Pages:
Author

Topic: NPXS kripto parası yaygınlaşıyor: Pundi X için bir gelecek var mı? - page 7. (Read 16950 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Bugün bitrex ile binance arasında %60 lık bir fiyat farkı oluştu, hızlı davranıp arbitraj yapabilenlere iyi kar bırakmıştır. Bu ara çok değişik hareketler olmaya başladı pundi x 'de dikkatli davranmak gerek.

milyarlarca olan coinler genelde borsalarin elinde olmayan suni btc leri gercege cevirmesinden baska bir ise yaramiyor.
bu temizleme isleminde app ve kredikarti ile para yatirmada dagil.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Bugün bitrex ile binance arasında %60 lık bir fiyat farkı oluştu, hızlı davranıp arbitraj yapabilenlere iyi kar bırakmıştır. Bu ara çok değişik hareketler olmaya başladı pundi x 'de dikkatli davranmak gerek.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Arkadaşlar Pundix Wallet Airdropunda biriken az miktarı çekmek istiyorum ancak telefonuma sms kodu gelmiyor. Var mı miktar çekebilen?
full member
Activity: 602
Merit: 118
Dün beleş geldi diye 78 bin adeti 13 ten sattım. Oradan gelen ile de bnb aldım. Çünkü bu ieo muhabbetine bnb nin daha çok değer kazanacağını düşünüyorum.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Pundix bana da iyi geldi. Baktım fiyatı düşüyor bekledim. Acele etsem dün 12 den satabilecektim. Şimdi satmaya kalksam en kotu 16 dan satarım.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Pundix sanki bu sefer gereken hareketi çekiyor gibi. Sabah kalktığımda pundix i görünce şaşırdım doğrusu.insallah devamı gelir. FX token %11 derken Mart bitti. Dağıtımlar oldu artık zıplama zamanı.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
yüzde 11 muhabbeti biraz yara açtı Pundix'de.Piyasaya %11 civarında giriş olacak.İlk girişler gerçekleşti bugün.Binance dağıttı.İki ay daha dağıtılacak.Supply ciddi miktarda arttıracak ve haliyle satış göreceğiz.Fiyat 20 sattan buralara indi.Biraz daha inebilir.BTC sert çıkış yaparsa tüm altcoinler gibi yara alır iniş yaşanır.Çok kritik bir süreçteyiz.Dikkatli takip etmekte fayda var.
member
Activity: 244
Merit: 20
Açıkçası airdropların sıkıştırılmış olarak 3 ay boyunca %11 olarak dağıtılacağı haberinden sonra fiyatın artacağını tahmin etmiştim ama yanılmışım. Fiyat her ne kadar usd bazında dengeli gözüksede satoshi bazında baya bi düşüş yaşadı. 20-21 satlardan 13 satlara kadar geriledi. Şu f(x) muhabbettini de çorba gibi karma karışık yapmalarıda bence son kullanıcıyı kızdırdı. Birde uzun vadeye yaymışlar 12 ay boyunca stake muhabbeti nedir arkadaş.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
demek ki binance %11 lik airdrobu desteklemiş. zaten binance ieo muahabbetine son verirse mutlaka pundix i uçurmak için gerekeni yapacaktır.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
sevdiğim bir tokendi ama şu fx muhabbetinden dolayı iyi ki zamanında satıp kurtulmuşum. bazı şeyler son kullanıcıyı yoracak şekilde olmamalı tam tersine 70 yaşındaki bir insanın yapabileceği kadar kolay olmalı. bir de utanmadan kyc istiyorlarmış. ya arkadaş ben binancedeki tokenlerimi cüzdana çekmişim neyin kycsi?
full member
Activity: 602
Merit: 118
Binance %11lik airdrobu desteklemiş bana bugün pundix geldi. Demek ki pundix in bu kadar düşmesinin sebebi buymus. Sadece BTC nin hareketine endeksli değil gibi .
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
3 haneli satoshilere ulaştığında bu halini çok arattıracak Smiley)

Ahahh arastiranadamin selamün aleyküm dediği 3 gün yaşıyor demedi demeyin.  Cheesy
Pundix ten artık uzak durmak gerekli  Grin
member
Activity: 532
Merit: 22
Pundix xwallet cüzdanında FX token verecek şekilde güncelleme yapmış. Ayrıca yeni kyc istiyor. Kimlik ya da pasaport önlü arkalı foto. En sonunda video çektiriyor. Ben yaptım bekliyorum bakalım onay gelecek mi?
jr. member
Activity: 43
Merit: 4
member
Activity: 378
Merit: 14

Pundix ile ilgili bir şeyi gözden geçirmeniz lazım. Yatırım yapanlara saygım sonsuz olsa da riskli olduğunu düşünüyorum. Çünkü ekibin kafası sanki biraz karışık gibi. Ne yapacakları veya yapmak istedikleri çok belirsiz. Ardı ardına kararlar alıyorlar ama uygulama pratiği pek yok. Çıkardıkları telefon bile sadece 500 adet. Pundix'i sadece Enjin'in yaptığı gibi Samsung gibi bir telefonla yapacağı anlaşma bir yere taşıyabilir. Yoksa çok zor. Mesela Apple ile bir çalışma yapılsa uçar yoksa kendi ürettiği telefonu piyasa da kabul ettirmesi çok zor.
member
Activity: 462
Merit: 42
pundix projesi ile ilgili olarak yapılan paylaşıma baktığımzda şunu söyleyebilrim proje çok iyi ekip çok iyi ama bu swap olaylarından dolayı çoğu kişi saatı gtiti başka tokenlere kendine etti
jr. member
Activity: 210
Merit: 2
Pundi X gün geçtikçe gelişmeye ve büyümeye devam edeceğe benziyor.Binancede cüzdanlarında Yüksek Miktarda Pundi X bulundurmaya karar vermişti.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Şu fx gibi değişiklikleri sorunsuz atlattıktan sonra önünün binance desteğiyle baya bir açık olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 302
Merit: 12
Pundix Xwalleti kurdum. Gayet iyi ve hızlı bir cüzdan. Geleceği olduğunu düşünüyorum. Zaten binancenin sahibinin en sevdiği coinlerden diye geçiyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Pundi X POS cihazı olarak kullanılacak olan bir ürünleri olması ve X Wallet gibi uygulamaları olması sayesinde her zaman başarı yakalayacak bir proje olacaktır.
Pages:
Jump to: