Pages:
Author

Topic: Ontology Airdropunun 45 bin TL verdigi dogru mu? - page 2. (Read 716 times)

jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
ONT icosu olmadı hepsini private sell de sattılar. Whitelist'e kayıt olanlara da KYC karşılığı teselli airdropu yaptılar.
member
Activity: 154
Merit: 10
Airdroptan o kadar kazanılacagını dusunmuyorum fakat arastırmam lazım.Eger oyle bır kazanc varsa cıdden son zamanların en guzel mevzusu olur.Aırdroplar genellıkle kazandırmıyor benımde ınancım kalmadı bu konuya.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bunları böyle en tepe fiyattan hesaplayıp ah vah eden tiplerle doldu forum. Herkes en düşük fiyattan airdroptan coin hesaplayıp en yüksekten sattığı hayaliyle tribe giriyo, bırakın bu işleri. Tepesini biliyosanız söyleyin elimizdekileri satalım önce. Kimse bilmediğine göre uzatmayalım.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
bu 1000 token muhtemelen airdrop için gönderilmedi bazı arkadaşların dediği gibi. ocak - mart arası aşağı yukarı bütün airdroplara katıldım ontology airdropu hatırlamıyorum  . ayrıca airdrop için kyc belgeleri göndermek çoğu kişinin yapmayacağı bir şey . ben bir tek switchneo airdropu için kyc ye katılacaktım , onun da tarihini kaçırdım . o da ontology gibi neo tabanlıydı ve 200 tane veriyordu .
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Airdrop daha önce yazmış olduğum post ve yorumlarda da belirttim tamamen şans işi, tamamen bitmedi ama böyle kampanyalarda herkese denk gelmiyor, mesela zamanında kimse hydro tokenin yüzüne bakmadı 222 bin adet yollayıpta para ettiğini öğrenince herkes keşkelere başladı kesinlikle kısmet.
member
Activity: 252
böyle şanslar bize de vurur mu acaba bu şekilde kazanmak hepsinden daha heycanlı kazananlara tebrikler..
member
Activity: 266
Bu airdrop değil arkadaşlar.İco katılımına sürpriz bir biçimde vermiş ekibin eli açıkmış sanırım.Airdroplara katılanlar genel olarak icoya giriş yapmıyor.Yapan varsa da önceden kazanmış olanlardır çok az sayıdadır.
newbie
Activity: 155
Merit: 0
Aynen diğerlerinin de dediği gibi ico iptal olunca gönderdiler. Ama son zamanlarda böyle haberler sıklaştı. Hydro bu Enumivo falan baya millet parayı buluyor ama bize gelen giden birşey yok. Hydroda siteye üye olmuşum github bağlamamışım. O zamanlar proje falan istiyordu çünkü. Şans işte.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Söylediğiniz airdroptan gelen değil. Airdropta çok düşük sayıda ont dağıttılar. O gelen 1000 adet ico iptal olduğu için kyc doğrulaması yapanlara dağıtıldı
full member
Activity: 434
Merit: 109
Ontology, bu karanlık günlerde Binance'ta listelendiğinden beri x10 yapmıştı. Zamanında Restart Energy'nin imza kampanyasından da çok güzel kazanç elde etmiştik.
member
Activity: 532
Merit: 12
Genelde airdroptan gelenleri çoğunluk hemen satıp değerlendirmek istiyor. Bazı kimselerde elinde tutup ciddi değerlenmesini bekleyenler olabiliyor. Çok az da olsa. Bana gelince özellikle airdroplardan gelenleri satmayı tercih ediyorum. Ama bountysine gelen olursa artık hemen satmiyorum. Çünkü çok ciddi yerlere gelebiliyor. Tavsiyem, gelenin bir kısmını ederi varsa satıp kalanını tutmak. Örnek btw
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Tepe fiyattan satarsan o kadar etmiştir diyorum ama hangimiz denk getiripde tepeden satabiliyoruz ki Evet airdroplar çok nadir para kazandırıyor ama arasıra böyle denk gelebiliyor.
newbie
Activity: 191
60 çeşit airdroptan gelen coin var toplasan 80 dolar ediyor.Böyle bir airdrop düşünemiyorum.Başlığa baktıkça derin düşüncelere dalıyorum  Grin

member
Activity: 114
Bir çok airdrop'a katıldım fakat hiç birisinde karlı çıkamadım. Kısmet işi airdrop tamamen. Ama herkes de derki airdropların zamanı geçti kaldıki bende öyle düşünüyorum bitik durumda airdroplar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
ontology için bende duydum airdrop'a katılmadım ama çok feci para kazandımı insanlar, yoksa yükseldi diye sattılarda sonra arkasından baktılarmı diye merak ediyorum
member
Activity: 239
Merit: 14
ben airdrop giriyorum bırakın kazandırmayı gelmiyor bile siz nasıl buluyorsunuz kazandıracak airdropları yahu  Huh Huh
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
hydro fena gidiyor.Huobiye falanda girerse tutabilene aşk olsun diyorum ben.
iyiki almışım 9-10 sat arasında 690 k Cheesy
bakalım hedef 1000 sat.
newbie
Activity: 50
tabi hepsi nasip kısmet
günlük kazanç değil de uzun süreli airdrop tutanlar için iyi fırsatlar çıkabilir
ama arada kontrol etmek gerekir, bazen gördüğü fiyatları bir daha görmeyebilir çünkü
ama 3-5 yıl sonra belki hiç hayal edemediği rakamlarla da karşılaşabilir
member
Activity: 490
Merit: 16
Kyc doğrulamasına 45 bin tl ha gayet iyiymiş vallaha güle güle harcasınlar ama bencede tabiiki 2 dolar oldu mu hadi geçtim 2 yi 5 dolar oldu mu hepsi satmıştır diye düşünüyorum ama yinede 25 küsür milyar para bu sektörde bazen insanın ayağına sağlam fırsatlar geliyor ayrıca bkz Pundi X imza kazançları   Grin
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Airdroplar degilde bountyler kazandirabilir bu parayi.  En fazla airdroptan polymath 250 tane gelmisti,  yaklasik simdi 220 dolsr civari birsey yapiyor bu kadar kazandim.  Bounty veya ico yatirimcisi olmak her zaman daha fazla kazandiracaktir. Airdrop sadece topluluk olusturmak icin yapilan ve genelde sadece sakiz parasi dagitilan bir reklam kampanyasidir.
Pages:
Jump to: