Pages:
Author

Topic: o kadar çok ico görüyorum ki ? Neden bu kadar çok var? - page 3. (Read 634 times)

member
Activity: 336
Merit: 11
Maliyeti yok. Çok az bir bilgin olsa bile rahatlıkla ıco yapabilirsin. Hatta çoğu ıco da takım bile yok bir kaç fotoğraf ile işi hallediyorlar fotoların sahibinin haberi bile yok.
Koy %5 bounty yi
Sosyal medyada biraz yankı yap. Tamamdır bu iş
newbie
Activity: 171
Merit: 0
valla hocam herkes kolay paraya öyle bir alıştı ki, bitcoin - ico vs kolay para diye işlendi insanların kafasına
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Herkes heybesini bir şekilde doldurmak istiyor, bu sebeple de güzel yada değil , faydalı yada değil gibi ayrımları yapmadan nasıl para toplayabilirim derdinde. Bu sebeple arada ki güzel projelerde bundan nasibini alıyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Birçoğu birşeyler yapiomus gibi yapıp paraları toplayıp ilk borsada satma derdinde . iyileri varmı elbet var onlarin da projelerini başarıya ulaştırmaları yılları alacak
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
çünkü millet kolay yoldan para toplamanın yolunu buldu. bi whitepaper oluştur. tokeni rahat. hop 5-10 milyon cukkala. temiz para. yapabilen çarpıyor. sonra ortalık çöp oluyor.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Çok ico olabilir ama ico platformlarının %90 oranında scam yahut başarısız olduğunu biliyorum. Çok ico çok kazanç değil ico pazarının sonu olacak gibi görünüyor. Dolandırıcılara karşı dikkatli olun.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
hızlı zengin olmanın bilinen yollarından biri ico projesi yaratmak. Beş tane eleman bir araya gelir fikir tamam ortada tek satır kod olmadan çalışan ürün olmadan para toplamaya çalışır.
newbie
Activity: 212
Keşke bende bilsem neden bu kadar çok ico olduğunu her projem var diyen ico yapıyor topluyor takımı zaten %90 ı scam çıkıyor alan gidiyor veya ortaya hiç bir şey çıkaramıyor sonra battık diyip kapatıyolar kepenkleri.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ben piyasaya ilk girdiğimde icolar 1 milyon doları geçince seviniyorduk. Şimdi adamlar 15-20 yi beğenmiyor. Çoğu ico bir halta yaramıyor. Sonrada nie fiyatı bu kadar düştü diye söyleniyoruz.
sr. member
Activity: 494
Merit: 250
Bir ekip kur, biraz para ayarla sudan ucuza ıco yapılabiliyor, getirisi proje sahipleri için mükemmel, karşılığında ne veriyor kendi tokenini bir çoğu borsaya girmeye bile üşeniyor.
newbie
Activity: 159
İco lar bu piyasanın hareketli yanı sürekli bir gelişme ve akış halinde piyasa ve bence doğal bir denge arıyor devletler resmen tanıyıp kurallar getirdiklerinde icolardada yavaşlama olabilir.
newbie
Activity: 56
ico çıkarmak o kadar kolay bir hale geldi ki artık millet de şaşırıyor. yani bırakın yatırım yapmayı kampanyaya girmek bile dert. ben uzun süredir bu işi yapan bir arkadaştan yardım aldım kampanya için.
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
Eskidenmiş o icodan kazanma devri biz kaçırdık valla.
member
Merit: 14
Herkesin en kolay yoldan para kazanma arzusu nedeniyle olan durumdur kesinlikle. Her fikri olanın ortaya dökülmesi piyasayı zorlaştıracaktır. İnsanlar hangi projeye destek vereceğine karar veremiyor. Birbirine benzeyen ve mantar gibi türeyen ICO lardan korunmak lazım.
member
Activity: 574
cmcdeki rakam doğru değil. cmc de yerini almayan bir ton token daha var. bence sayı 2000'in baya üzerinde. ama işte günde 1000 dolar kadar bile hacme sahip olmayanlar var. ethere bakıyorsun iyice düştü. ne zaman toparlanacak artık bilmiyorum. bu piyasanın aşırı düşmesi yaşanırken ne alsak zararda gibiyiz.
newbie
Activity: 11

ICO  yatırımları da  oldukça  riskli durumda. ICO bitiminde -10x, -20x ler oldukça  yaşanır  olmakta.
member
Piyasaya sürülen ICO lar birbirini tekrarlar tarzda olmaya başladı. Aynı proje başlıkları, aynı soruna çözüm bulma amacı, aynı vaatler...  Kenarda biraz birikmiş param var hadi birkaç arkadaşımı kandırıp bir cafe açalım ve batalım mantığından kurtulmak lazım. Şirketler, fikir sahipleri vs. birleşin ve ortaya sürdürülebilir, diğerinin tekrarı olmayan desteklenebilecek bir proje koyun.
newbie
Activity: 33
Özellikle piyasa bu haldeyken bir ico'ya girmenin çok mantıksız olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Her şeyin belli bir doğuş dönemi,yükseliş dönemi,zirve dönemi ve çöküş dönemi vardır. Bana göre kripto dünya geçen sene zirvesini yaşadığı için kalabalık bir çöplük oluştu ve çöküşe gidiyor.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Hepsi boş %99.99 u yok olacak hatta ico satışından sonra bile borsaya girmeden ekibi kaçıyor.Hiç bir icoya güvenilmez ekibi ve proje ne kadar iyi olursa olsun reklam yapamazsa yine yok oluyor.
Pages:
Jump to: