Pages:
Author

Topic: Offtopic - Română - page 22. (Read 144201 times)

newbie
Activity: 9
Merit: 0
March 25, 2013, 06:58:00 AM
As merge pe varianta Gigabyte. Vine cu frecventa mai mare la procesor, din fabrica.
Imi place fluxul de persoane noi interesate de criptovalute din ultimul timp!

Haideti sa populam cat mai mult thread-ul si sa-l transformam curand intr-un board.
+1
Si poate unora din noi le-ar face placere sa ne intalnim si pe viu undeva-candva.

+1
Chiar mi-ar placea sa se intample!

+1 ar fi excelent am avea de invatat
administrator
Activity: 3934
Merit: 3143
March 25, 2013, 04:33:03 AM
Credeti ca ar fi prea devreme sa propun o intalnire intre romanii interesati de criptovalute? Daca sunt mai multi interesati, putem inchiria o sala de conferinte, cu bufet si desigur... Pizza(cunoscatorii stiu Tongue).
administrator
March 24, 2013, 06:57:20 PM
As merge pe varianta Gigabyte. Vine cu frecventa mai mare la procesor, din fabrica.

Haideti sa populam cat mai mult thread-ul si sa-l transformam curand intr-un board.
+1
Si poate unora din noi le-ar face placere sa ne intalnim si pe viu undeva-candva.

+1
Chiar mi-ar placea sa se intample!
full member
Activity: 206
Merit: 100
March 24, 2013, 06:55:01 PM

+1
administrator
March 24, 2013, 06:08:21 PM
Se mai gaseste pe okazii cate una, cel putin eu vazusem acum vreo 2 saptamani vreo 2 parca, sau una de doua ori Cheesy. Dar dintre cele doua postate de el, cea Gigabyte.

La o placa pentru minerit te intereseaza cati mhz are proc si memoria, numarul de shadere si consumul. Asta in mare. The higher, the better.
hero member
Activity: 700
Merit: 500
March 24, 2013, 05:55:02 PM
As fi recomandat asa ceva, varianta clasica de racire: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7950/Pages/radeon-7950.aspx
N-am gasit nicaieri in magazinele romanesti din pacate.
administrator
March 24, 2013, 05:47:56 PM

administrator
March 24, 2013, 03:37:06 PM
De asemenea si Namecoin a crescut destul de mult in ultima perioada...apoi a mai scazut ceva.
Ca sa nu mai zic de Litecoin!
hero member
Activity: 700
Merit: 500
March 24, 2013, 03:16:48 PM
http://dustcoin.com/mining
https://vircurex.com/welcome/index?alt=trc&base=btc&locale=en

TRC mi se pare un pic instabil, mai degraba PPC as zice ca merita.
member
Activity: 107
Merit: 10
March 24, 2013, 03:08:56 PM
Salut Smiley Care e treaba cu Terracoin-ul??!!,nu gasesc nici un calculator pentru moneda asta!!Stie cineva la ce curs TRC/Dolar se schimba si cine cumpara???
hero member
Activity: 837
Merit: 1000
March 24, 2013, 03:00:13 PM
Oau . In primul rand vad foarte multi oameni noi, spream ca sa creasca si comunitatea romaneasca. Toti stam acum cu sufletul la gura si asteptam americanii sa-si indeplineasca promisiunile. BFL au incercat un model foarte riscant de business, si au de pierdut acum cand Avalon livreaza deja Asic. Dar cursa nu e inca pierduta.

Eu mai am inca sperante sa-mi recuperez rapid banii din preorder si sa plasez inca unu la fel.
E un sistem piramidal , dar piramida este intoarsa, cu cat trece mai mult timp nu castigi mai mult, castigi mai putin.

Parearea me este ca toti speculatorii au intentia sa scada BTC . Sa poate fi achizitionat la pret mic. Urmeaza apoi o crestere specaculoasa cand o sa inceapa sa livreze BFL si se da drumul la Batch 3 Avalon. Atunci e momentul sa vinzi.

Poate ma pricep prea putin la speculatii, oricum eu ma ocup doar de minerit si tot ce fac vand lunar indiferent de curs.
full member
Activity: 196
March 24, 2013, 02:23:17 PM
Peste un singur block  dificultatea va sari de la 4847647 la aprox 6692605. Am sarit peste 5!
Cam greu cu GPU-urile de acum incolo. Doar o crestere si mai mare a pretului BTC sa mai salveze ceva.

Mda, la 6.7M diff acum... scoti si mai putini bitcoins / zi !
full member
March 24, 2013, 02:11:32 PM
din ceam vazut sami ziceti dac ma insel faci plata inainte pt BFL? si nici nu sti in cat timp il primesti ..... nau si ei ramburs

se face pre-comanda. platesti, si vei primi produsul dupa ce se fabrica... cand iti vine randul.
plata ramburs? lol -- doar firmele din Romania ofera asta, pentru ca oamenii sunt inca reticenti in a plati cu carte de credit... sau nu au. --
newbie
Activity: 9
March 24, 2013, 11:20:23 AM
din ceam vazut sami ziceti dac ma insel faci plata inainte pt BFL? si nici nu sti in cat timp il primesti ..... nau si ei ramburs
full member
March 24, 2013, 10:21:34 AM
BTC sare sau cade, dupa cum hotarasc marii jucatori... nu are nicio legatura cu agitatia noastra Smiley
member
Activity: 71
Merit: 10
March 24, 2013, 09:31:39 AM
Dupa cum se agita lumea pe forum prevad ca saptamana viitoare btc va sari, eu as miza in sus pe la ~100$ dar este posibil si opusul
full member
Activity: 149
March 24, 2013, 08:48:09 AM
Ma poate ajuta cineva cu un PM la userul AnonX  ? sa ma contacteze el pe pm ca eu nu pot trimite momentan. Mersi

Edit: nevermind, s-a rezolvat
full member
Activity: 149
March 24, 2013, 08:32:00 AM
Salutare din CJ
newbie
Activity: 4
March 24, 2013, 07:48:37 AM
Ce mi se pare interesant pe site-ul BFL este ca butoanele de comanda de pe pagina de produse https://products.butterflylabs.com/
s-au schimbat: acum scrie 'Order Now' in loc de 'Pre-Order', cum era pana de curand.

Desi prima pagina de pe site-ul http://www.butterflylabs.com/ are inca butonul cu 'Pre-Order Now'...

Sa fie asta un semn ca sunt gata?!

O parere personala:

BFL - e tzeapa - daca chiar ai intentia de a produce un ASIC poti da o gramada de detalii care sa iti demonstreze intentia printre care: detalii tehnice despre ASIC sau documente care sa demonstreze (de ex Avalon a publicat un "quote request" de la Taiwan Semiconductor Manufacturing Company).

Avalon - nu le ajungi la nas

Cu alte cuvinte nu ai cum sa iti cumperi un ASIC prea curand
Pages:
Jump to: