Pages:
Author

Topic: İnsanlık tarihindeki en önemli icat nedir sizce - page 2. (Read 502 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
En önemlisi robotlar ve arasından da sağlık alanındaki robotlar ki bu sağlık kalitesini ameliyatların başarı durumunu yüksek oranda arttirdi
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
benim aklımada bir kaç eşya var tam olarak ihtiyaclarımıza cevap veren kendi insiyatifime göre değer sıralamasına koydum 

1- Manyetik Rezonans - MRI cihazı geldi - Sağlık Açısından

2- Gps Navigasyon Google Maps Street Özelliği

3- Uber Taxi Uygulaması ve türevleri

açıkcası çok etkilendiğim keşiflerine saygı duyduğum ürünler
newbie
Activity: 51
Insanlik tarıhınde en onemlı ıcat  Insan saglıgı ıle ılgılı calısmalar.buluslar.hayatımızda cok onemlı bır yer tutuyor,zıra cesıtlı salgınlar nedenıyle ınsanlık yok olurdu.Bunun yanında ates ve ıletısım araclarıda onemlı buluslar.
newbie
Activity: 50
Insanlik tarihinde en onemli icat  bence iletisim araclari.zira bu sayede aninda her seyden haberimiz oluyor,toplumlar birbiriyle kaynasiyor, ve iletisim kuruyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
sanırım ateş, tekerlek, yazı ve matematik olmasaydı hiç bir gelişim olmazdı.
member
Activity: 933
Merit: 10
bana göre internet. internet sayesinde bilişim çağı başladı ve bilgiye ulaşmak kolaylaştı. 90'larda telefon görüşmelerinde bile zorluklar yaşanırken şimdi skype vs. dünyanın öbür ucundaki kişilerle görüntülü bir şekilde bile iletişime geçebiliyoruz. çağımızı hızlandıran ve geliştiren en önemli icattır bana göre internet.
newbie
Activity: 70
 Bence logar sistemleri önemli bir icad dır insan oğlu veba nın pencerenden alan icad lardan biridir
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
İnsanlık tarihinin en önemli icadı bence elektiriğin bulunması ve bu alanda Nicola Teslanın yaptıkları işler ve kablosuz elektirik iletimini bize kazandırması , durup şöyle bir çevremize bakalım şuan kullandığımız tüm kablosuz ürünlerin bu adam tarafından bize kazandırdığını gördüğümüzde adamın yaptığı işin ne kadar önemli olduğunu anlarız.
newbie
Activity: 39
Direk tekerlek geldi aklıma nedense  Cheesy Cheesy
member
Activity: 208
makineler, makineleşme tarım toplumlarından başlayıp sanayi devrimine ardından günümüze uzanan insanlık tarihinin gördüğü en büyük icattır
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
Para para para, en önemli icat mı bilemem ancak en şeytani icat olduğuna eminim bu şeyin icadından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı dünya tamamen değişti
brand new
Activity: 0
Bitcoin...

member
Activity: 223
Merit: 11
ateş,yazı,internet çağlara bölersek böyle sıralarım 3üde pek çok şeyin seyrini değiştidi çünkü.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
İcat değil ama elektriğin kesfedilmesi ve onun kontrol edilmesi. Benim için şu anda en çok istediğim ve beklediğim ise yıldırımın kontrol altına alınması ama maliyetinin yüksek olduğu için araştırma yapılmıyor olabilir
member
Activity: 110
Akıllı cep telofonu, dünyayı farklı yer haline getirdi.
newbie
Activity: 196
Kendi bulunduğum hal itibariyle en büyük icat bence 'gözlük'. Kendileri olmasalar 2 metre önümü göremiyorum, anlayamazsınız  Grin
hahahah 2 derece miyop biri olarak çok iyi anlıyorum sizi ama hiç aklıma gelmemişti Cheesy
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
Ateş su hava tahta:) kripto para desem.bir çığır açtı.
newbie
Activity: 210
yazı ile tekerlek heralde onlardan iyi icat mı olur.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Kendi bulunduğum hal itibariyle en büyük icat bence 'gözlük'. Kendileri olmasalar 2 metre önümü göremiyorum, anlayamazsınız  Grin
jr. member
Activity: 90
Merit: 2
Bütün icatların ayrı bir önemi var. Ateş,dil,elektrik vs. daha ismini sayamadığım birçok şey. Hepsinin birbirinden az veya çok ne kadar önemi olursa olsun bence en önemli icat para. Şu anda bütün icatlara hükmedebilen ve zirvede olan para maalesef. Daha iyisini bulabileceklerini de sanmıyorum bu saatten sonra.
Pages:
Jump to: