Pages:
Author

Topic: OKUYUN MORAL DEPOLAYIN ! F O M O L A N D I N ! - page 3. (Read 1545 times)

full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Ethereum şimdilik en güvenilir yatırım kapılarından birisi. Ben 2018 yılında 1500 doların üzerine çıkacağını düşünenlerdenim. Zaten uzun süredir derin bir uykuda fakat bu kadar btc artışına rağmen güzel bir duruş sağladı. Ekip zaten muhteşem, destekleyen kitle çok büyük o yüzden eth bir çoğumuz için iyi bir liman. Ama DASH'ı asla yabana atmam. BTC + DASH benim için daha doğru bir tercih olmuştur her daim.
newbie
Activity: 73
Merit: 0
Btc ve eth yerine etc, waves , salt gibi coinlere yatırım yapılması daha mantıklı su durumda bende onu anladım.( Biz fakirler olarak Smiley )
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
atcoinlere uzun vadede yatırım yapmak saçma değil mi çoğu altcoin bitcoin bazında değer kaybediyor  o zaman uzun vadede bitcoin olarak yatırım yapmak daha çok kâr getirmez mi?
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Bu yazidan cikardigim sonuc eth ye guvenli liman gozuyle bakip patlama yapacagini umdugunuz ve bende ayni seyi umuyorum  Grin
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Beyler zaten forklar olmasa btc bu kadar şişmezdi bunu herkes biliyor. Etherin zamanı geldi de uçamadı btc yüzünden. Yoksa çoktan 1000 olmuştu, yinede olucak sabır bu işte kazandırır
full member
Activity: 448
Merit: 157
Teşekkürler arkadaşım. Ekstra bir moral sağladı. Şu sıralar gerçi ekranı açtım keyfime bakıyorum ama sizin yazdıklarınızda katkı sağladı. Bende ETH depolayanlardanım. BTC yanında ETH olmaazsa olmazım. İkisi birden artarken seyretmesi daha zevkli oluyor. ETH deki sürecin 1000 dolar seviyesine kadar süreceğini düşünüyorum yıl sonuna kadar.

BTC ye sözüm yok zaten o yolunu buldu 700 inip 1000 çıkıyor Smiley Çok geçmeden 15000 seviyesine girebilirse bir çok yatırımcıyı mutlu edecektir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Arkadaşlar çoğu kişide gördüğüm bir panik havası aha tren kaçıyor bittik biz falan diyorlar.
Şuanda marketcap 340 milyar dolar.Bunun zaten çoğu btc ye ait Cheesy 200 milyar dolar civarı.
Yani kaçan giden birşey yok.
Piyasaya yatırılan para Yatırılacak paranın yanında  daha devede kulak Smiley sizin babanız,kardeşiniz,dayınız siz söylemeden bu  piyasaya doğrudan veya dolaylı yoldan ( habersizce )  girmeye çalıştığı an.
işte o zaman sizler çoktan zengin olmuş olacaksınız.
Ben açıkçası uzun zamandır btc yi umursamıyorum.
Ve btc yi eleştirmek  üzere bir çok konu açtım.Hepiniz az çok görmüşsünüzdür.
Btc nin benim gözümde digital para birimi anlamında zerre değeri yoktur Smiley daha sabah  paraya ihtiyacım oldu btc  yollayam dedim paribuya 50 tl ücret kestiler.
Sizlere tavsiyem sakin ve soğukkanlı olmanız.
Birşeyin kaçtığı yok.Lan zaten yatıracağın 1000 tl  Cheesy  yatırdın diyelim bunun 2000 tl olması için Btcnin  20 bin dolar olması gerek.heee olabilirde olmayabilirde belki 30 bin dolar bile olur şu günlerde çok hızlı artış geliyor.
Ama nedense bana eth sayımı çoğaltmak daha mantıklı geliyor Smiley Bu işlerden gerçekten anlayanlar eth yi bile gözden çıkardılar çoktan.
Adamlar nelerin peşindeler geleceğin nerde olduğunu bildiklerinden o coinlerden 10 binlerce biriktirip saklıyorlar.
SAKİN OLUN.
Pages:
Jump to: