Pages:
Author

Topic: [ÖDÜL] DIGITAL TICKS - EMTİA-KRİPTO BORSASI! $670K ÖDÜL - ✅ HARD CAP AŞILDI ✅ - page 3. (Read 1353 times)

jr. member
Activity: 146
Merit: 1
adamlar bounty i bitirmediler farklı planları var sanırım ama başarılı bir sonuç elde ettiler hadi bakalım.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
arkadaşlar hardcap yaptı. geçmiş olsun harika bir satış oldu bana kalacak olursa herhangi bir sorun olmazsa bountyden ilk girenler çok güzel gelir elde edecek.

Aynen hocam güzel bir ödül bırakır diye düşünüyorum
full member
Activity: 616
Merit: 118
arkadaşlar hardcap yaptı. geçmiş olsun harika bir satış oldu bana kalacak olursa herhangi bir sorun olmazsa bountyden ilk girenler çok güzel gelir elde edecek.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Beklediğim bir sonuçtu uzun zamandır takip ediyorum kendilerini ancak forumun yerel kısmında pek fazla talep görmüş değil ancak adamlar ciddi satış gerçekleştirdi ancak ödül pek iç açıcı değil belki hold durumunda kalırsak karlı çıkarız.
full member
Turkish Translator
Arkadaşlar HARD CAP'e çok çok az kaldı. Satışların bitmesine 9 gün var, bitmeden Hard Cap gelecektir umuyorum.

member
Activity: 434
Merit: 16
Ulan pek içime sinmediği için bounty'i yarıda bırakmıştım. Keşke bırakmasaymışım adamlar hardcap yapacaklar. Neyse artık kazanacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.
jr. member
Activity: 111
Merit: 1
satışları çok başarılı hardcap yapmalarına birşey kalmadı bounty e giren arkadaşlar için olumlu günler bekliyor gibi
full member
Turkish Translator
Arkadaşlar Tier 3 de aşıldı ve son hedef olan HARD CAP'e doğru ilerliyor proje. Satışların bitmesine yaklaşık 20 gün var.

full member
Turkish Translator
Tier 3'e yaklaşılırken, satışların bitmesine 25 gün kaldı ve hedef hard cap.

full member
Turkish Translator
Tier 3'e doğru başarıyla yaklaşılırken, Digital Ticks Token Satışının bitmesine yaklaşık 1 ay var

Kalan 1 ayda hard cap'e ulaşılır mı merak ediyorum bakalım. Proje çok güzel ilerliyor tier3'e her türlü ulaşılır gibime geliyor. Haziran 22'sinde bountyler bitiyor yani 1 ay daha uzatıldı, konudaki tarihleri de güncelleyebilirsin istersen.

postun altındaki güncellemeye yazmıştım fakat tepedeki tarihi güncellememişim teşekkürler hocam.
Başarılı gözüküyor ICO, hard cap yapar umarım.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Tier 3'e doğru başarıyla yaklaşılırken, Digital Ticks Token Satışının bitmesine yaklaşık 1 ay var

Kalan 1 ayda hard cap'e ulaşılır mı merak ediyorum bakalım. Proje çok güzel ilerliyor tier3'e her türlü ulaşılır gibime geliyor. Haziran 22'sinde bountyler bitiyor yani 1 ay daha uzatıldı, konudaki tarihleri de güncelleyebilirsin istersen.
full member
Turkish Translator

full member
Turkish Translator
Digital Ticks Ödül kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için:

https://www.digitalticks.com/bounty.html

adresini kullanabilirsiniz.
full member
Turkish Translator
Tier 2'de aşıldı, Tier 3 ve hedef olan hardcap'e doğru ileriyor.

full member
Turkish Translator
Digital Ticks Satışı hızla ve başarıyla devam ediyor

full member
Turkish Translator
full member
Turkish Translator
bende katıldım hocam inşallah güzel yerlere gelirde az bucuk bişiler bırakır bize. birde bayaa satmış heralde hard cap yapabilir

evet satışları iyi gidiyor hardcap yapacağını düşünüyorum Smiley
member
Activity: 602
Merit: 12
bende katıldım hocam inşallah güzel yerlere gelirde az bucuk bişiler bırakır bize. birde bayaa satmış heralde hard cap yapabilir
full member
Turkish Translator
DIGITAL TICKS satışları başarıyla devam ediyor

full member
Turkish Translator
Makale veya video kurallarında dil belirtilmemiş  türkçe makale ve video yapabiliriz sanırım ?

Merhaba, evet ekibe sordum teyit etmek için, kabul ediliyor.
Pages:
Jump to: