Pages:
Author

Topic: İnsanlık tarihindeki en önemli icat nedir sizce - page 3. (Read 502 times)

jr. member
Activity: 210
Merit: 6
ateş
yazı
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Para.
olması mı daha iyi yoksa olmasa mı daha iyiydi bilemiyorum açıkçası  Huh olması ayrı dert olmaması ayrı dert

Dünyadaki birçok icat / keşif / ürüne baktığımızda aslında özünde çok değersiz olduğunu görüyoruz.
Mesela elektriğin mucidi William Gilberd.Elektriği bulduğunda ve bunu paylaştığında ne kazandı ?
Mesela Treni keşfeden adam Bridges Adams Treni keşfettiğinde hayatı nasıl değişti ? veyada ne kazandı ?
Parayı lidyalılar keşfetsede kimine göre lidyalılardan öncede birileri bulmuş.Peki lidyalılar veyada ondan önce parayı keşfedenler ne kazandı ? hayatlarında ne değişti ?

İnsanoğlu üretime destek vermek yerine, tüketime destek veriyor.En büyük hata belkide burda.
Yarını düşünmeden bugün için yaşamak....
Zaten yarını düşünseler böyle olur muydu? Herkesin tek derdi bir an önce tükensin ve yerine yenisi satılsın. Hiçbir şey ihtiyaca yönelik üretilmiyor. Kısa bir süre iş görüp sonra çöp oluyor. İnsanların tek derdi daha fazla kazanmak bugün kazanmak. Sonumuz ne olur,meçhul..
jr. member
Activity: 88
Merit: 3
Para.
olması mı daha iyi yoksa olmasa mı daha iyiydi bilemiyorum açıkçası  Huh olması ayrı dert olmaması ayrı dert

Dünyadaki birçok icat / keşif / ürüne baktığımızda aslında özünde çok değersiz olduğunu görüyoruz.
Mesela elektriğin mucidi William Gilberd.Elektriği bulduğunda ve bunu paylaştığında ne kazandı ?
Mesela Treni keşfeden adam Bridges Adams Treni keşfettiğinde hayatı nasıl değişti ? veyada ne kazandı ?
Parayı lidyalılar keşfetsede kimine göre lidyalılardan öncede birileri bulmuş.Peki lidyalılar veyada ondan önce parayı keşfedenler ne kazandı ? hayatlarında ne değişti ?

İnsanoğlu üretime destek vermek yerine, tüketime destek veriyor.En büyük hata belkide burda.
Yarını düşünmeden bugün için yaşamak....
newbie
Para.
jr. member
Activity: 88
Merit: 3
Para.
newbie
İnsanlık tarihindeki en önemli icat nedir sizce? Benim aklıma ilk elektrik geldi nedense Smiley
Pages:
Jump to: