Pages:
Author

Topic: NPXS kripto parası yaygınlaşıyor: Pundi X için bir gelecek var mı? - page 2. (Read 16950 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
pundixte acaip bir hareket var beyler.su anda 10 sat ama talep cok yukseldil birden.
sanki bir pump seziyorum ben.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Delist olacağını sanmıyorum hatta bnb nin ağına dahi geçebilir. NPXS CZ nin dikkat ettiği projelerden bence bir zaman pump yaparlar uzun süredir 10 satoşiye çakıldı kaldı.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Yok delist olacakmış yok devenin nalı.Bu kafayla eth 85 dolara düştüğünde onu da delist olması lazım dimi.Pundix'in 2 ayı var gibi ama piyasadan bağımsız bir hareket yapabilirmi orası tartışılır.Bunu gerçekleştirirse güzel değerlenir.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bu coin yandı bitti kül oldu artık.Ben yakın zamanda delist olacağına bile ihtimal veriyorum.Ne alan var,ne satan..8 sata kadar düştü.Bu düşüşün sonu ölüm çukuru artık....

Hacı sen kopyala yapıştır haberlere devam et bence. Bir kere pundix e binance destek veriyor. Bu ay ki airdrop bitsin sonra sırada coin burn olayları var. FX token için de swap yapılan tokenler yanacak. Biraz takip et bari
member
Projesi var ekibi iyi bir sürü atraksiyon var tamam da neden bu kadar aşağıda. Projesi ve ekibi çalışan hydro ve bu var ama bunlarda yerde sürünüyor. Bu piyasada projen olacağına hype yakasan yeter yoksa projeyi falan takan yok gibi.
member
Activity: 588
Merit: 22
Bu coin yandı bitti kül oldu artık.Ben yakın zamanda delist olacağına bile ihtimal veriyorum.Ne alan var,ne satan..8 sata kadar düştü.Bu düşüşün sonu ölüm çukuru artık....
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Son bir aydır grafiği inanılmaz stabil devam ediyor. Birçok coin pump'landı bu dönemde. Pundix çok fazla birşey gösteremedi. Yaza bel bağladı herkes sanırım ama bilemiyorum umudumu kesmek üzereyim.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
son 12 gun sonra coin sayısı max olacak. ve fx projesınden dolayıda hergun azalacak. yazın cok yuksek değerleri gorebilir. binance destekli bir coin oldugunu unutmamak lazım
jr. member
Activity: 140
PundiX Arkası sağlam bir proje.. Pos cihazları , PundiX kredi kartları ve Atmleri bulunuyor.Geleceğe yönelik adımları olmasıyla  yatırımcılarında dikkatini en çok çeken projelerden.Boğa sezonunda çok iyi yerlere gelebilir. Cool
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Nasıl tutuyorlarsa artık bu tokeni her yolu deniyorlar. Salmadılar arada bir kar alalım. 8 satoşhiden biraz daha ekleme yaptım bari ortalamam düşsün diye. Satmıyorum inadım inat buralardan bedavaya vermeyeceğim, convert olayı sonlanana kadar sabretmek düşüyor uzun zamandır tutanlara sonu iyi olsun yeter.
member
Bu fiyatlardan alım yapılabilir. Bu ay sonunda da airdrop bitsin ondan sonra yükseliş gelebilir. Ayrıca airdrop olayı ciddi engel. Ondan sonra ekip geri aldıklarını da yakar ve miktar azaltirsa o zaman şenlik başlar.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bende güzel artış bekliyorum Pundix'den.Fiyat olarak iyi bir yere gelmesi lazım.15 gün kaldı airdrobun bitmesine biraz rahatlar Pundix.Bundan sorası ekibin çalışmasına bağlı.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Habire düşüyor burası dip dedikçe o alta doğru salmaya devam ediyor. En büyük sıkıntılardan birisi bu airdrop olayı bu ayda verince bitecek ondan sonra artış beklenebilir. İşleyen bir proje ama toplam miktar çok fazla
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Bu %11 lik airdrop ile ilgili bir sorum olacaktı. Benim elimde 500 bin adet pundix var ve bilerek hiç satış koymuyorum bu airdroptan faydalanalım diye. Bana bu ay 44 bin adet geldi. Bu %9 bile etmiyor. Var mı sebebini bilen arkadaş?

6 günde %2 civarı geldi yanlış hatırlamıyorsam...

Sanırım bu ay dibi gösterip (8-10 satoshi civarı olabilir), ay ortasından itibaren yükselişe geçebilir.

supply canavarı coinler arttı ama pundix'ten yana ses yok! eğer boğa gelecekse böyle projelerin 3-5x artmasıyla dipten hareket kazandırması icap eder. uzun süredir suskunluğunu bu ayki son ödemesiyle tamamlayıp marketteki artışa paralel bir artış göstermesi umuduyla...
+hem satoshi hem ether bazlı diplerini gördü gibi geliyor bana...
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bir kripto paranin insanlardan tekrar para toplayarak yeni bir kripto para olarak ortaya cikmak istemesi gerçekten çok komik, yinede Pundi X’in bunu pozitif olarak kullanacagini ve degerini arttiracagini dusunuyorum.
legendary
bir kısmını ayın sonuna dogru almıştım 25 i gibi.
acaba butun ay mı tutmamız gerekiyor mu yoksa ay sonu snapshot mı alıyorlar sadece?

Hocam bildiğim kadarıyla günlük hesaplanıyor

o zaman boşuna yaygrar koparttım.
bunu tam ogrenmem lazım.gunlk snapshot ise dpgru bana gelen miktar.
hocam gunluk snapshot alınıo hatta gun ıcınde bırden fazla bıle alınıyor olabılır.
legendary
Bu %11 lik airdrop ile ilgili bir sorum olacaktı. Benim elimde 500 bin adet pundix var ve bilerek hiç satış koymuyorum bu airdroptan faydalanalım diye. Bana bu ay 44 bin adet geldi. Bu %9 bile etmiyor. Var mı sebebini bilen arkadaş?

sana yine iyi gelmiş.
ben bu ay %5 aldım nasıl oluyor anlamıyorum.

Sizde ki miktarı bilmiyorum ama ben hiç satış koymadım öylece duruyor. Elimde 500 bin adet var ve %11 olsaydı en az 55 bin adet gelmesi lazımdı. Bu konuda netlik yok. Dedikleri %11 ise nasıl oluyor benim merak ettiğim o
Ayrıca bu airdrop olayları bitmeden pundix in hareket çekeceğini zannetmiyorum. Zaten airdrop dagitilinca aşağı doğru geliyor hemen

bende miktar cok yuksek hocam.heryere mesaj attım resmen iç ettiler npxs lerimi.

nerden alıyorsunuz?benım coınler binancede. gelen rakam 3asagı 5 yukarı dogru gibi geldi. arada al sat yaptıgımdan elimdeki adetler değişiyor ama genel anlamda tutuyor.(1.5m gelmiş bana)

benimkilerde binance da.
benim yaklaşık 7,2 milyon almam lazım 3.5 milyon NPXS aldım.
4 milyon tokenim iç edildi.ve sebebini kimse acıklayamıyor.
siz %11 mi aldınız hocam?

valla max 2mılyon almam lazım. ben 1.5 milyon almısım.hesaplarıma gore 1.5-1.8civarı almam lazım. dediğim gibi alsat yaptıgımdam arada portfoy bıkac gun yarı yarıya dustugu oldu. bana dogru geldi. hıc olduysada 100-200k hıc olmustur ama sanmıyorum dogru gıbı
jr. member
Activity: 140
Npxs Gün geçtikçe sürekli yatırımcısını artırmakta.Kripto para projeleri içinde en çok umutlu olduğum projedir.Ekibi gayet sağlam ve çalışıyor.Binance borsasında.Pos cihazları var.Daha ne olsun.Boğa sezonunda fiyatının çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
acaba butun ay mı tutmamız gerekiyor mu yoksa ay sonu snapshot mı alıyorlar sadece?

o zaman boşuna yaygrar koparttım.
bunu tam ogrenmem lazım.gunlk snapshot ise dpgru bana gelen miktar.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

Pages:
Jump to: