Pages:
Author

Topic: OKUYUN MORAL DEPOLAYIN ! F O M O L A N D I N ! - page 2. (Read 1548 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
coinbase için siber saldırı dediler , hayır manipülasyon için kasten çökerttiler dediler....neyse ne...ama sanırım sağlam bir tokat yedi btc umarım bundan sonra deli gibi fırlamaz fiyatı..eğer böyle olursa altlarda canlanabilir...gerçi hala geberik alayı btc duruldu ama altlar yeşillenmedi niye öyle oldu Huh

Btc aşağı çekilince altlarda çekiliyor şu anda bir gerilme dönemi gibi bir durumdayız. Yavaştan bekleyip tekrardan btc uçurucaklar gibi görüyorum. Altlar için ise pek fazla umudum yok zaten satoshi bazlı düştü düşeceği kadar.
full member
Activity: 490
Merit: 100
Bende sana katılıyorum btc yönünden çok büyük cidden çok büyük paralarının olması lazım kar elde edebilmek için altcoinlerinde bir yere gittiği yok hacimleri ortada trendleri takip etmek lazım ltc dash eth gibi.
member
Activity: 392
Merit: 10
Panik-Stres bizim amatör ve acemi yeni yatırımcılarımızda var adamlar aha yükseliyor diye bi alıyor sonra düşüncede hemen elinden çıkartıyor satıyor büyük coinlerde bu olayı yapmıyıcaksınız bekleyin elbet kar bırakacaktır size.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Panik ve stres bu piyasadaki insanların en büyük sorunu, Ben panik ve stresin en fazla türklerde olduğunu düşünüyorum.
Malum hayat şartları,Ülkemizin durumu ortada
member
Activity: 148
Merit: 10
coinbase için siber saldırı dediler , hayır manipülasyon için kasten çökerttiler dediler....neyse ne...ama sanırım sağlam bir tokat yedi btc umarım bundan sonra deli gibi fırlamaz fiyatı..eğer böyle olursa altlarda canlanabilir...gerçi hala geberik alayı btc duruldu ama altlar yeşillenmedi niye öyle oldu Huh
full member
Activity: 616
Merit: 108
Çok sürpriz 100x 200x yapacak bir coin bulamazsanız (ki çok zor). 50.000 tl altı yatırım bu piyasada zengin etmez.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bu mart geçen mart gibi olacak sanırım . Aya marsa gidenleri çok izleyeceğiz . Bitcoinin hala düzeltme yemediğini düşünüyorum birde BTC Düzeltme yerse oh evlere şenlik .
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Sabah sabah baktım 0.20 btc kadar düşmüş kasam bıktım artık son 6 aydır sureklı aynı seviyelerde duruyor gostermelık yukselıp tekrar aşağı ınıyor soktuğumun forkları bıtmedıler
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
Şu ortamda nasıl moral depolayabiliriz ki be hocam son 2-3 saattir piyasanın içine sıçıp köşeye attılar inşallah sabah kalktığımda daha doğru dürüst bir tabloyla karşılaşmış olurum.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Marketcap 300 milyar doları geçti.Geçtiğimiz yaz 100 milyar doları aştı yeni rekor konularını konuşuyorduk.

Neredeyse 3x yapmış bir market var önümünzde 6-7 ayda.

Tahminim fırsatlar yakın zamanda bitmez bu piyasada.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Yukarıda bir arkadaşın tabiriyle "biz fakirler olarak" şunu bileceğiz: SABIR SABIR SABIR
Dünyanın genel kuralı burada da geçerli, para parayı çeker, kısa zamanda çok parayı ancak yine çok parası olan kazanır.
O halde bizler nasıl kazanacağız?
1) Günlük al/sat piyasasını iyi takip edip KAYBINDAN ÜZÜLMEYECEĞİMİZ miktarlarla çok aç gözlü olmadan çorbamızı çıkartmaya bakacağız
2) Aklımızın kestiği projelere para yatırıp gözümüzü üzerinden ayırmamak şartıyla unutacağız, sabırlı olacağız. Forumda görüyorum adam x coini konusunda "aldım, uzun vadeli tutacağım" diyor, aynı konunun devamında 3 hafta sonra "bundan bir cacık olmaz, sattım" diyor, bu kafayla elbette kazanamaz.
Peki neden böyle yapıyor? Çünkü forumda olsun, başka mecralarda olsun, yatırım yaptığı coini çok didkliyor ve UNUTAMIYOR, dolayısıyla spekülatif hareketlerden çok etkileniyor. Oysa günlük vb dalgalanmalar seni ilgilendirmemeli, bırak oynasın dursun, seni (mesela) 1 yıl sonraki durumu ilgilendiriyor (bilinçli olarak, miktar arttırmak için günlük oynamaları takip edenleri hariç tutuyorum).
3) BTC ve ETH köprünün iki başıdır, bunlardan elimizde mutlaka bulundurmalıyız.
Özetle, paran azsa alıp bekleyeceksin, bugün (yine mesela) 500 dolara aldığın coinler/tokenler, sabırlı olursan 2 yıl sonra muhtemelen 5.000 - 20.000 dolar arası bir şeyler edecek, daha az, daha fazla, her şey mümkün bu piyasada.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Fırsatlar açısından ve zengin olma açısından haklısınız daha kaçan bir şey yok, elbette daha çok fırsat olacaktır, btc olarak olaya bakarsak haklısınız teknoloji olarak ethereum a göre zayıf olabilir bu konuda da hemfikiiriz ama hemfikir olmadığımız konu bitcoin in yerini hiç bir coinin alabileceğini düşünmüyor ve de imkan vermiyorum
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
eth btc nin yanında hızı ve altyapısı daha güçlü bu şekliyle yükselmesi mecbur aslında sadece yukarıda da denildiği gibi forklar yüzünden bekledi yoksa hakettiği fiyat daha çok yukarıda
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Beyler zaten forklar olmasa btc bu kadar şişmezdi bunu herkes biliyor. Etherin zamanı geldi de uçamadı btc yüzünden. Yoksa çoktan 1000 olmuştu, yinede olucak sabır bu işte kazandırır

Forklar olmasa Bitcoin şimdiye emin olun 25 bin doları çok rahat görmüştü bitcoini bu hale getiren adamlar da belli orta da yani düpe düz, para forklara aktı bu para normalde piyasa da dönecektir düşünün bitcoin cashe akan parayı artık
full member
Activity: 210
bitcoinin fiyatının bu denli yüksek olduğu bir piyasa da altcoinlere yatırım yapmak daha mantıklı geliyor,tamam bitcoinin değeri 20 binleri de bulabilir
hatta bulacakta ama şu fiyattan alıp o kadar bekleyip sadece ikiye katlamak mantıklı değil bence
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
daha birkac hafta önce marketcap 200milyar dolar idi... bugün sadece bitcoin marketcap 200milyar üzeri...
piyasaya kisa sürede cok fazla para girisi oldu... yakinda noel, noel öncesi kar realizasyonu olacagi düsüncesindeyim... malum aralik ortasindan ocan basina kadar dünyanin yarisi standby moduna gecmek istiyor... sürekli ekran basinda fiyatlari takip etmek, almak-satmak... yorucu...

ben su an ne aliyorum, ne satiyorum... sadece izliyorum...
komodo 5usd olsa da satsam düsüncesindeyim...
nem 1usd olsa da satsam düsüncesindeyim...
waves - galiba fiyata bakmayacagim ve 2018 sonuna kadar bi izleyecegim...
eth - su an izliyorum, son günlerde iyi yükseldi... 1000usd mümkün 2018 icinde; gel-gitlerle dogru yerde satip alttan alabilir miyim diye deneyecegim galiba:)

yani sözün özü: bu coin muhabbeti yorucu is... umarim gafil avlanmayiz...
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Bence bu sektörün başta gelen sorunlarından birisi sabır, açgözlülük yani tren kaçsın abi bırak senin bilmediğin ne trenler harekete geçmedi daha.
O yüzden umutsuzluğa kapılmanın manası yok, daha fazla çalışıp daha fazla öğrenmek lazım
full member
Activity: 420
Bende bu artışlardan dolayı öyle çok bir kar edemedim çünkü elimde btc yok  Smiley daha çok eth ve altcoinlerle takılıyorum.vurgunu yapan büyük oyuncular oldu bizlerde balıklar olarak planktonlarla idare etmeye devam ediyoruz.yakında yem olmazsak iyi
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Valla harbidende biraz moralimde düzelme oldu zararım yok ancak doğru dürüstte bir karlanma olmadı piyasaya ilk girenler her zaman daha çok kazanır sözünü hatırladıkça moralim bozuluyor çünkü hala zengin olamadım.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Eskiden 10 bin dolar partisi vardı artık 100 bin dolar  partisi yapma vakti geldi demektir Cheesy
Pages:
Jump to: