Taj Craig Wright je nestvaran muljator, ne vjerujem ni sekunde u to dok ne vidim nepobitan dokaz.
Što se BSV-a tiče, vjerujem da si u pravu. Isto tako vjerujem da je ovo i cilj toga, napumpati BSV još jednom lažnom pizdarijom.
Apsolutno se slažem s time da bi to bilo bearish za BTC. Ako je samo zbog ovoga cijena BSV-a skočila 300%, zamisli koliko bi skočila da lik stvarno dokaže da je Satoshi? Ali stvarno sumnjam da je to moguće jer da je istina, već bi Wright to dokazao.
Samo problem je što je on sad na sudu izjavio da ima pristup adresi s 1.100.000 BTC-a. Sad postoje dvije mogućnosti:
1. Wright je lagao na sudu zbog čega može u zatvor
2. Wright stvarno ima pristup adresi pa bi cijena BTC-a stvarno mogla pasti
da li postoji dokaz da je ta adresa sa 1.100.000 BTC Satoshi-jeva, ja to nisam tako shvatio? ono što sam ja skapirao je da su to različiti novčanici, jedan Satoshi-jev, drugi koji ima 1.100.000 BTC i Wright i Kleiman su zajedno rudarili. Kleiman je inace bio vrlo interesantna licnost, ali ja njegovo samoubistvo ne mogu povezati sa tim da je za zajednicko rudarenje samo Wright imao privatni kljuc, sve je to prilicno mutno
inace, ja verujem da je Satoshi Nakamoto ustvari Satoshi Nakamoto, iliti Dorian Prentice, kome je to ime sa rodjenja
Pratim malo ovo pa sam naišao na još jedan članak u kojem piše da je Wright dostavio popis s više od 16.000 BTC adresa, ali nije napisao od koga ih je dobio odnosno tko je ta treća strana koja mu je trebala dostaviti dio privatnog ključa koji mu nedostaje.
Najbolji dio mi je gdje piše da mu ta treća strana nije mogla dostaviti privatni ključ (ili ključeve) nego mu je dostavila kriptiranu datoteku koja sadrži privatne ključeve.
Ne znam, meni ovo sve zvuči toliko neuvjerljivo da stvarno mislim da nije istina. Ali opet, ne znam koliko je pametno lagati sudu... Što se tiče dokaza, nije toliki problem je li to dokaz da je on Satoshi ili nije nego je problem što on u tom slučaju može dumpati 1.100.000 BTC-a. Ali rekao je da neće