@ Pan
Din ce am adunat de pe forumul lor (tot felul de speculatii):
Cipurile in sine functioneaza in parametrii (chiar mai bine) dar sunt niste probleme cu ele in rig-ul de test. Ceva nu se potriveste si trebuie modificat firmware-ul existent sau mai rau, placile de baza (sau cum le-o zice).
Alte posibila problema, un consum mai ridicat decat au anticipat (si au facut mare reclama pe tema asta).
Si eu as vrea sa le livreze naibii cum or fi (chiar la parametrii inferiori ar fi mai convenabile decat un AVALON) pentru ca usor usor GPU-urile gata cu ele.
Nu cred insa ca vor face asa ceva cu usurinta. Dupa ce s-au batut atata amar de timp cu pumnul in piept ca sunt cei mai tari, sa livreze niste produse castrate ar fi o pierdere imensa de imagine. (nu ca ar avea vreo imagine prea buna acum.)
Despre Josh:
Este destul de activ pe forumul lor si mai putin arogant acolo.
Nu este un tip rau dar are o gura spurcata si nu prea este bun de relatii cu clientii.
Trebuie sa intelegi un lucru, tipul asta este haituit oriunde se duce, are viata analizata in fiecare detaliu de tot felul de psihopati, pe orice forum sau facebook sau orice naiba foloseste el.
Avem filme si fotografii cu el, cu casa lui, ce gard are, ce masina are la poarta, stim de familia lui tot felul de amanunte, si asa mai departe.
Nu poate sa stranute fara ca forumul sa nu stie.
Cred ca pur si simplu a clacat si a luat-o razna, mai ales cand are atata presiune pe cap.
Daca BFL da gres cred ca innebuneste de-a binelea.
Ah, uite un mic update:
Still debugging the test rig trying to find out specifically where the problem lies