Pages:
Author

Topic: Önce BTC mi 20.000 dolar olur ? yoksa önce dolar mı 5 TL olur ? - page 4. (Read 626 times)

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
ilginç bir kıyaslama olmuş. 2si de birbirinden kararsız. dolar şu ara istikrarlı bir şekilde ilerliyor. 4tl için psikolojik sınır diyorlardı artık millette psikoloji bırakmadılar.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
bitcoini bilmemde dolar 5 TL olabilir ama seçimden sonra 4TL nin altına düşer diye umuyorum en çokta bizim bilişim sektörünü etkiledi bu durum
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Doların 5 tl olması ülke şartları için çok iç açıcı bir durum olmaz ama kur bu şekilde devam ederse çok yakın zamanda dolar 5 tl olur. Bitcoin her an 20 bin dolar olabilir onun sağı solu belli olmaz. Tahminim yıl sonuna doğru 20 bin dolar olacaktır bitcoin.
member
Activity: 252
Merit: 11
Şu an ülkemiz için BTC nin 20bin olması daha hayırlı olur. Çünkü doların çıkmasi ile ne teknoloji kullanabiliriz ne de tatile çıkarız. Bunlar lüks faaliyetler. Bunları geçtim araçlara yakıt koyamiyacagiz. Kullandığımız elektrikten yediğimiz ekmeğe kadar hepsine zam gelecek. Tabi bunlar da tüm ülkeyi vuracak şeyler. Kredi alanları demiyorum bile
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Fazla uzun sürmez ikisi de birbiriyle kıyasıya yarışabilir. Dolar’da Bitcoin de farklı şekillerde müdahalelerle baskılanıyor. Her ikisine de bir şekilde yön veren koşullar oluşturuluyor. Bunlar yapılmasa ikiside bahsedilen fiyatlara çoktan ulaşmıştı zaten.
member
Activity: 308
Merit: 10
Muhtemelen dolar daha hizli 5 tl olacaktir. Secimden sonra birsey soylemek daha kolay olacaktir tabiki.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Kısa vadede ikisi de olmaz diyorum ben.
Seçim sonrası değiştirme hakkımı saklı tutarak orta vadede USD 5 TL olur seçeceğine daha sıcak bakıyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
malesef seçimden sonra doların dahada hızla artacağını düşünmekteyim. zaten seçimlerin erkene alınmasının tek nedeni mümkün olduğunca ekonomide az hasarla seçime girebilmekti. seçimden sonra hasar hızla büyümeye devam edecektir. o yüzden dolar 5 tl tahminim.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Hocam Bitcoinin 20.000$ değerine daha önce ulaşmasını umut ediyorum, diğer ihtimal gerçekleşirseülkemiz için hiç iyi olmaz, ekonomi zaten sallantıda bi de üstüne seçim yapılacak bakalım son durum ne olacak
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Dolar btcden once hedefine ulasacaktir. Sonrasinda durmasi da zor gorunuyor.
member
Activity: 336
doların ateşinin seçim sonuçlari ile düşeceğine inanıyorum doların yıl sonunda 4,70 civarına ineceğini ama btc'nin 20 bin doları zorlayacağına inanıyorum.bence btc daha önce 20 bin usd değerine ulaşacaktır.
member
Activity: 322
Merit: 14
Dolar olarak düşünüyorum bende üzülerek. Lakin daha dimin okuduğum devletin varlık barışı ile ilgili projesi doların hareketini ters yöne çevirecektir. Fazla da karamsar olmamak lazım gibi.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Doların 5 TL olma ihtimali çok yüksek erken seçime apar topar karar verilmesinin sebebi de bu
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bitcoin son bir aydaki gibi devam ederse 20 bin dolara ulaşması yıl sonunu bulabilir. Dolar ise seçimden önce 5 tl yi görcektir. Seçim sonuçlarına göre düşer veya yükselişini devam ettirir.
member
Activity: 182
Ülke ekonomisi hızla düzelmeyeceği için tabi ki önce dolar 5 tl olacaktır. Kurdaki yükseliş durdurulamıyor. Btc nin 20 bin olması için daha vakit var bence. Doların 5 tl hedefine ulaşması daha kolay gözüküyor.
full member
Activity: 308
Merit: 100
bitcoinin sağı solu belli olmuyor 1-2 günde 2x yaptığı çok fazla görüldü, bakarsınız yapar hiç belli olmaz. ama bana da 5 TL hedefi önce görülür gibi geliyor, ekonomi tam takır gerçekten
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Önce dolar olur bence, Merkez bankası müdahale yapmasa şuan 4,5 falandı ama bunlar geçici şeyler yerinde durmayacağa benziyor bitcoin 20k'yı anca yıl sonunda görür.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
     Btc de eğer madenci zorluğu devam eder ve çok büyük negatif yönde haberler gelmezse, elbette 20.000 USD yi bulacak,

Ekonomik gidişat malumunuz, ekonomik belirsizlikten dolayı  TL hızlar değer kaybediyor, dolar da FED 'in şahin politikaları nedeniyle diğer paralar göre sağlam duruyor.  Bu gidişle Doların 5 TL olması da muhtemel gözüküyor.

Fakat önce BTC mi 20.000 dolar olur ? yoksa önce dolar mı 5 TL olur ?*

Biraz daha farklı şekilde sorarsak;  Biz bir yerel borsada işlem yaparken, 1 BTC  = 100.000 TL kurunu mu önce görürüz, yoksa globalde 1 BTC =  20.000 USD kurunu mu  önce görürüz?

*Soru kurulurken, doların gelecekte bir gün 5 TL, BTC nin de gelecekte 20.000 USD olacağı yönünde ön kabul yapılmıştır
Pages:
Jump to: