek üzülmüyorum sonuçta riski bildiğim için kazanmak da var kaybetmekte bunun bilimcindeyim. Ama şu ara görüyorum ki herkes bi zararda az sabredin arkadaşlar inanıyorum ki neşeli günler göreceğiz az kaldı. Hangi coin olursa olsun HODL!

Aynen öyle herkes kazanırsa zaten piyasa patlar ama elbet zarar da edeceğiz kar da yapacağız.Bu yüzden dediğiniz gibi en önemli şey sabır bence de ben sabır demekten yoruldum
full member
Activity: 463
Merit: 107
March 08, 2018, 05:56:18 PM
Her zaman kazanmak olmaz. Ben baya bi zarardayım şu an ama yine de pek üzülmüyorum sonuçta riski bildiğim için kazanmak da var kaybetmekte bunun bilimcindeyim. Ama şu ara görüyorum ki herkes bi zararda az sabredin arkadaşlar inanıyorum ki neşeli günler göreceğiz az kaldı. Hangi coin olursa olsun HODL!
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
March 08, 2018, 05:53:13 PM
Vallahi hiç coinmarketi açıp bakmıyorum bile. Mesela bende yüklüce zen ve qtum var şu an kaç para haberim yok. Ne biliyim böyle bir tükenmişlik var. Forumda konuları görüyorum telegramda pinned geçiyorlar haberim oluyor. kartlar çalışıyor. Offline maili gelmezse girip bakmıyorum bile sıkıntı var mı diye.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
March 08, 2018, 04:36:20 PM
İnsanlar bence konuşulan görülen kadar tedirgin değil , fakat artık daha temkinli. Boğa piyasasında kazandıklarını yitirdi insanlar. Bir önceki depresyonun aynısı. Herkesin kurduğu hayaller yarım kaldı yerini acabaya bıraktı. Ayı piyasası bu değil mi , zaten. He bir de şu var tedirgin olanlar olmasa sabırlı olanlar nasıl para kazanacak Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
March 08, 2018, 04:27:05 PM
Mal canın yongasıdır. derler bunun anlamı can çok kıymetlidir ama mal da cana yakın kıymet taşır demektir. Doğal olarak malımız yani kripto paralarımız gözümüzün önünde erirken kişisel olarak bir takım üzüntüler yaşanıyor, kriptonun gelecek olduğuna inancımız tam olsa da ,insan doğasında var bu.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
March 08, 2018, 03:49:22 PM
tedirginlikten daha ziyade can sıkıcı olması. tam toparlandık derken başka bir şey çıkıyor ve can sıkmaya devam ediyor. artık yukarı yönleri görüp rahatmak istiyorum.
Pages:
Jump to: