Pages:
Author

Topic: OAX 5 Milyon Airdrop Yapacağını Duyurdu - page 3. (Read 24470 times)

member
Activity: 633
Merit: 15
October 28, 2018, 01:07:51 PM
Elimizde tutup bekleyene kadar ne atları kaçırıyoruz. Kazanmak için doğru zamanda doğru koine geçiş yapmak ve karı görünce satmak gerekiyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
October 28, 2018, 01:03:44 PM
Bu airdroptan çok elinde tutanlara token vercekler airdropla alakası yok yani beleşe dağıtmayacaklar holdlar kazanacaklar valla iyi dağıtacaklar diyemiyorum çünkü çok holderı vardır bunun çok bişeyler gelmez listelendiği borsalarda çok iyi
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 28, 2018, 12:31:25 PM
Oax bir yıl elde tuttuğum bir projeydi neredeyse, fakat bu tarz tokenlara artık gerektıgınden fazla onem vermıyorum acıkcası, hep yapıcaz edıcez denıyorlar ama yıl gecıyor hıcbısey yok ortada.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
October 27, 2018, 06:02:44 PM
Airdrop için tuttuğum tokenlerden komple çıkış yaptım ne de olsa airdrop dağıtıldığında %100 dump gelecek.
Oax ekibi zaten çok yavaş çalışıyor, fazla güvenmiyorum artık bu ekibe.
Eth tokeni tutmak yerine koin tutmayı mantıklı bulduğumdan özellikle şu sıralar Stratise geçiş yaptım.

Daha önce de dediğim gibi OAX sıradan bir merkezi olmayan borsa geliştirmiyor yoksa diğerleri gibi kısa sürede geliştirilip piyasaya sürülebilirdi ancak birçok konuda da mevcut dex'ler gibi merkezi borsalar ile rekabet edemeyecek durumda olurdu.
sr. member
October 27, 2018, 05:55:12 PM
OAX'ı çok duyuyordum ama bu ara pek sesleri çıkmıyor. Aslında merkezsiz borsayı ilk yapmaya çalışanlardan, şuana kadar iyi yol katetmiş olmaları lazımdı.

Etti zaten: https://gitlab.com/oax

Ayrıca yazılım dışındaki alanlarda da çok yol katetti: https://medium.com/@OAX_Foundation
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
October 27, 2018, 04:51:25 PM
OAX'ı çok duyuyordum ama bu ara pek sesleri çıkmıyor. Aslında merkezsiz borsayı ilk yapmaya çalışanlardan, şuana kadar iyi yol katetmiş olmaları lazımdı.
member
Activity: 252
October 27, 2018, 04:29:28 PM
güzel airdrop şansı ama bekletme süresi çok fazla bazı arkadaşların işine yarayabilir hodl yapanların özellikle ama güünlük al sat yapanlar için parasını bağlamayacağını sanmıyorum
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
October 27, 2018, 02:26:51 PM
Daha önce oax a karşı büyük birvilgi olduğunu gördüm eğer yayınlandıysa bu kampanyayı arayıp bulacağım. Bu kez katışabilirim teşekkürler.
member
Activity: 633
Merit: 15
October 27, 2018, 02:14:00 PM
Airdrop için tuttuğum tokenlerden komple çıkış yaptım ne de olsa airdrop dağıtıldığında %100 dump gelecek.
Oax ekibi zaten çok yavaş çalışıyor, fazla güvenmiyorum artık bu ekibe.
Eth tokeni tutmak yerine koin tutmayı mantıklı bulduğumdan özellikle şu sıralar Stratise geçiş yaptım.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
October 27, 2018, 02:02:32 PM
Detaylar belirlenince dusunulenilir.  Yalniz bu sekilde olan airdroplardan zarar edilebiliyor.  Insanlar alirlarken birileride satabilir.
sr. member
October 27, 2018, 12:15:17 PM
Konu takipçilerine bir sorum olacak?
Bu air drop dan oax alabilen var mı?
bana 1 tane bile gelmedi.
yanlış yaptığımız bir şey mi var merak etmekteyim?

Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Airdrop, cüzdanda 17 Temmuz 2018 ve 16 Ocak 2019 tarihleri arasında tutulan ortalama günlük oax miktarı veya direkt 16 ocak tarihindeki miktar baz alınarak 16 Ocak'tan sonra yapılacak. 16 ocak tarihine kadar coinleri cüzdanda tutmak gerekiyor.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
October 27, 2018, 12:05:08 PM
Konu takipçilerine bir sorum olacak?
Bu air drop dan oax alabilen var mı?
bana 1 tane bile gelmedi.
yanlış yaptığımız bir şey mi var merak etmekteyim?

Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
member
Activity: 448
OAX in bounty si oldukça az veriyordu hatırladığım kadarıyla birde airdrop verecek zaten fiyat yerlerde sürünüyor o yüzden sıkıntı olur fiyat açısından.
sr. member
Merit: 252
Bol keseden böyle bir projenin token dağıtması hoşuma gitmiyor. Fiyata olumsuz etki yapacaktır. OAX ,piyasada ki bir çok çöp coin ve projelere göre sağlam duruşuyla dikkat çekiyordu ama artık gözümde zayıfladı. Zaten fiyatlar diplerde, ben olumsuz bakıyorum.
sr. member
Arkadaşlar şuan telegram kanalına girip merak ettiğiniz soruları sorabilir ayrıca ödül kazanabilirsiniz> https://t.me/openanxteam

Sanırım 30-40 dakika içinde AMA bitecek acele edin!

sr. member
Hocam bu oax imza ödüllerini her ay dağıtıyor mu? Bilgisi olan var mı? Yoksa tüm kampanya bittikten sonra mı dağıtım yapacaklar acaba. Çünkü bir adres kaydı yaptığımı hatırlamıyorum bi sorayım dedim Türkçe konuyu bulunca.

İmza kampanyası başvuru formunda girmişsindir adresini, ödüller her ay sonunda 15 gün içinde dağıtılıyor ayrıca herhangi bir haftanın sonunda çıksan bile o haftanın ödülünü ay sonunda alabiliyorsun.
member
Activity: 238
Merit: 14
Hocam bu oax imza ödüllerini her ay dağıtıyor mu? Bilgisi olan var mı? Yoksa tüm kampanya bittikten sonra mı dağıtım yapacaklar acaba. Çünkü bir adres kaydı yaptığımı hatırlamıyorum bi sorayım dedim Türkçe konuyu bulunca.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Airdrop üzerine master yapmış biri olarak çok karlı olacağını sanmam çünkü hepsini bir anda bassalar fiyat düşer zamana yaysalar kim bekleyecek yani tam bir oax'ın mevcut durgun halini değiştirmeyecek bir airdrop olacak gibi umarım yanılırım bounty'sinden aldığımı satmayacam bakalaım ne olacak  Cheesy
full member
Activity: 532
Merit: 151
Aynısını ins token holderlara yapmıştı ve airdrop daha dün bitti ama airdrop diye alan olduysa 3x zarar etti umarım oaxda böyle olmaz
sr. member
Arkadaşlar yarın OAX Telegram kanalında çevrimiçi bir AMA (Ask me anything) yapılacak - https://t.me/openanxteam

Yarın İstanbul saati ile 12:00-13:00 arasında olacak

Katılıp OAX ekibine istediğiniz soruları sorabilirsiniz !

Şuan reddit'de gönderebileceğiniz sorular için ödül kampanyası sona erdi ama AMA esnasında sorulan sorular için de ödüller olabilir şuan tam belli değil

Pages:
Jump to: