Pages:
Author

Topic: OFAC Soruşturması Para iadesi - page 2. (Read 366 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
March 27, 2019, 06:17:55 AM
Sonuç söz konusu hesap Garanti bankası tarafından kapatıldı. Diğer hesaplarımında bitcoin hareketlerinden kaynaklı olup çalışamayacağız notu iletip tüm hesapları kapatma kararı almışlar.  Amerika ne isterse o oluyor sanırım.
Bir şey soracağım, Garanti bankasında kredi kartı, kredi vb kullanımın var mı, yoksa sadece hesap mı var? Bir sürü kripto çevrimi yapan insan var ve bazıları (rakamdan bağımsız, büyük para çevirenler diye bir gruplama yok) bloke ediliyor, neyi kriter alıyorlar onu anlamaya çalışıyorum. Bence kendileriyle çalışan ve sadece hesap sahibi olmayanlara bu kadar atar yapmıyorlardır ama sadece fikir bu, bir şey bildiğimden söylemiyorum.
full member
Activity: 475
Merit: 127
March 27, 2019, 02:54:32 AM
Sonuç söz konusu hesap Garanti bankası tarafından kapatıldı. Diğer hesaplarımında bitcoin hareketlerinden kaynaklı olup çalışamayacağız notu iletip tüm hesapları kapatma kararı almışlar.  Amerika ne isterse o oluyor sanırım.
jr. member
Activity: 53
Merit: 2
March 04, 2019, 04:12:46 PM
Bir iki gün sonra bu parayı almak istiyorsanız 18% kdvsini vermeniz gerekir gibi bir şey gelirse şaşırma Cheesy
full member
March 04, 2019, 11:09:11 AM
gerçek ofac'tan geldiyse tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. OFAC'ı bilmeyenler için şampiyonlar ligi düşünün ama en kötüler için  Grin şaka bir yana daha dikkatli olun. umarım bir daha bloke yemez ve işlerinizi sorunsuz halledersiniz.

Hocam bloke yemedimki ondan sonra kaç kez swift geçtim hepsi geçti şu an benim takılan bloke olan bir param yok sadece benim olmayan bir parayı bana göndermek istiyorlar tekrar onu anlamış değilim.

Ben yüksek hacimde swift yapıyorum Bitstampe böyle bi durum olmadı hiç. Demekki sende bişeyler var, neler karıştırıyorsun kara para mı aklıyorsun söyle bakalım.

Bloke olan bir param yok ekstra havadan 25bin euro iade geldiğini söylüyorlar. Ayrıca geçenki enpara olayından hala bana kızgınsın galiba  Grin
Ben sana bişey demedim diğer arkadaşada ön yargı yapmak istemedim sadece üst üste uyarı gelen farklı yerlerden dolayı çözümü kendinde aramasından bahsettim yanlış anlaşılmış olabilirim.  Wink
member
Activity: 203
Merit: 16
March 04, 2019, 09:59:46 AM
Bugün bankam tarafından arandım. Yurt dışından para iade gelebilir. OFAC bazı sorular soruyor şeklinde. Daha önce yaptığım bir swift bitstamp borsasına, fakat gönderdiğim para bitstamp tarafından onaylandı ve kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. 2018 Aralıkta yollamışım 3 ay geçmiş bilgileri gönderin paranızı yollayalım tarzı bir yazı geçmişler.

Daha önce başına gelen varmı bu para bitstamp'a ulaşmasa onay alırmıydı. Bitstamp bankalarını değiştirdi bu yüzdenmidir. SWIFT mesajında para çıkışı benden görünüyor daha öncede başıma geldi soruları cevapladım aynı hafta para hesabıma yatmıştı fakat onda karşıya gitmeyen kendi paramdı.

Ben yüksek hacimde swift yapıyorum Bitstampe böyle bi durum olmadı hiç. Demekki sende bişeyler var, neler karıştırıyorsun kara para mı aklıyorsun söyle bakalım.
member
Activity: 183
Merit: 35
March 04, 2019, 09:51:51 AM
gerçek ofac'tan geldiyse tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. OFAC'ı bilmeyenler için şampiyonlar ligi düşünün ama en kötüler için  Grin şaka bir yana daha dikkatli olun. umarım bir daha bloke yemez ve işlerinizi sorunsuz halledersiniz.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
March 04, 2019, 08:13:33 AM
Dikkat et dolandırılma, o para gitmese onay alamazdı fazla para göz çıkartmaz at cebe hayırlı olsun.
full member
March 04, 2019, 04:49:37 AM
Bugün bankam tarafından arandım. Yurt dışından para iade gelebilir. OFAC bazı sorular soruyor şeklinde. Daha önce yaptığım bir swift bitstamp borsasına, fakat gönderdiğim para bitstamp tarafından onaylandı ve kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. 2018 Aralıkta yollamışım 3 ay geçmiş bilgileri gönderin paranızı yollayalım tarzı bir yazı geçmişler.

Daha önce başına gelen varmı bu para bitstamp'a ulaşmasa onay alırmıydı. Bitstamp bankalarını değiştirdi bu yüzdenmidir. SWIFT mesajında para çıkışı benden görünüyor daha öncede başıma geldi soruları cevapladım aynı hafta para hesabıma yatmıştı fakat onda karşıya gitmeyen kendi paramdı.
Pages:
Jump to: