Pages:
Author

Topic: Önce BTC mi 20.000 dolar olur ? yoksa önce dolar mı 5 TL olur ? - page 2. (Read 626 times)

jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Ben bu mesajı yazana kadar bile dolar 5 lira olabilir cevap çok net yani. Bitcoin dirençleri kıramıyor ama dolar direnç falan tanımıyor  bu aralar tokatlayıp devam ediyor önüne geleni. Allah sonumuzu hayır etsin bakalım nerede duracak.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Dolarin gidisatina bakarsak 1 hafta icinde 5 tl ath yapacagina hemfikiriz. Kisa vadeli yatirim yapilabilir. 0.5 krs koymasi demek %10 demek. Milyonluk yatirimla korkunc paralar kazabilabilir
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Tabii ki dolar daha once 5 tl olur. Aarkadasin da dedigi gibi bitcoin icin simdilik tahmin yurutmek pek mumkun degil ama 20000 dolar olmasi kisa sure icinde gerceklesemez diye dusunuyorum.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Dolar maalesef kisa zamanda 5 tl olur diye dusunuyorum ama btc nin ne olacagi belli degil onun icin kesin bir sey soylemek cok zor.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Dolar 5 TL olur bitcoin ise maksimum 10.5K dolar olur başka bir yolu yok . Ekonomi bakanları ne iş yapıyor bilmiorum ama bir çare bulunmalı . Bitcoin bey lütfen biraz art ya yazık aylardır süründürüyorsun bizi.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bitcoinin 20 bin dolar olmasi uzunca bir sure hayal olarak kalacak bana kalirsa. Cunku cok fazla direncle karsi karsiya ve bu direncleri kiracak yeterli piyasa hacimi yok. Bu yuzden dolar daha once 5 tl olur.
member
Activity: 364
Merit: 10
Dolar daha kısa sürede bu değere ulaşacak gibi duruyor. Bir türlü önüne geçilemedi. En az seçime kadar böyle devam edecek bana kalırsa..
Bitcoin henüz 10 bin dolar barajını geçemedi. 20 bin için biraz daha zamana ihtiyaç var gibi..
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Btc 10k olana kadar dolar 6tl olur desek çok mu uçmuş oluruz? Tabii ki de hayır. Her gün 15 kuruş koyuyor dolar. Seçimlere kadar da böyle gider, hatta seçimlerden sonrada devam eder. Bitcoin ve altcoinlerden çıkıp dolara kaymak bile aklımdan geçiyor şuan.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Ne zaman 20K dolar olacak acaba ? daha biz 10K ları bile göremedik ki 20K dolarları görelim daha herşey için erken belki geç kalındı bilemeyiz ama balinacıklar ne derse o olur.

sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Önce BTC’nin 20.000 USD olmasını çok istememe rağmen, dolar 5 TL’ye doğru koşar adımlarla gidiyor. Mümkünse Doların biraz sabitleyip, artık Bitcoinin yükselişe geçmesini tercih ederim.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
dolar 5 oldu sayilir zaten. btc nin daha yolu var 20k icin.
member
Activity: 266
Şuan ki duruma bakılırsa doların 5 TL'ye ulaşması daha kolay gözüküyor çünkü çok az birşey kaldı, öbür taraftan btc nin 20 bin dolar olması için en az 3 aya ihtiyaç var gibi. Balinalar müdahale etmez ise Grin
member
Activity: 308
Geçen haftaya kadar btc nin dolardan önce 20 bin dolara ulaşacağını düşünüyordum ama artık bu düşüncem değişti dolar her an 5 tl olabilir inanılmaz yükseliyor. Ülke için hiç iyi bir durum değil.
member
Activity: 462
Merit: 42
benim bu konudaki düşüncem doların 5 olmasının diğer ihitimale göre daha olabilitesinin yüksek olduğudur. 20 bin dolara btc gitmesi daha sonra olacaktır bence.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Kesinlikle once dolar ulasacaktir. Dusunsenize biri dort nala gidiyor fakat bitcoin 10 bin direncini bile kiramiyor.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
kışın bana bu soruyu sorsalar derdim ki tabiki Bitcoin ama mali disiplinsizlik o kadar ciddi boyuta geldi ki bu kırılmanın olması kaçınılmazdı. Dolar 5 TL olmakla orada kalmayacak gibi duruyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
Dolarin 5 olması bana bitcoinin 15 bin olmasından bile daha zor geliyordu ama oluyor. Yavaş yavaş da değil hızla gidiyor. Sıkıntılarımiz da gittikçe artacak ve bunun acısını da kolay kolay çıkartamayacagiz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bana da öyle geliyor dolar bugün yine rekor tazeledi, 4.57 lere kadar çıktı. Bu iş dolardaki kur artışını kabul etmiyorum demekle düzelmiyor, gerçekçi ve kalıcı adımlar gerekiyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Önce dolar 5 tl olur kesinlikle bitcoin bir süre daha bu sekilde devam edecektir dalgalanmalar biterse eger artısa gecebilir ama su an global problemler bitcoini de etkiliyor ama dolar sürekli artıyor
member
Activity: 392
Dolar çok hızlı yol alıyor ,bu gidişle dolar 5 lira olduğunda bitcoinin daha 20 bin dolar olması bile zor , 2018 yılı ülkemizde dolar olarak artan bir yıl olurken bitcoin dünyada azalan bir değer olarak gidiyor.
Pages:
Jump to: