Pages:
Author

Topic: OAX 5 Milyon Airdrop Yapacağını Duyurdu - page 5. (Read 24470 times)

member
Activity: 238
Merit: 14
Fiyatı çok etkileyeceğini sanmıyorum. Marketi olan bir coin airdrop yapması satışına katkı sağlayacaktır. Muhtemelen elinde olmayanlarda almak isteyecek ve satışa ve fiyata katkı sağlayacaktır.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bence de çok ağır kalan bir proje. Yapacakları airdrop adeti çok yüksek ama çok fazla talep olacağı için kişi başına düşecek miktar az olacaktır diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 196
Oran aslında oldukça yüksek. 5 milyon token dolaşımdaki miktarın 5 te 1 ine denk geliyor. Yinede zamana yayacakları için fiyata negatif etki etmeyecektir.
jr. member
Activity: 252
Snapshot takvimi belli olduktan sonra fiyatta hareketlenme olacaktır. Snapshota kadar fiyatta çıkış sonra düşüş gibi.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
evet açıkldılr ama ne yazıkkii oax beklediğim fiyata hala ulaşmadı hala bu fiyatlarda durması olaması şaşırtıyor beni o yüzden size tavsiyem bu fiyatlardan alp bekleyin uzun vadede çok guzel çıkacagını düşünüyorum
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
oax fanı çoktu ama proje ağır kaldı sanki. bir türlü beklentileri karşılayamadı bana göre
member
Activity: 406
Merit: 10
Bende twitterda gördüm, cüzdanda tutanlara verilecek muhtemelen. 6 ay gibi uzun bir süreye yayacaklar.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Sempati duyduğum tokenların başında geliyor OAX.

Yani iyi niyetle çalıştıklarını görüyorum, umarım bu emeklerinin karşılığını alırlar.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
OAX 5 Milyon Airdrop Yapacağını Duyurdu, 2018 için planlanmış bir Token satışı yok

Platform prototipimizin kısa süre önce piyasaya sürülmesinin ardından, bugün OAX Foundation'da sizlere daha heyecan verici haberler sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Birincisi, projeye olan bağlılığı için token sahiplerini ödüllendirmek üzere 5.000.000 OAX airdrop'u yapıyoruz. İkincisi, OAX'ın güncel geliştirme programını finanse etmek için yeterli mali kaynağı olduğu için bu yıl yeni bir token satışı olmayacak.

Airdrop ne zaman?

16 Temmuz 2018 ve 15 Ocak 2019 arasında.

Airdrop, kısa bir süre içinde yayınlanacak olan, projeye bağlılığı teşvik eden bir formülü kullanarak sahip olunan token miktarına göre yapılacaktır.

Özel ayrıntıları ve koşulları çok yakında açıklayacağız. Lütfen bizi web sitesi ve sosyal medya kanalları üzerinden takip etmeye devam edin.

Makale: https://medium.com/@OAX_Foundation/oax-announces-5-million-airdrop-no-token-sale-planned-for-2018-25953d9d6351

Resmi site: https://www.oax.org/en/
Pages:
Jump to: