Koliko sam shvatio Trofu i cryptofrku, stvar je u tome da se njima gosti ne javljaju ''direktno'' već preko online platformi, gdje obavljaju i rezervaciju i plaćanje.
I nije mi se baš činilo da su ''zainteresirani'' za crypto plaćanje
Di si mene uvalio u to? Niti imam apartmane niti goste, ja sam se samo pozvao na gledanje tekme kod cryptofrke
Mozda bi se trebao i ja bacit u vode iznajmljivanja ali nekako mislim da nemam zivaca za to. Uskoro bi zavrsio u novinama kada bi izbacio nekog gosta jer je djubre na pola odmora.
Sorry, krivo sam te shvatio, znam da smo imali raspravu o tome par stranica ranije, i da si se i ti ''uključio'' u tu raspravu i spominjao također apartmane, madrace i sl. kao i da si s mora, pa sam valjda krivo zaključio da si i ti u ovoj priči
Evo, taman mi danas stiže 7 televizora, 45''. Prvenstvo je, nemoš riskirat s nekim starim kramama jer će ti ljudi sjest na kičmu ako neće moć gledat nogomet. Što je isto OK, da se razumijemo.
Bome si dobar, većina ljudi šta ja znam da da se bave apartmanima su tipa uloži minimalno i oderi goste. Ko da nisu nikada čuli da bi se neki gost možda i vratio ponovno. Kada sam bacao madrac a bome s razlogom jer je preživio par mjeseci inkontientnog psa i kćerke koja se skidala s pelene, lik ga je samo pokupio i rekao da mu je super za apartman
Jel ti ostalo još šta slobodno da se pozovem na gledanje tekme, nosim pive sa sobom
kripto/football/beer meetup ali ne kada igra Hrvatska da ne budu prevelike tenzije.