Moj savjet: vadi pomalo profit, nemoj cekati neke imaginarne brojke pa sve utopit odjednom, jer to je cista kocka.
Misliš po malo da mjenjam ostale coine u BTC i ETH? jer sad sa ovom parom što imam neisplati se vadit u kunama, jer mi je cilj zaradit si neku paru sa cryptom. To kažem jer imam ukupno par stotina $ trenutno, a to ako vadim malo po malo nema mi neke dugoročne zarade, barem kako ja gledam
niko ovde nije investicioni savetnik, i ne treba olako da trazis/prihvatas savete od "random" ljudi sa interneta
uradi ono sto mislis da je najbolje za tebe, i tvoj portfolio, tesko je ocekivati da napravis $1M sa $100, pa treba pre svega da postavis realne ciljeve, i onda ides prema njima, godinu za godinom
verovatno je najbitnije da se edukujes, pa da i u vreme "bear" marketa budes ovde i u kriptu, jer je tada prilika za akumulaciju najveca, sto svakako nije u "bull" marketu
i jos nesto - nista nije sigurna opcija, svaka opcija podrazumava manji ili veci rizik
~snip
a flipening mokre snove imaju samo oni koji su prodali sav Bitcoin ranije nego što bi trebalo i sad se nadaju da nešto drugo može prestići bitcoin.
sto se mene tice, ja nisam prodao BTC, iako verujem u flippening, s obzirom da mi je BTC dobar "hedge" u ovom trenutku, jer mi je najveci deo portfolio-a u ETH
prebacio sam 5% u BTC na 0.05, jos cu 5-10% prebaciti ako dodjemo na 0.08, i na 0.10, i onda cekam flip, pa cu prebaciti jos 10-15%, jer ocekujem prilicno jak "retrace" na flipu (ne bavim se tehnickom analizom, u pitanju su samo meni bitni psiholoski nivoi i nisu nikakav savet)
u suprotnom cu na 0.03 vratiti sve u ETH, mada ne verujem u to da cu imati priliku da to uradim