Pages:
Author

Topic: Ödül kampanyalarına katılan arkadaşlara nacizane önerilerim :) - page 5. (Read 512 times)

member
Activity: 700
Merit: 56
Konuyu açman güzel olmuş gerekli bilgiler sade şekilde verilmiş az çok bu konularda bilgi sahibi olan için okuması güzel bir yazı olmuş,emeğine sağlık.

Güzel anlatım kardeşim faydalı olacaktır yeni katılanlara. Bounty den gelen kazançları doğru zamanda satmak yada hodl yapmak da en az katılmak kadar önemli.

Rica ederim beğendiyseniz ne mutlu. Hodl eklemeniz de iyi oldu. hemen elden çıkartmaya çalışmamak lazım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Güzel anlatım kardeşim faydalı olacaktır yeni katılanlara. Bounty den gelen kazançları doğru zamanda satmak yada hodl yapmak da en az katılmak kadar önemli.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Konuyu açman güzel olmuş gerekli bilgiler sade şekilde verilmiş az çok bu konularda bilgi sahibi olan için okuması güzel bir yazı olmuş,emeğine sağlık.
member
Activity: 700
Merit: 56
Merit İçin Teşekkürler  Smiley
CashcashAltcoin Agent

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep şudur;
Birçok ödül kampanyasına katılan arkadaş var aramızda hatta birçoğumuz katılıyoruz.
Ancak dikkatimi çeken bir konuda öneride bulunmak istiyorum.
Şimdi aramızdan bazıları mutlaka biz biliyoruz ne anlatıyon felan diye yorum yapacak olursa diye belirteyim (BİLMEYENLER) için söylüyorum.
Ödül kampanyaları kazandırır evet güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
Ancak katılacağınız kampanyayı iyi seçmelisiniz. Yatırım yapmak da aynı şeydir bir şeye yatırım yaparken ince eleyip sık dokuyoruz iyice araştırıyoruz.
Ödül konusunda da iyice araştırmalıyız dikkat etmeliyiz. "Yatırım yapmıyorum kaybedicek bir şeyim yok" dediğinizi duyar gibiyim
En büyük kayıp zamandır. Zaman hem kazandırır hem kaybettirir zamanınızı boşa harcamayın.
Emek verip bir kazanç elde etmek için uğraşıyoruz emeğinizin karşılığını almak için birkaç önerim var.
Neye dikkat etmeliyiz? Neyi incelemeliyiz? ;

1. Duyuru konusunu okuyun inceleyin güzelce
2. Web sitesini inceleyin görsellik ve profestonellik içeriyor mu?
3. Takımı ve Danışmanlarını inceleyin. Takımsız bir proje çöptür kimse yatırım yapmaz.
4. Toplam coin miktarı nedir bunu inceleyin.
5. Whitepaper'i inceleyin adamların amacı ne ne yapmak istiyorlar istedikleri şey mantıklı mı yatırım alır mı?
6. Yol haritasını inceleyin neyi ne zaman yapacaklar.
7. Sosyal medya kanallarını takip edin herhangi bir güncelleme veya çalışma yapıyor mu? yapmıyorsa ayrılabilirsiniz boşa zaman harcamayın.

Zaman hayattaki en büyük kazançtır. Zaman olmadan ne para ne sağlık kazanırsınız..
Buraya kadar okuyup beni dinleyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Üst kısmı okumayıp yazının sonunu okuyan arkadaşlara da teşekkür ederim Smiley
Eklemek istediğiniz veya hatalı gördüğünüz şeyler varsa sizde eklerseniz öğrenmek isteyen arkadaşlar için faydalı olur.

Usakli64 arkadaşımızın eklemelerini de ilave ettim gayet bilgilendirici. Benim aklıma gelmeyenleri eklemiş.

Ödül kampanyasına katılırken söylediklerinizin hepsi doğru birkaç ekleme yapayım.

Katılan kişi sayısı önemli
Ne zaman biteceği önemli
Hangi ülkenin projesi olduğu önemli
İcobench skorları önemli
Takımdaki insanların yaş grubu ve meslekleri önemli
Takimdaki kişilerin iş tecrübeleri önemli
Sizin kampanyaya ne zaman katıldığınızda önemli (Sonunda mı başında mı katıldığınız)
Yöneticisi önemli (Belli başlı yöneticiler veya projenin kendi yöneticisi)
Topluluk (twitter, telegram, discord, ve benzeri) büyüklüyü önemli
Kampanyanın ödül miktarı önemli
Kampanyanın katılım şartları önemli (Haftada 30 mesaj veya hergün bir twit)
Bunlardan ziyade projenin emsal projesi var mı, ne derece başarılı olmuş önemli
Proje bir noktaya gelmiş mi yoksa sıfırdan vaat mi satıyor önemli

Kısacası bu iş emek ve çok büyük tecrübe işi. Hiçbir şey bilmiyorsanız şunu yapın diyebilirim ama demiyorum, toplum olarak tembelliğe alışmış olsanız da, sizi motive etmesi için tüm bu saydığım bileşenler bir araya geldiğinde 1 yılda kazanacağınız parayı 2 ayda kazanabilirsiniz.  

Saygılar ...

Pages:
Jump to: