Circula un zvon care ar putea sprijini acesta crestere si anume ca CEO mtgox ar vrea sa introduca ltc pe exchange. Raspunsul mtgox via twitter
"Yes, we are considering this but have no ETA for implementation yet"
MtcGox au confirmat subtil deja, auzisem o data si anume 20.04.2013. E up si link-ul de la un ticker ltc de pe mtgox. Momentan este in teste.
Ca si zvon, am auzit ca si NMC va putea fi tranzactionat cat de curand. Magical Tux zicea ca in mare modul in care e contruit backend-ul site-ului le permite adaugarea de noi piete destul de simplu.
Bitstamp este cel mai bun exchange pe SEPA. Banii ajung de pe o zi pe alta si in general, withdrawal-urile sunt aprobate intr-o zi. La Mtgox mi s-a mai intamplata sa mi se intepeneasca banii mai mult de o saptamana.
I-am intrebat pe cei de la bitstamp, acum cateva luni, daca au de gand sa adauge si LTC, si au zis ca "nu momentan", apropos de planul Mtgox.
Interesant, aveam deja ca optiune bitstamp, s-ar putea sa apelez la ei. Inca nu mi-am facut cont dar o sa ma interesez. Merci de pont!
Eu foloses SEPA Bitcoin cu Mtgox, in ultima vreme merge mai repede (2 zile) comision f mic , sunt miltumit. La noi de SEPA doar BCR au auzit in rest au, da nu-l aplica.
Deci nu pot folosi orice cont sa inteleg? Presupun ca se poate verifica sunand la banca. Mentionez ca nu am mai transferat asa pana acum, dar am auzit cate ceva pe ici, pe colo.