Pages:
Author

Topic: Ödül kampanyalarına katılan arkadaşlara nacizane önerilerim :) - page 3. (Read 512 times)

full member
Activity: 490
Merit: 100
Kampanyayı iyi seçmek zaten kırılma noktamız iyi incelemek takımı whitepaper vs. olağanüstü durumları hariç iyi kazançlar elde edersiniz.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
ödül kampanyalırını da ico seçer gibi seçmek lazım. ince eleyip sık dokuyarak. nasıl olsa havadan gelecek diye zaman kaybı yapmaya gerek yok.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Güzel bir konu ben de bunlarla ilgili yazmak istiyodum. EN basitinden blockchainin kendi özelliklerini coinin özellikleriymiş gibi sunan projelerden uzak durun vur kaç yapmaya gelmiş oluyolar. Bi de iki kelime okuyun bakın yani 3 ay twit atıyosun 5-10 dolar gelince üzülmemek için biraz kişi sayısına token sayısına göre düşünmek gerek.
full member
Activity: 308
eline sağlık, bu tip şeyleri yedi madde de özetlemen oldukça iyi olmuş, bana kalırsa herkesin okuması gereken bir liste, bence çeşitli icolara yatırım yapmadan önce araştırma yapıyorum ki, scam icolara denk gelmeyim, para kaybetmeyim, bana kalırsa iyi bir şey yaptığınız şey
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Verdiğim bilgiler ve konu başlığın için teşekkürler. Öngörü ve düşüncelerin çok güzel değindiğin noktalarda iyi olumlu ve güzel bir başlık olmuş aynı zamandada eğitici saolasın.
member
Activity: 448
Merit: 10
Güzel yazı olmuş, dediklerini hatta biraz daha fazlasını katılırken yapıyorum ancak bunca şeye rağmen hala kaybettiğim bountyler oluyor. Proje 4x4 lük olsa bile kaybettirebiliyor. Bu bounty managerlerdan kaynaklanıyor, bazı şeyleri ön göremiyorsunuz.
full member
Activity: 546
Güzel gelir elde ettiğimiz bir ICO'ya rast gelirsek bu yönde araştırma azmimiz de artıyor, fakat birkaç başarısız ya da scam projeye denk gelirsek dedğiniz husuları incelemek bile zor geliyor.Diyeceksiniz bunu başta yapmalısınız, bazen ince eleyip sık dokuduklarımız bile bizi hayak kırıklığına uğratıyor.
member
Activity: 518
Yazın için teşekkürler. İlk başlarda inceliyoruz kampanyaya katılıyoruz o kadar ugraşıyoruz makale falan yazıyoruz sonra boşa gidiyor. Doğru düzgün kampanya bulmak lazım yada softcap e ulaşanlara girmek lazım 
member
Activity: 700
Merit: 56
Seçim çok çok önemli.
Pundix imza kampanyasından çok kazandık. Şu an iyi para ediyor ordan gelenler.
Sırf iyi iş yok diye imzam boş duruyor 2 gündür. Boşu boşuna taşımaktansa boş dursun daha iyi Smiley

İmza aranıyor eklemeniz de ayrıca bi güzel olmuş güldürdün akşam akşam  Grin ama beklemek daha iyi bencede hiç bir işe yaramayacak kampanyanın imzasını taşımak yerine.
1 haftadır girecek imza araştırıyorum. Son ico'ların %95'i boş. Kayda değer bir şey olmadıkça imzaya koymanın anlamı yok Cheesy

Bulmuşsun imzanı hadi hayırlı olsun diyelim umarım güzel kazanç elde edersin Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Seçim çok çok önemli.
Sırf iyi iş yok diye imzam boş duruyor 2 gündür. Boşu boşuna taşımaktansa boş dursun daha iyi Smiley

İmza aranıyor eklemeniz de ayrıca bi güzel olmuş güldürdün akşam akşam  Grin ama beklemek daha iyi bencede hiç bir işe yaramayacak kampanyanın imzasını taşımak yerine.
1 haftadır girecek imza araştırıyorum. Son ico'ların %95'i boş. Kayda değer bir şey olmadıkça imzaya koymanın anlamı yok Cheesy
member
Activity: 700
Merit: 56
Seçim çok çok önemli.

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, dediğiniz gibi kampanyalara giren, girmek isteyen kişiler söylediğiniz şeylere dikkat etmeli. Scam projelerde çıkıyor  çünkü.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Seçim çok çok önemli.
member
Activity: 448
Merit: 33
Çok güzel bilgiler vermişsiniz. Teşekkürler. Ama bu kazanç işi tamamen nasip işi. Hiç ummadığımız projeler çok prim yaparken, çok şey beklediğimiz projeler maalesef hiç bir işe yaramıyor.. Örnekler o kadar çok ki. Umarım Hepimiz güzel kazançlar elde ederiz
member
Activity: 234
güzel anlatım için teşekkürler gerçekten sağlam projeleri seçebilmek çok önemli bazen iyi zannettiğimiz ama fos çıkan projeler de oluyor bu ayırımı bende henüz tam olarak çözemedim
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Faydali bilgiler. Emeginize saglik. Fakat artik insan gercekten secim yapmakta zorlaniyor. Cunku cok fazla proje var ortalikta. Ya da iyi projede sonradan yonetim degisiyor, kurallar degisiyor filan. Good luck herkese:)
full member
Activity: 406
Merit: 101
Birçoğumuzun bildiği ama dikkat etmediği uygulamadıklarını yazmışsınız, para hırsına bürünmeden dikkatlice kontrollerimizi yapmalıyız, para vermiyoruz ama zamanımızı veriyoruz. Para = A
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Forumda uzun zamandır vakit geçirenler için dediğin gibi bilinen bilgiler ama aramıza yeni katılanlar için altın değerinde olabilecek bilgiler, o yüzden güzel çalışma olmuş, emeğe saygı diyorum.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Gerçekten cok güzel anlatmışın eline emegine saglık herşeye ragmen bazen ne olucagı belli olmuyor ico takip eder gibi ödül kampanyalarınıda o şekilde takip etmek gerekiyor bencede
full member
Activity: 406
Merit: 101
projeye girerken yapılması incelenmesi gerekenleri çok iyi toparlamışsınız. bunların hepsini tek tek kontrol ederek yatırım yapmalı. teşekkürler..
Pages:
Jump to: