Pages:
Author

Topic: Niye bu kadar tedirginsiniz ? - page 3. (Read 735 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
March 08, 2018, 03:42:15 PM
borsada küçük ya da büyük kimin parası varsa illaki bir tedirginlik olur ve çok normaldir.burada önemli olan tedirginliğin düzeyi.ne kadar çok risk aldıysanız o kadar tedirgin olursunuz.pskolojiyi bozacak kadar riske girmemek lazım.o riskli para kar olarak dönse bile kişi için tehlikeli..
member
Activity: 210
Merit: 10
March 08, 2018, 03:35:59 PM
Hocam bu bitmeyecek rasyonel düşünüp yorumlayan adamlar değil ki bunlar yatırdıkları parayı 1 haftada pump yakalayıp katlamayı  düşünen, Fanatik gazetesindeki can tango köşesinden banko alır gibi alternatif kripto-paralar kısmından tüyo almaya çalışan adamlardan bahsediyoruz Cheesy Umursamadan yolumuza devam etmeliyiz
member
Activity: 365
March 08, 2018, 03:03:43 PM
Para kaybedip de tedirgin olmamak için ya kaybettiğiniz parayı çok kolay yoldan kazanmış olacaksınız ya da çok varlıklı olacaksınız ki tedirgin olmayasınız. Siz hangi gruptansınız bilmiyorum ama tedirgin olanlar bu iki guruba da girmiyorlar.
member
Activity: 560
Merit: 12
March 08, 2018, 02:57:13 PM
1 ayda paramızın %60 ı erirse  tabi tedirgin olacağız.Oh ne güzel para kaybettik diye sevinecek miyiz? Banka sahiplerine gelecek olursak parayı borsalarla beraber onlar kırıyor zaten. Adamlar niye blockchaine düşman olsun.
member
Activity: 224
Merit: 12
March 08, 2018, 02:50:29 PM
Ülkemiz de bir iki kişi coinlerden iyi para kazandım desin, diğerleri hiç nedir ne değildir diye araştırma yapmadan hemen varını yoğunu önüne gelen coine yatırıyor. Sonra da veryansın ediyor. Böyle insanlar olduğu sürece de bu iş böyle devam edecek. Araştırıp birşeyleri yapmak isteyen insan olmadığı için yapacakta birşey yok. Pek aldırış etmemek gerekiyor.
full member
Activity: 476
Merit: 100
March 08, 2018, 02:30:00 PM
Bence de biraz rahat olmalı insanlar, hep bu tedirginlik yüzünden heyecanla kayıplar yapılıyor panik satışları vesaire geliyor bunları bırakıp bikaç hafta uzak durulsa piyasadan, herşey düzelmiş olcak.
member
Activity: 532
Merit: 29
March 08, 2018, 12:30:30 PM
Daha önce defalarca bu senaryoları gördük ve korku anında panik satışı yapanlar çok büyük oranda pişmanlıklar yaşadılar. Sınırlı bir varlığı, diğerlerinin elimden alabilmenin yolu korku imparatorlukları kurmaktan geçiyor.

Yatırım yapacağınız para sizi zorluğa sokacak bir miktar olmasın, borç harç bu işlere girmeyin diyenlerin bir bildiği var sonuçta. Borç alıp, kredi çekip bu piyasaya girerseniz, bu kadar değişken bir piyasada psikolojinizi sağlam tutamazsınız ve gerisi çorap söküğü gibi aleyhinize gelişir.

Tedirgin olmanın kimseye faydası yok, aksine FUD ortamı ateşine bir odun da siz atıyor olursunuz bu durumda.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
March 08, 2018, 12:17:32 PM
Hiç tedirgin değilim. Bu düşüşlerin sebebi tamamen balinalar yani büyük fonlar ve en büyük balina olan borsalar, illaki böyle düşüşler olacak ve bu piyasaların geleceği volumelerin 5 6 yıl içerisinde forexe yetişeceğine inanıyorum. Ve korkmayın paranız batmaz 1-2 hafta içinde milyar dolarlarına milyar dolarlar katan insanlar bu sektörden çekip giderler mi? Aklınız alıyor mu ? Bu zamanlarda yapılacak en temiz iş bilgisayarların ekranını kapatmak , telefondan blockfolioyu silmek olur. Gidin biraz kafa dinleyin tatil matil yapın. Azcık kafanızı boşaltın yahu  Grin

cem yılmaz'ın bi esprisi vardı "sevgi içimizde" diye https://www.youtube.com/watch?v=hyrQKxRQw6A tatil parası >>> "içinde içinde"  Cheesy Wink
Hocam naptın varı yoğu buraya mı bastın  Grin
boşta duran ne varsa bastım, izin alacam yakında ya evde film izleyecem ya 5* euro ncap dereceli otelde keyif çatacam  Wink
member
Activity: 406
March 08, 2018, 12:16:56 PM
Volatil olduğu için bu piyasaya girip düştüğünde ah vah çekmenin manası yok. Ya profesyon şekilde kendini eğitip stoplu gider, geri dönüşte tekrar alırsın yada alır beklersin.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 08, 2018, 12:14:02 PM
Hiç tedirgin değilim. Bu düşüşlerin sebebi tamamen balinalar yani büyük fonlar ve en büyük balina olan borsalar, illaki böyle düşüşler olacak ve bu piyasaların geleceği volumelerin 5 6 yıl içerisinde forexe yetişeceğine inanıyorum. Ve korkmayın paranız batmaz 1-2 hafta içinde milyar dolarlarına milyar dolarlar katan insanlar bu sektörden çekip giderler mi? Aklınız alıyor mu ? Bu zamanlarda yapılacak en temiz iş bilgisayarların ekranını kapatmak , telefondan blockfolioyu silmek olur. Gidin biraz kafa dinleyin tatil matil yapın. Azcık kafanızı boşaltın yahu  Grin

