Pages:
Author

Topic: o kadar çok ico görüyorum ki ? Neden bu kadar çok var? - page 5. (Read 634 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Ağzı olan konuşuyor misali ico yapabilen bu işe giriyor  Grin Önemli olan yatırımcılarında çok iyi konuşanları anlayıp ona göre yatırımını yapması..
brand new
Activity: 0
Merit: 16
ben de artık ambale oldum aynı şekilde, resmen deli gibi kripto para var, dolu yani say say bitmiyor, bir de icoların ardı arkası kesilmiyor
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Ardı arkası kesilmiyor çünkü uygulanacak yeni alan bulamasa bile uygulanmış bir alanda daha iyisini yapma iddiasıyla piyasaya giriyorlar. a101 bim var diye piyasaya girmese miydi mesela. Bu iş de bunun gibi işte.
member
Activity: 560
Merit: 57
Kolay yoldan para kazanmak için insanların yaptığı yeni bir uyanıklık çeşidi olduğunu düşünüyorum bu durumun başka bir mana çıkarmak yanlış olur
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Blockchain teknolojisini uygulayacak yüzlerce belki binlerce alan olduğu için bu kadar çok ico var. E bir de onlardan iyi yaparız diyenler de var. Tabi tokatçıları da unutmamak lazım. Sonuç da bu oluyor.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Şu devirde para kazanmanın en kolay yollarından biri oldu çünkü, az biraz bilgiyle bir token oluştur, bir internet sitesi, sosyal medya hesapları derken al sana ico. Bir de bounty yapıp reklamı tamamladın mı gelsin BTCler ETHler.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Walla görüyoruz ama çoğu maalesef scam falan çıkabiliyor kaliteli icolar azaldı eskiden yatırım yap x10 al diyorlardı çok güzel para görünüyordu sadece bekliyordun Smiley
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
daha önce bu konuyla ilgili bir şey okumuştum. neo tabanlı projelerin ciddi olduğu, yatırımlar ve hedefleri olduğu söyleniyordu. bodoslama atlamamak lazım her coine tabii.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
O kadar saçma bir durum ki, insanlar bedavadan para kazanmak için bu yolu tercih ediyor. Özellikle rus projelerinden uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü 1-2 yazılımcı bir araya gelip ICO yapıyor sonra da güzel bir para toplayıp ortadan kayboluyorlar. Tahminen gelecekte denetleme firmaları, bu ICOları incelemeye başlayacak, yatırımcı da denetçi olmayan ICO'ya para yatırmayacak.
newbie
Activity: 65
Merit: 0
geçen gene burada gördüm haberi, Rusya'da ico projesi başlatmanın ne kadar ucuz olduğuna dair. bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. ico projeleri girişimciler için hem ucuz bir start-up hem de karlı.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
şu ara mümkünse hiç birini alıp elinizde tutmayın. atonomi, oneledger gibi çok yüksek beklentiye sahip ico lar bile malesef çakıldı. vc lere private sell lerde %1000 e yakın bonuslar verildiği söylenmekte. bu bonuslar verilincede hal böyle oluyor;
https://tokenstats.io

fakat yinede gelecek icolardan ankr ve nex in güzel işler yapabileceğini düşünmekteyim ikisinede wl aldım ve katılım haklarımı sonuna kadar kullanacağım. bu sene başka ico düşünmüyorum.
member
Activity: 196
Merit: 10
Çünkü kolay yoldan para kazanmak için daha easy bir yol gözükmüyor. İnsanlar fırsatcılık yapıp bu durumu kovalıyor. Başka bir mannası olduğunu düşünmüyoruö
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
çoğu çöp çıksada sonuçta kripto para gelişen bir teknoloji haliyle scam çıksada bir şekilde bu tarz çalışmalar olacaktır.
full member
Merit: 100
Şu an dolanan tüm icolar için olmasa bile çoğu ico bir süre sonra kapatıp gidecek. Sebebi belli piyasa çok kötü ve yanlış bir zamanda giriş yaptılar. Yatırımcılar bile çekimser bu konuda. Muhtemelen sadece çok sağlam proje üretip yoluna projesi ile devam edebilecekler kalacaktır.
full member
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bu icoların %90 bile çöp diyolar ancak iyi araştırıp geri kalan o %10 kısmından bir kaç icoya yatırım yapılsa bayağı kar elde edilir onunda uzun araştırmalar ve sabırla olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 462
Merit: 10
Nitelik açısından birçoğu sınıfı geçemez projeler için ICO'lar düzenleniyor.
Uzman ıco analistleri boşuna coinlerin %90'ı çöp demiyorlar gerçekten.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
İco olması iyi ama boş icolar cok var bunları ayırabilecek bir mekanizma olsa çok iyi olacak kimileri insanları dolandırdıp kaçıyor. Umarım bunları önlerler.
member
Activity: 504
Merit: 12
Çok fazla ico olmasına rağmen çok fazla yatırımcısı da var eğer yatırımcı bulamazlarsa düşer bunların sayısı ve aslında büyük oranda piyasa bunlarla beraber işliyor.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Ico'lar en az emekle en kolay para toplama yöntemi oldukları için bu kadar ilgi gördüler. Bir startup projesinin onlarca milyon dolar para toplayabilmesi için çalışan bir ürünle beraber kullanıcılara sahip olması, ve çok sayıda şartı yerine getirebilmesi gerekir. Ico'lar bunların hiç biri olmadan akla mantığa sığmayan paralar toplamayı başardılar, ve bu da yazılımcı geçinip yatırımcıların ırzına geçmeyi amaçlayan çakalların iştahını kabarttı.

Bunun sonu ne olacak? Bu projelerin pek çoğu yaşayamayacak, çünkü toplamayı amaçladıkları paranın karşılığını verecek bir ürün çıkaramayacaklar. Yatırımcılar zarar etmeye başladıkları için yeni Ico'lar daha zor para toplayabilecekler ve para toplayabilmek için çok farklı yollara başvuracaklar.

Herşeye rağmen aralarında başarılı olanlarda olacak. Bizim için önemli olan bunları tespit etmeyi başarmak.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Rusyada ICO maliyetinin 1.500 dolar olduğunu okudum geçenlerde, fikrin varsa ICO düzenlemek kolay, hatta sen ICOya başla fikir sonradan da gelebilir Grin  ICOların kurallara bağlanması ve denetlenmesi şart oldu.
Pages:
Jump to: