Ma nije kasno i nije tako teško doći do 1 BTC i više. Treba "samo" imati sreće i ubosti shitaru poput SHIBA koja će u kratko vrijeme napraviti x1000. Za nas koji smo duže u kriptu i volimo mirno spavati je malo teže jer ulažemo u (relativno) sigurnije projekte koji neće u mjesec dana napraviti x1000 ali barem neće niti tjedan dana nakon toga napraviti -99%
Teško je, poprilično. Ako želiš putem SHIBE i sličnog, treba ti bar 100x na način da ne prodaš inicijalni na 3x pa još malo na 10x pa još malo na 50x - što je pametno raditi. Taj YOLO rizik zna upaliti ali dugoročno nije legit strategija.
Mene zapravo baš izluđuje taj 'ma doći do 1 BTC je pušiona' pristup i mislim da je kontraproduktivan za nove ljude u kriptu. Ovaj market ne dijeli novac, kao i drugdje, i ovdje je teško zaraditi.
Ma ja sam bio ironičan... Možda sam ostao neshvaćen jer nisam stavio niti jedan smajli
Naravno da je teško zaraditi lovu u kriptu jednako kao bilo gdje drugdje. Šansa da dovoljno rano pogodiš projekt koji će napraviti 1000x je valjda ista kao šansa za dobiti jackpot na lutriji. Ja sam takve projekte ganjao tijekom prošlog bull runa (sjeća li se netko Oyster Pearl) i zaradio na nekima od njih. Nije bilo baš 1000x ali bilo je prilično dobro. Ovaj put sam puno upućeniji u kripto pa sam samim time i oprezniji. Možda zbog toga nisam zaradio 1000x ali barem sam mogao koliko-toliko mirno spavati.
slazem se da nije lako danas doci do 1 BTC, pogotovo ako kreces od nule
ali nije ni potrebno, bolje da racunas koliko imas npr. ETH, posle flipa ce to biti svima mnogo jasnije, kad "pet rock" krene na dole
nigde se novac ne deli, i mora se razmisljati svakodnevno da bi se napravilo nesto, ako razmisljas da si sa BTC miran, samo ces se probuditi i videti da se svet menja, kao sto se menjao sa BTC-om pre deset godina
Poslije flipa? Misliš na flippening? Govoriš o tome kao da je to garantirana stvar. Znam da se u zadnje vrijeme jako priča o tome ali pričalo se i krajem 2017. godine pa se nije dogodilo. Ne kažem da će isto biti ove godine (Ethereum je sad puno kvalitetniji projekt nego je bio tada) ali nisam baš tako jako siguran da mogu reći da će do toga stvarno doći.