cem yılmaz'ın bi esprisi vardı "sevgi içimizde" diye https://www.youtube.com/watch?v=hyrQKxRQw6A tatil parası >>> "içinde içinde"  Cheesy Wink
Hocam naptın varı yoğu buraya mı bastın  Grin
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
March 08, 2018, 12:12:13 PM

full member
Activity: 616
Merit: 108
March 08, 2018, 12:04:56 PM
Hep kazanmak için piyasaya girenler her düşüşte demoralize oluyor. Böyle birşey olmayacağını kabullenmeleri lazım.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 08, 2018, 12:01:00 PM
member
Activity: 728
Trphy.io
March 08, 2018, 11:57:51 AM
Çoğumuz günlük hayatta çok yüksek gelirlere sahip değiliz. Şuradan elde edebileceğimiz gelirler birçoğumuzun hayallerini süslüyor.
Hal böyleyken umutların yıkılma ihtimali her insan tedirginliğe itebilir, buna ne yazık ki bir çare yok  Undecided
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
March 08, 2018, 11:51:24 AM
Bu görüşe insanları çok da eleştirmemek kaydı ile katılıyorum, en azından bitcoin konuşulan insanların biraz daha bilinçli olduğu böyle sitelerde insanların patladı gitti gibi söylemlerde bulunması gerçekten çok garip geliyor bana, madem bitcoine veya diğer kripto paralara güvenmiyorsan neden yatırım yaparsın ki demek geliyor insanın içinden.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 08, 2018, 11:23:05 AM
AÇıkçası 2 aydır telkin ediyorum kendimi, daha öncee böyle düşüler oldu geri dönüşü muhteşem oldu falan diyorum kendi kendime.Daha sonra hold etmediğim için kaçırdığım yüzbinlerce doları hatırlıyorum.eğer o zaman sabretseyddim çok iyi paralar kazanabilirdim diyorum ve şuanki durumla böyle başetmeye çalışıyorum.piyasada edindiğim tecrübe sabrın sonu selamettir.umarım aynısı olacak yine

Aynı psikoloji bende de var bu son 1-1,5 aydır. Her gün Mew deki coinlerin %10 ar düşüşleri gerçekten insanı geriyor. Çok sinir bozucu ve yıpratıcı. Dediğiniz gibi bu tedirginliğin sonu selamet olacak da işte. Tecrubeler öyle derken her gün ekranın söyledikleri, üstüne kötü haberler çok geriyor... Sabır diyelim..
full member
Activity: 392
Merit: 101
March 08, 2018, 11:03:10 AM
Hala twitter da silkeleme devam edecek daha da aşağıya çakacaklar tarzı yorumlar okuyorum yahu marketcap eridi gitti tamam biraz daha inebilirde nereye inecek mağmayamı.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
March 08, 2018, 11:00:55 AM
AÇıkçası 2 aydır telkin ediyorum kendimi, daha öncee böyle düşüler oldu geri dönüşü muhteşem oldu falan diyorum kendi kendime.Daha sonra hold etmediğim için kaçırdığım yüzbinlerce doları hatırlıyorum.eğer o zaman sabretseyddim çok iyi paralar kazanabilirdim diyorum ve şuanki durumla böyle başetmeye çalışıyorum.piyasada edindiğim tecrübe sabrın sonu selamettir.umarım aynısı olacak yine
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
March 08, 2018, 10:51:17 AM
~snip
Çok basit. Sağlam coinlere geçiş yapıp çöp coinleri portföyden temizledikten sonra geçen kış yükselişinde realize olduklarımızla tatilimizi yapıp kafa dinlemek en mantıklı hareket olacaktır. Grafiklere bakıldığında hangi aşamada olduğumuz bariz şekilde ortaya çıkıyor.

O zaman %80 nakite dönmek gerekir Smiley

Şaka bir yana sanıyorum haklısınız. Bu ico'lar gaz yapıyor olabilir. O kadar çok whitepaper okuduk ki geçen yıl, kafa çorba gibi oldu. İşin enteresanı 3-4 aylık aradan sonra yine çok güzel işler çıkmaya başladı piyasaya. Sanırım çok bulaştım ben bunlara. Stres seviyemi yükselten şey bu olabilir.

Bir de herşeyi takip etmek çok zor. Her şeyi takip etmek zorunda olmadığıma ikna etmeye çalışabilirim belki kendimi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
March 08, 2018, 10:45:12 AM
İnsanların amacı sadece para kazanmak blockchain bitcoin'in teknolojisi projeler vs kimin umrunda zannediyorsun? Herkes tedirgin çünkü herkes fiyatlarla ilgileniyor

bizim gibi 3. dünya ülkelerinden bahsediyorsan haklısın Smiley
Pages:
Jump to: